- 28 Kasım 2010
- 42.421
- 140.899
- 798
- Konu Sahibi senaaa250634
-
ben sanırım eşiniz açısından bakamıyorum bu duruma. ailem benim için benim yaşadığım şehirde. haftada 2 kere görmediğimde haksızlık etmişim gibi düşünüyorum aileme. şükür ki eşimde bu konuda anlayışlı. Tabiki görüşeceğimiz günler sabahtan programımız buna göre oluyor.Kızlar yardıma ihtiyacım var. Ailem yazın memlekette kışın ise benim olduğum şehirde yaşıyorlar. Bu senede çocuğum kreşe başladığı için erken geldiler hasta olma durumunda bakmak için. Bu arada birbirimize aşırı düşkünüz. Eşim ise ailemle görüşmeyi cok fazla istemiyor daha doğrusu sık sık görüşmek istemiyor zaten işten 6 da çıkıyorum ve pekte zamanım yok. Ama ailem de bu konuda cok anlayışlı değiller bizim için geldikleri için hafta içi de olsa gelip torunlarını görmek istiyorlar. Geçen cuma gün içerisinde annem arayıp babamın oğlumu sevmeye geleceğini söyledi bende eşimin planı var mı sorayım dedim. İşten çık gel eve koştura koştura yemek yaparken eşim dısarı çıkacağız yemekten sonra dedi tabi babam çıkmıştı yoldaydı gelme diyemezdim. O günden beri eşim konuşmuyor benimle. Bu aksamda iki hafta da bir görüşeceksiniz dedi. Şimdi ben napayım aileme gelmeyin diyemem zaten gelmezlerde cuma günü babam geldiğinde eşim tek kelime etmedi.
Aynısını erkek ailesi yapsa tepkiniz böyle olur muydu.Yoksa direk mesafe koymu derdiniz
Direk aileci erkek derdik hepimiz
Hayır benim yorumumun bu dediğinizle alakası yok yalnız . Benim dediğim şey kayınvalide olayı değilO zaman burada çatkapı gelen kvlere kızmayacaz.
Sevgi hanım felaket takmış durumda kaynana yapsa ne yapardınız erkek tarafı yapsa ne yapardınız olayınaArkadaşım sürekli milletin yorumlarını alıntılayıp aynısını yazıp durmuşsun.
Evet, aynısını erkek ailesi de yapsa tepkim böyle olurdu, rahatladınız mı acaba ? merakınız giderildi mi ?
Mesafeyi ayarlayacak olan kocan derdim, kocana söyle ailesine sınır çizsin derdim, ama sen gene de evine gelen insanlara surat asarak çok ayıp etmişsin, çok kabasın, muhatabın o insanlar değil kocan derdim.
Oldu mu ?
Eş haklı , sen ister miydin kv sana bu kadar gelsin gitsin . Birbirinize o kadar düşkünseniz keşke evlenmeseydiniz hayatınızın odak noktası eşiniz olmalı eşinizle birbirinize düşkün olunKızlar yardıma ihtiyacım var. Ailem yazın memlekette kışın ise benim olduğum şehirde yaşıyorlar. Bu senede çocuğum kreşe başladığı için erken geldiler hasta olma durumunda bakmak için. Bu arada birbirimize aşırı düşkünüz. Eşim ise ailemle görüşmeyi cok fazla istemiyor daha doğrusu sık sık görüşmek istemiyor zaten işten 6 da çıkıyorum ve pekte zamanım yok. Ama ailem de bu konuda cok anlayışlı değiller bizim için geldikleri için hafta içi de olsa gelip torunlarını görmek istiyorlar. Geçen cuma gün içerisinde annem arayıp babamın oğlumu sevmeye geleceğini söyledi bende eşimin planı var mı sorayım dedim. İşten çık gel eve koştura koştura yemek yaparken eşim dısarı çıkacağız yemekten sonra dedi tabi babam çıkmıştı yoldaydı gelme diyemezdim. O günden beri eşim konuşmuyor benimle. Bu aksamda iki hafta da bir görüşeceksiniz dedi. Şimdi ben napayım aileme gelmeyin diyemem zaten gelmezlerde cuma günü babam geldiğinde eşim tek kelime etmedi.
Eski konunuzu bilmesem eşiniz haklı derdim ama karısını küçük gören, anasının kıçında gezdiren,o kadar hizmete rağmen size saygı göstermeyen ,sizi degersizlestiren adama acımayın.Anasina hizmet etmeniz için sizi sepet gibi taşıyan adam az da sizin ananıza babanıza hizmet etsin Ama olmaz değil mi?Kızlar yardıma ihtiyacım var. Ailem yazın memlekette kışın ise benim olduğum şehirde yaşıyorlar. Bu senede çocuğum kreşe başladığı için erken geldiler hasta olma durumunda bakmak için. Bu arada birbirimize aşırı düşkünüz. Eşim ise ailemle görüşmeyi cok fazla istemiyor daha doğrusu sık sık görüşmek istemiyor zaten işten 6 da çıkıyorum ve pekte zamanım yok. Ama ailem de bu konuda cok anlayışlı değiller bizim için geldikleri için hafta içi de olsa gelip torunlarını görmek istiyorlar. Geçen cuma gün içerisinde annem arayıp babamın oğlumu sevmeye geleceğini söyledi bende eşimin planı var mı sorayım dedim. İşten çık gel eve koştura koştura yemek yaparken eşim dısarı çıkacağız yemekten sonra dedi tabi babam çıkmıştı yoldaydı gelme diyemezdim. O günden beri eşim konuşmuyor benimle. Bu aksamda iki hafta da bir görüşeceksiniz dedi. Şimdi ben napayım aileme gelmeyin diyemem zaten gelmezlerde cuma günü babam geldiğinde eşim tek kelime etmedi.
Konunun birde bu tarafı varmış ben eski konusunu bilmeden tek bu konuya bakarak yorumlamıştım. Böyle bir adamsa her şey müstehak ona. Bu konuda kendisini aileci ve sınır koyamayan bu yuzden eşi ile sorun yasayan biri olarak anlatmis ayni durumu kv yapsa kadina hak verildigi gibi bende eşine hak vermistim bu yüzdenEski konunuzu bilmesem eşiniz haklı derdim ama karısını küçük gören, anasının kıçında gezdiren,o kadar hizmete rağmen size saygı göstermeyen ,sizi degersizlestiren adama acımayın.Anasina hizmet etmeniz için sizi sepet gibi taşıyan adam az da sizin ananıza babanıza hizmet etsin Ama olmaz değil mi?
Adam sizi boşar diye o kadar korkuyorsunuz ki adalet teraziniz şaşmış bu işin sonunda anayı babayı kapıya koyup "ne dersen o olsun kocacım" deme potansiyeliniz çok fazla
Sevgi hanım felaket takmış durumda kaynana yapsa ne yapardınız erkek tarafı yapsa ne yapardınız olayına
Ya olay bu değil ki, burdaki olayı tam kavrayamadığına inanıyorum
İnsanların tepkisi adama karşı, ama neden adama karşı? Çünkü adam karısına surat yapıyor yapma nedeni de sırf dede torununu sevmek için çatkapı geliyor diye evet bu hata ama ortada aşırı sevgiden dolayı yapılmış bir hata var bu görmezden gelinebilirdi surat yapmaya gerek yok senden yaşça büyük insanlara. Dil var uyarırsın kibarca konu kapanır
Yani bu kv yada erkek tarafı yapsa tepkin ne olurdu olayı değil
bu bile nasıl büyük bir nimet yaşayan bilir eşiniz kusura bakmasınKreşe gidiyor hastalık durumunda bakıyorlar zaten.
kötü ötesi bi durum yaBencr eşiniz haklı, ailenizin sizi bu kadar ara da bırakmasına ve sırf hastayken bakıyorlar diye kendilerinde bu kadar hak görmelerini doğru bulmadım. Sizi manipüle ederek böyle düşünmenizi sağlıyorlar.
Açıkcası akşama bi planım olsa eşimin anası babası bilmem nesi çat kapı gelse çok rahatsız olurdum
Burada istisnasız aynı durum yaşanıyor. Ne zaman konu kayınvalide olsa erkek taslaniyor. Konu eğer kadının ailesi ise sen nasıl evlatsin oluyor . Benim çıkarımım şu ki gerçekten artık erkek ailesi olmak çok kötü birşey . Çok şükür kiz kardeşlerim ve kızım varda hiç erkek tarafı olmayacağım . Durumun neresi normal hiç anlamadım . Ailece plan yapiyoruz ee birden dede çıkıp geliyor torun ozledim . Haber yok birşey yok ben olsam evde durmaz planima devam ederdim .ne kadar aileci insan var şu toplumda ya
madem ailenize bu derece bağlısınız niçin evleniyorsunuz ki
oturun ailenizin dizinin dibinde :)
yok haftada 2 kere ailemi illa görmem lazım diyenler
3 günde bir ailesiyle görüşmeyince krize girenler
bi erkek burda ailesiyle her hafta görüşünce kıyamet kopuyor
ama hanımlar aileleriyle sık görüşmek isteyince aynı tepkiler hanımlara gelmiyor :)
tersine çevirin mesela konuyu, kayın ailesi hanımefendiye çat kapı gelse torunu bahane edip haftanın bilmem kaç günü
evinden çıkmak istemese
adam da ailesine sınır çizemese , anne bu akşam müsait değiliz gelmeden önce arayın haberleşelim diyemiyor olsa
adamı yerin dibine sokardınız
kimse evlendi diye ailesini çöpe atmıyo elbette ama biraz mesafe candır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?