- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
aynen ezikliyolar canım .öyle böyle değil.babam iyi kalplidir ama bildiğin dört duvar hapis şu an hayatım.üniversiteyi sivasta kazandım fakat göndermediler dışarıdan bitirdim üniversiteyivalla ben olsam baş kaldırılara başlarım
bu ne ya kusura bakmada çok ezikleniyorsun..
ilerde bu adam sana herşeyi yapabilir
sen bence il olarak kendini değiştir ....
he birde şunu anlamadım sen okula nasıl gidiyorsun?
ya başına bir iş gelse??
ne düşünmem gerekiyoraileni hic tanimiyorsun bence...
diyorum ya dışarı bile çıkamıyorum.ya yıllardır çok sevdiğim iyi gidenemin olduğum ilişkimin arkasında duracağım risk alarak ya da görücü usulü.Yıllarca flört edip evlenen insanlar bile sonrasında tanıyamıyorlar birbirlerini.
Evlilik kurumu farklı birşeydir..
Flörte benzemez..
iyide neden herşeye tamam diyorsun?aynen ezikliyolar canım .öyle böyle değil.babam iyi kalplidir ama bildiğin dört duvar hapis şu an hayatım.üniversiteyi sivasta kazandım fakat göndermediler dışarıdan bitirdim üniversiteyi
ne güzel konuştun ağzından bal fıstık çikolata damlıyor :)işinizi gücünüzü elinize alın ailenizin karşısına öyle çıkın eminim hayır demeyeceklerdir..
canım ben de tam senin gibi düşünüyorum .ama senin de kurduğun bu ya olmazlı cümleler bende fazlasıyla hayal kırıklığı yaşatıyor.zaten evlilik için tam hazır hissetmiyorum kendimi önümüzdeki 2 3 sene için bu ihtimaller.bana iş sahibi olursa yine vermeyecekler gibi geliyor rezil bi karşı çıkıştı anneminki.Ailen baskıyı abartmış gibi görünüyor. Ama ne olursa olsun onlar senin ailen korkuyorlar iş sahibi olmazsa gider köyde yaşamak zorunda kalır bizim kızımız ne yapar orada diye düşünüyorlar, e haklılar da. Bahsettiğin şeyler birer ihtimal, sen kpss' de atanamayabilirsin, sevgilin de uzman çavuş olamayabilir. Beklemez de evlenirsen bu hayaller üzerine ailenin dediğine gelirsin. Tamam belki telefon almak için çok büyüksün, dışarı çıkıp gezmek için tam zamanın ama sen ne yap et sabret ihtimaller gerçekleşince ailenin karşında duracağını sanmıyorum.
canım bunları ben de düşünüyorum .okulda falan çok beraberdik ve biçok şey yaşadık yine sırtını dönmedi bana.ama yine de bi ya değişirse şüphesi var hep de olacak göz önünde bunlar.evet keşke iş güç mevzularından sonra söyleseydim fakat evde çok baskı olduğu için patladığım bi gün söyledim .Keşke is güç mevzularindan sonra ailene soyleseysin hem onların okey vermesi daha kolay olurdu
Ayrica sizde is sahibi olmadan kesinlikle evlenmeyin inanin erkekler çok değişik evlendikten sonra bbaska oluveriyorlarki siz senede iki defa görüşüp çok güveniyorum diyebiliyorsunuZ sonradan gorecekleriniz sizi sasirtmasin benden soylwmesi
valla stresten saçlarım beyazladı ev üstüme geliyo artık yacanım keşke sevgilin çavuş olunca
sende atanınca söyleseydiniz
bu zamana kadar iyi saklamışsınız bundan sonra da saklanabilirdi
bu kadar strese girmezdin...
Hayallerini yıkmak yerine kpss ye daha sıkı çalışabilirsin, olmadı bir daha olmadı bir daha..canım ben de tam senin gibi düşünüyorum .ama senin de kurduğun bu ya olmazlı cümleler bende fazlasıyla hayal kırıklığı yaşatıyor.zaten evlilik için tam hazır hissetmiyorum kendimi önümüzdeki 2 3 sene için bu ihtimaller.bana iş sahibi olursa yine vermeyecekler gibi geliyor rezil bi karşı çıkıştı anneminki.
balküpü çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.kpssye çok fena çalıştım umudum var bu sene hayırlısıyla bakalım.olmadı bidaha dediğin gibi.inşallah sen de sevdiğine kavuşursun ve mutlu bi hayatın olur.Hayallerini yıkmak yerine kpss ye daha sıkı çalışabilirsin, olmadı bir daha olmadı bir daha..
Biz nişanlımla ikimiz de çalışmamıza rağmen evlilik için sıkıntılar çekiyoruz (maddi açıdan) eğer nişanlım çalışmıyor ve askerliğini yapmamış olsaydı babam kesinlikle istemezdi böyle bir evliliği, hangi baba ister ki? Yaş olarak bakıyorsun ya ben 19 yaşındayım, yani mesele yaş değil senin hazır olman, şartların uygun olması. İnşallah her şey gönlünce olur ve çok mutlu olursun :)
yaşın küçük falan demediler mi.bana annem hala ufaksın diyoda .Hayallerini yıkmak yerine kpss ye daha sıkı çalışabilirsin, olmadı bir daha olmadı bir daha..
Biz nişanlımla ikimiz de çalışmamıza rağmen evlilik için sıkıntılar çekiyoruz (maddi açıdan) eğer nişanlım çalışmıyor ve askerliğini yapmamış olsaydı babam kesinlikle istemezdi böyle bir evliliği, hangi baba ister ki? Yaş olarak bakıyorsun ya ben 19 yaşındayım, yani mesele yaş değil senin hazır olman, şartların uygun olması. İnşallah her şey gönlünce olur ve çok mutlu olursun :)
canım ben de tam senin gibi düşünüyorum .ama senin de kurduğun bu ya olmazlı cümleler bende fazlasıyla hayal kırıklığı yaşatıyor.zaten evlilik için tam hazır hissetmiyorum kendimi önümüzdeki 2 3 sene için bu ihtimaller.bana iş sahibi olursa yine vermeyecekler gibi geliyor rezil bi karşı çıkıştı anneminki.
canım sevgilim o sıra özel bi sektörde çalışıyordu bana hazır olduğunu artık işi ciddiye bindirmk istedğini söyledi ben de söyledim düşündükten sonra.ama saçmalık oldu askerliğini yapmamış daha acelen ne be Gamzeailene neden anlattin?
canım Allah yuvanı hep mutlu kılsın .çok teşekkür ederim fikirlerin için.çok ihtiyacım var böyle cümlelere.yeni doğacak bebeğini de şimdiden kutlarım hayırlı evlatların olsun inşallah.öpüyorum.söyledikleriniz kulağıma küpe olacak.Benimde 4 yasinda bir kizim var konuya bir Anne gozuyle yorum yapicam annene babanabu kadar sinirlenme bence onlar seni sevip deger verdikleri icin bu kadar korumacilar bunun icin sevinmelisin cunku Kimi aiilelerin coculari umrunda bile olmuyor evlatlari simdi onlara kizabilirsin AMA ilerde ister sevgilinle olsun ister baska dogru insanla hayatini birlesstirdigin zaman iyiki annemi babami dinlemisim diyeceksinyasadigimiz devir o kadarda laylaylom bir devir degil hem baban bir isini eline alsin demis sabret canim bu gunlerin kiymetini bil bosuna uzulme cici kiz ol diklenme ailene sabret sonunda isini eline alinca kovusursun sevdigine hem 2 sene sonra dusunuyoruz diyorsun hem oda senin kiymetini bilir senin hem ilerde Boyle maceralar yasanildi der gunleri yad edersiniz ozetlemek gerekirsek sabret canim
Tesekurler canim Allah sanada mutlu huzurlu cocuk sesleriyle dolup tasan bir ev yuva nasip etsin insallah bir sorunun danismak istedigin zaman her zaman bir abla gibi yardimci olmaya calisirim ablam ( zaten icimemi dogdu bilmem cici akli basinda terbiyeli bir genc kiza benziyorsun bak sevecen bir ailede yetistigin ortada Allah banada terbiyeli akilli bir kiz yetistirmeyi nasip etsin. )canım Allah yuvanı hep mutlu kılsın .çok teşekkür ederim fikirlerin için.çok ihtiyacım var böyle cümlelere.yeni doğacak bebeğini de şimdiden kutlarım hayırlı evlatların olsun inşallah.öpüyorum.söyledikleriniz kulağıma küpe olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?