- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Dediler tabii, ezberledim bu lafı ama şimdi herkes nişanlımı tanıdıkça anlayışla karşıladılar. Benden 6 yaş büyük ama ben daha olgunum birbirimizi tamamlıyoruz bi sıkıntı olmuyor o nedenle onun bir düzeni vardı ben de dahil oldum nişanlandıkyaşın küçük falan demediler mi.bana annem hala ufaksın diyoda .
inşallah mutlu olursunuz tebrik ederim canım.bana da dua et.anlaşılan herkesde bi takım sorunlar oluyor.Dediler tabii, ezberledim bu lafı ama şimdi herkes nişanlımı tanıdıkça anlayışla karşıladılar. Benden 6 yaş büyük ama ben daha olgunum birbirimizi tamamlıyoruz bi sıkıntı olmuyor o nedenle onun bir düzeni vardı ben de dahil oldum nişanlandık
Muhakkak oluyor sıkma böyle şeyler için canını en güzeli olur inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için, inşallah muradına erdiğin konuları da görürüz :)inşallah mutlu olursunuz tebrik ederim canım.bana da dua et.anlaşılan herkesde bi takım sorunlar oluyor.
inşallah canım güzel şeyler olunca paylaşırımm sizinle :) öpüyorumMuhakkak oluyor sıkma böyle şeyler için canını en güzeli olur inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için, inşallah muradına erdiğin konuları da görürüz :)
haklısın sonuna kadar.bendeki kısa süreli bi körlüktüOkula göndermişler en azından..
sevgilinin işi gücü olsun da öyle gelsin ailenin karşısına. Doğru olan bu bence.
İşsiz adama kimse kız vermek istemez..
Rabbim yüzünü güldürsün kardeşim..haklısın sonuna kadar.bendeki kısa süreli bi körlüktü
aminnn seninde güzel kalpli insanRabbim yüzünü güldürsün kardeşim..
Oncelikle evlilik konusunda ailen cok hakli. Yasin daha cok kucuk. Bazi seyleri goremiyorsun bu yaslar en tehlikeli yaslar. Cok bildigimizi sanar ve ailemizin yanlis yaptigina inaniriz. Ailen senin iyiligini istiyor. Yanlis but evlilik yaptiginda yine ailenin yanina siginacaksin. Bence ailenin dediklerini gozardi etme. Birkisiyi senede iki kere gorerek taniyamazsin. Aileni dinle. Tecrubeyle sabittir.arkadaşlarım elimden geldiğince kısa ve öz anlatmaya çalışacağım tek cümle de olsa fikrinizi ,ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok mutlu olurum
öncelikle çok aşırı disiplinli bir ailem var.yaşım 21 ve hala bir telefona sahip değilim ve arkadaşlarımla bile çıkııp görüşemiyorum öyle diyeyim.neyse ben öyle veya böyle okulda tanıştığım biriyle 4 yıldır bi ilişki yürütüyorum.bu sene aileme bunu söyledim.bana aşırı bir tepki verdiler kesinlikle olmaz yaşın küçük ,onların durumu iyi değil, gibisinden.daha neler var da moralim sıfır olduğundan aklıma gelmiyor.Ailesi köyde oturduğu için sen köyde yapamassın da var idi.ki biz mesleğimizi elimize aldığımızda köyü gören kim.neyse annem ne zaman konu açılsa görücü usulü olacak en güzeli işte bak şu evlendide durumları çok kötüymüş sen yapamassın falan hergün illaki bi laf duyuyorum hergün ağlayarak uyuyorum çaresizlikten.tek tesellim babamın iş sahibi olsun bakarız lafı.sevgilim de yüzde 80 uzman çavuş olacak.benimde umudum var kpssden atanabilirim diye düşünüyorum.fakat ailemin rızası benim için önemli nasıl alabilirim rızalarını kızlar?şu 2 sene içinde düşünüyoruz evlenmeyi.sevgilimin ailesi düzgün insanlar ve sevgilimi iyi tanıdığıma inanıyorum. n yapacağımı gerçekten şaşırmış durumdayım sürekli evdeyim annemin yüzünü görmek istemiyorum artık cidden .
şu anda bunu kestiremiyorum canım fakat yüzde 90 evetAilenin tepkisi bu yondeyse ve senin icin rizalari cok onemliyse beklemekten baska caren yok tatlim.
Mesleklerinizi elinize alinca daha rahat edersiniz.
Gorucu usulu konusunds ailen sana ille bu olacak diye baski yapar mi? Yoksa lafin gelisi, bir cesit hayal olarak mi soyluyorlar bunu?
canım ben zaten öyle dikkafalı bi insan değilim.hemen olsun demiyorum hayatmızı yoluna koyunca olur diyorum 2 3 sene sonra.ama ailemin bu olayın etkisinden çıkamaması yüzünden evdeki imalı laflar fazlasıyla canımı sıkıyorOncelikle evlilik konusunda ailen cok hakli. Yasin daha cok kucuk. Bazi seyleri goremiyorsun bu yaslar en tehlikeli yaslar. Cok bildigimizi sanar ve ailemizin yanlis yaptigina inaniriz. Ailen senin iyiligini istiyor. Yanlis but evlilik yaptiginda yine ailenin yanina siginacaksin. Bence ailenin dediklerini gozardi etme. Birkisiyi senede iki kere gorerek taniyamazsin. Aileni dinle. Tecrubeyle sabittir.
kpss ye hazırlandım sonucu iyi bekliyorum hayırlısıyla canım evden kurtulmam lazımcanım bnce sabret ve dua et
çunku senın dua ya ihtiyacın var zaten sevgilin senin hakkında hayırlı ise olur hayırsızsa afeersin ne kadar zorlasanda olmaz
ailen fazlaca baskıcı hemen iş aramaya koyul ve ayaklarının üstünde durmyı başar o zaman seni bu kadar sıkamazlarve sende sevgilinde ne kadar ciddi oldugunuzu kanıtlayın
sence meslek sahibi olunca da diretirler mi ailesinin maddi durumu yok köyde yaşıyorlar diye.?beklemen lazım bu durumda..
sevgilin meslek sahibi olunca tekrar açarsın konuyu..
AİLEnin vardır bir bildiği diyorumarkadaşlarım elimden geldiğince kısa ve öz anlatmaya çalışacağım tek cümle de olsa fikrinizi ,ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok mutlu olurum
öncelikle çok aşırı disiplinli bir ailem var.yaşım 21 ve hala bir telefona sahip değilim ve arkadaşlarımla bile çıkııp görüşemiyorum öyle diyeyim.neyse ben öyle veya böyle okulda tanıştığım biriyle 4 yıldır bi ilişki yürütüyorum.bu sene aileme bunu söyledim.bana aşırı bir tepki verdiler kesinlikle olmaz yaşın küçük ,onların durumu iyi değil, gibisinden.daha neler var da moralim sıfır olduğundan aklıma gelmiyor.Ailesi köyde oturduğu için sen köyde yapamassın da var idi.ki biz mesleğimizi elimize aldığımızda köyü gören kim.neyse annem ne zaman konu açılsa görücü usulü olacak en güzeli işte bak şu evlendide durumları çok kötüymüş sen yapamassın falan hergün illaki bi laf duyuyorum hergün ağlayarak uyuyorum çaresizlikten.tek tesellim babamın iş sahibi olsun bakarız lafı.sevgilim de yüzde 80 uzman çavuş olacak.benimde umudum var kpssden atanabilirim diye düşünüyorum.fakat ailemin rızası benim için önemli nasıl alabilirim rızalarını kızlar?şu 2 sene içinde düşünüyoruz evlenmeyi.sevgilimin ailesi düzgün insanlar ve sevgilimi iyi tanıdığıma inanıyorum. n yapacağımı gerçekten şaşırmış durumdayım sürekli evdeyim annemin yüzünü görmek istemiyorum artık cidden .
ailesinden kimene siz ikinizde çalışıp durumunuzu düzeltebilirsiniz...sence meslek sahibi olunca da diretirler mi ailesinin maddi durumu yok köyde yaşıyorlar diye.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?