Aile ve eş arasında kalmak

senaaa250634

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
405
248
103
Kızlar yardıma ihtiyacım var. Ailem yazın memlekette kışın ise benim olduğum şehirde yaşıyorlar. Bu senede çocuğum kreşe başladığı için erken geldiler hasta olma durumunda bakmak için. Bu arada birbirimize aşırı düşkünüz. Eşim ise ailemle görüşmeyi cok fazla istemiyor daha doğrusu sık sık görüşmek istemiyor zaten işten 6 da çıkıyorum ve pekte zamanım yok. Ama ailem de bu konuda cok anlayışlı değiller bizim için geldikleri için hafta içi de olsa gelip torunlarını görmek istiyorlar. Geçen cuma gün içerisinde annem arayıp babamın oğlumu sevmeye geleceğini söyledi bende eşimin planı var mı sorayım dedim. İşten çık gel eve koştura koştura yemek yaparken eşim dısarı çıkacağız yemekten sonra dedi tabi babam çıkmıştı yoldaydı gelme diyemezdim. O günden beri eşim konuşmuyor benimle. Bu aksamda iki hafta da bir görüşeceksiniz dedi. Şimdi ben napayım aileme gelmeyin diyemem zaten gelmezlerde cuma günü babam geldiğinde eşim tek kelime etmedi.

Eşiniz haklı, sizin aileniz eş ve çocuğunuz. Kök ailenize gereken mesafeyi koyamazsaniz evliliginizde çok sorun yaşarsiniz. Bunu bir kadin yazsa kayinvalide bana sormadan geliyor işten gelince dinlenecem pat damliyor, eşim anneci beni anlamiyor dese ne olurdu? Forumda cogu kişi " ailenisine sınır koyamiyorsa bosayin cekmeyin bu adamı derdi" gerisini siz hesap edin

Çok haklısınız. Ama aileminde burada kimsesi yok. Benim için geliyorlar. Bende kızdım emrivaki gelinmesine hatta annemi arayıp kızdım. Ama eşimde günlerdir konuşmuyor muhtemelen bana aklınca ders veriyor.

Çok haklısınız. Ama aileminde burada kimsesi yok. Benim için geliyorlar. Bende kızdım emrivaki gelinmesine hatta annemi arayıp kızdım. Ama eşimde günlerdir konuşmuyor muhtemelen bana aklınca ders veriyor.
Umarim dersinizi alırsınız o zaman. Anneniz sizin için geliyor diye her gün her gün gelemez evinize belki eşiniz evinde rahat rahat yatacak dinlecek başka plani var. Emrivaki yapiyosunuz bu sekilde, annenizede söyleyin daha önceden ara x(eşiniz) yorgun oluyor dinlenmek istiyor, felanca yere sözümüz var vs gibi

Ee eşiniz çıksaydı madem. Plan yapmış çıktı gelin biz oturalım derdiniz ailenize de. Eşiniz de ayıp etmiş yani nedir hem babanızla hem sizinle konuşmamak, ne demek 2 haftada 1 görüşün. Ki bu insanlar sizin için yerini yurdunu bırakıp torun bakmaya sizin yaşadığınız şehire yerleşmiş. Bence eşiniz çok abartmış olayı.

Eski konunuzu bilmeyenler sizde suç bulacaktır bu da normal. Kendi ailesine biat ettiremedi, sıra sizi ailenizden kopartmaya geldi.
Ne güzel yazmışsınız. Ama en kötüsü konuşmaması ilgi göstermemesi. Konuşsa istemezse tamam onum annesine hastanedeyken yemekleri kötü diye 40 defa yemek yaptım küçük bebeğimle. Babam geldiyse benim suçum ne. Aldım tüm ütülediğim gömleklerini yerlere attım üzerine su döktüm.

Aman ne iyi yapmissiniz annenizi arayip kizmakla
Cocuk hasta olunca insanlar gelsin baksin esiniz ses etmez ama normal zamanda gelmelerini sorun ediyor
Yedek futbolcu mu bu insanlar orda sizin komutunuzu beklesinler
Esinizin de disari cikasi gelmis ertesi gun ciksa ne oluyormus yani buyuk bi plani yoksa
ne kolay manupule olmussunuz esinize yaranmak icin ailenize kizabiliyorsunuz
Siz ailenize boyleyken esiniz olacak sahsin da onlari saymamasina sasirmamali.

Bende okusam aynısını düşünüp yazardım. Fakat ailem de beni çok arada bıraktı. Onlarda kendilerine göre hareket ediyor beni yok sayıyorlar. Anlayışlı olmadılar çoğu zaman çok yıprandım

Zoruna gidiyor işte, sizinkilerin iyiliği altında eziliyor. Kendi ailesi yüzünüze bakmazken sizin ailenizden iyilik muhabbet görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…