aile ve sorunlar.:( kızlar yardım :(

üniversite mezunuyum kpssye girdim atama bbeklşiyorum şu an canım.sevgilim uzman çavuş oluck hayırlısıyla .kısmet tabi herşey.şimdi yaşım 21 bende küçük olduğumu düşünüyorum 2-3 sene sonra demiştim yine mi küçüğüm .?
:/

çok tuhaf zamanlar hem de Allahım bizlere sabır versin.

aslında ailene her şey hazır olduktan sonra söyleseydin daha iyi olurdu. mesleklerinizi bir elinize alın.... o zaman sorun sadece iş ve paraysa susarlar.

aslında ailene her şey hazır olduktan sonra söyleseydin daha iyi olurdu. mesleklerinizi bir elinize alın.... o zaman sorun sadece iş ve paraysa susarlar.
benim endişem iş bulunca ailesinin maddi durumunu bahane etmeleri.sadece sevglilimn iş bulmasını yeterli bulmayacaklar gibi geliyor.

benim endişem iş bulunca ailesinin maddi durumunu bahane etmeleri.sadece sevglilimn iş bulmasını yeterli bulmayacaklar gibi geliyor.

hemen o anda evlenmezsiniz sizde. biraz para biriktirirsiniz. para biriktirmeden evlenirseniz gerçekten zorlanırsınız. en azından temel alınacak şeyleri alırsınız.

ama ailesi köyde sizde köye giderseniz gerçekten ailen haklı olur. şehirde büyümüş kişinin köyde yaşaması zor. siz biraz sabredin. işlerinizi alın 6 ay 1 yıl para biriktirin. o zaman tüm ihtiyaçlarımızı karşılayacağız dersiniz.

pat diye duyunca alışmaları zaman alıyor.

yok canım biz köyde yaşamayacağız.zaten sevgilim de küçüklükten beri okul yüzünden köye gitmiyor.sevgilimin kız kardeşleri de var köy işinden falan da anlamazlar istanbulda yaşıyorlar.dediğin mantıklı sanırım biraz para biriktirmesi hazır olması daha mantıklısı olacak.

canlarım ballarım.size bu konuyu açtıktan sonra kpss açıklandı biliyorsnuz atanmam için gerekli puanı aldım :) büyük ihtimal atanacağım sevgilim de işini eline aldığnda artık bi engel kalmayacak Allahn izniyle.seviyorum sizi.bana uğurlu geldiniz içimi rhatlattınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…