- 30 Kasım 2015
- 405
- 248
- 103
- Konu Sahibi senaaa250634
-
Çok haklısınız. Ama aileminde burada kimsesi yok. Benim için geliyorlar. Bende kızdım emrivaki gelinmesine hatta annemi arayıp kızdım. Ama eşimde günlerdir konuşmuyor muhtemelen bana aklınca ders veriyor.Eşiniz haklı, sizin aileniz eş ve çocuğunuz. Kök ailenize gereken mesafeyi koyamazsaniz evliliginizde çok sorun yaşarsiniz. Bunu bir kadin yazsa kayinvalide bana sormadan geliyor işten gelince dinlenecem pat damliyor, eşim anneci beni anlamiyor dese ne olurdu? Forumda cogu kişi " ailenize sınır koyamiyorsa bosayin cekmeyin derdi" gerisini siz hesap ediyor
Var başka şehirdeler. Gelseler de görümcemde kalıyorlar. Beni sevmezler.Esinizin ailesi yok mu?
Var başka şehirdeler. Gelseler de görümcemde kalıyorlar. Beni sevmezler.
Umarim dersinizi alırsınız o zaman. Anneniz sizin için geliyor diye her gün her gün gelemez evinize belki eşiniz evinde rahat rahat yatacak dinlecek başka plani var. Emrivaki yapiyosunuz bu sekilde, annenizede söyleyin daha önceden ara x(eşiniz) yorgun oluyor dinlenmek istiyor, felanca yere sözümüz var vs gibiÇok haklısınız. Ama aileminde burada kimsesi yok. Benim için geliyorlar. Bende kızdım emrivaki gelinmesine hatta annemi arayıp kızdım. Ama eşimde günlerdir konuşmuyor muhtemelen bana aklınca ders veriyor.
Kreşe gidiyor hastalık durumunda bakıyorlar zaten.Arada kalmayin dengeyi kurmaya calisin. Esiniz de orta yolu bulmali. Bir taraftan aileye cocuk baktirip bir taraftan burun kiviriyorsa bi zahmet de bakici ayarlasin kolaysa
Kreşe gidiyor hastalık durumunda bakıyorlar zaten.
Ne güzel yazmışsınız. Ama en kötüsü konuşmaması ilgi göstermemesi. Konuşsa istemezse tamam onum annesine hastanedeyken yemekleri kötü diye 40 defa yemek yaptım küçük bebeğimle. Babam geldiyse benim suçum ne. Aldım tüm ütülediğim gömleklerini yerlere attım üzerine su döktüm.Eski konunuzu bilmeyenler sizde suç bulacaktır bu da normal. Kendi ailesine biat ettiremedi, sıra sizi ailenizden kopartmaya geldi.
NapardınızYinede. Aileniz hususi erken gelmis. Kendinizi de ezdirmeyin fazla. Günlerce konusarak sizi cezalandirmaya calisiyor. En nefret ettigim huylardan biri. Bana öyle davranan adami da zor günler bekler.
Aman ne iyi yapmissiniz annenizi arayip kizmaklaÇok haklısınız. Ama aileminde burada kimsesi yok. Benim için geliyorlar. Bende kızdım emrivaki gelinmesine hatta annemi arayıp kızdım. Ama eşimde günlerdir konuşmuyor muhtemelen bana aklınca ders veriyor.
Bende okusam aynısını düşünüp yazardım. Fakat ailem de beni çok arada bıraktı. Onlarda kendilerine göre hareket ediyor beni yok sayıyorlar. Anlayışlı olmadılar çoğu zaman çok yıprandımAman ne iyi yapmissiniz annenizi arayip kizmakla
Cocuk hasta olunca insanlar gelsin baksin esiniz ses etmez ama normal zamanda gelmelerini sorun ediyor
Yedek futbolcu mu bu insanlar orda sizin komutunuzu beklesinler
Esinizin de disari cikasi gelmis ertesi gun ciksa ne oluyormus yani buyuk bi plani yoksa
ne kolay manupule olmussunuz esinize yaranmak icin ailenize kizabiliyorsunuz
Siz ailenize boyleyken esiniz olacak sahsin da onlari saymamasina sasirmamali.
Zoruna gidiyor işte, sizinkilerin iyiliği altında eziliyor. Kendi ailesi yüzünüze bakmazken sizin ailenizden iyilik muhabbet görüyor.Ne güzel yazmışsınız. Ama en kötüsü konuşmaması ilgi göstermemesi. Konuşsa istemezse tamam onum annesine hastanedeyken yemekleri kötü diye 40 defa yemek yaptım küçük bebeğimle. Babam geldiyse benim suçum ne. Aldım tüm ütülediğim gömleklerini yerlere attım üzerine su döktüm.
Anne esimin bi plani var bu aksam disardayiz su gun gelin diyemiyor musunuz?Bende okusam aynısını düşünüp yazardım. Fakat ailem de beni çok arada bıraktı. Onlarda kendilerine göre hareket ediyor beni yok sayıyorlar. Anlayışlı olmadılar çoğu zaman çok yıprandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?