Aile vs cart curt

Annen susmaya babanda gormezden gelmeye devam etsin senin yolun açık çok güzel bir gelecek var karşında abin denen ezigin senin üstünden ego tatmini yapmasına asla izin verme mesleğini eline al yoluna bak .Sen sevilmeye saygı duyulmaya layık bir genç kızsın kendi değerini kendin biliyorsun abin gibi ucuz bir cahil kendine baksa zaten sana laf edemez.kendinden bir haber.ama sen oylemisin ne istediğini bilen kendine saygı duyan bir kızsın.sen kizdigini belli edip tepki gösterince aynı gerizekali gibi eğleniyor aklınca.bosver yoluna bak
Hiç saygizlik etmedim çok şükür bana yakismazdi ama şimdi çocukları büyüdü onu dövmeye kadar kalkisiyorlar buna sevinmiyorum ama yasatilanlar ilaki başa gelir

Bu sebepten ben erkek arkadaşımın ailesi ile tanisamiyorum benimle dalga geçerler diye 🥺
Aynanın karşısına geç günde 3 kez
Ben güzelim
Ben değerliyim
Ben sevilmeye layığım diye 30 40 kez tekrarla yüksek sesle
40 gün diyorum
Kolay gelsin
Gene diyırum o aynada olan kişi sen değilsin abin
Abinin gözünden kendini görüyorsun

İşte bunu diyin. Boşver insanlıktan nasibini almamış kişiliklerin yorumlarını neden takıyorsun? Zaten abinin büyük ihtimal aşağılık kompleksi var ondan böyle. Bide polis olcaksın, bu sene olmazsa seneye. Hissediyorum, yolunuz açık o

Teşekkür ederim 🌺
İşte bunu diyin. Boşver insanlıktan nasibini almamış kişiliklerin yorumlarını neden takıyorsun? Zaten abinin büyük ihtimal aşağılık kompleksi var ondan böyle. Bide polis olcaksın, bu sene olmazsa seneye. Hissediyorum, yolunuz açık olsun.

Aynanın karşısına geç günde 3 kez
Ben güzelim
Ben değerliyim
Ben sevilmeye layığım diye 30 40 kez tekrarla yüksek sesle
40 gün diyorum
Kolay gelsin
Gene diyırum o aynada olan kişi sen değilsin abin
Abinin gözünden kendini görüyorsun
Teşekür ederim ❤️

Bu sebepten ben erkek arkadaşımın ailesi ile tanisamiyorum benimle dalga geçerler diye 🥺
Kimse kimseyle dalga geçemez
Lütfen kendinizle alay edilmesine müsaade etmeyin
Resmen kendinize olan güveninizi sevginizi kaybetmişsiniz ☹️
Ne abinize ne başkasına laf ettirmeyin

Kesinllikle
Kesinllikle kaybettim çalışıyorum aklımda yatıyorum aklımda yemek yiyorum aklımda mutlu olamıyorum bu swbeple

Çok zayıf olsaydın polislik mülakatlarına hazırlanıyor olmazdın. Benim be burnum büyük bunun erkek tavlamada dezavantajını görmedim hatta fındık burunlu bir kocam var. Önemli olan özgüvendir. Özgüven de insana çekicilik katar. Abin konusuna gelince de hayatta biçbişiyi başaramamış kendini sizle kıyaslayan bir tip olduğunu düşünüyorum. Siz de böylelerini ciddiye alıyosunuz yazık ediyosunuz. Azcık dik duruşunuz olsun bak polis olucaksınız millete tepkinizi belli edin

Nerden başlasam ne yazsam bilemiyorum doğuda baskı altında büyümüş hor görülmüş dışlanmış dış görüntüsü nedeni ile hep dalga geçilmiş bir insan oldum ortaokulada başladı benim ailevi sorunlarım abim evli onunla kalıyordum sürekli beni elestirerek ezerek küçük düşürerek insan yerine koymadi hiç ben aldırış etmedim kendi imkanlarim ile okumaya çalıştım univeriste kazandım okudum bitirdim o ise hep bana başka insanları övdü başka insanlarda küçük yaşta evlenmiş çocuklu kızlardi okulumu bitirdim çok istediğim polislik mesleğine başvurumu yaptım mülakata hazırlanıyorum içimde kazanacagim his o kadar kuvvetli ki ama yine o başladı bu akşam benimle dalga geçmeye düz yolda yuruyemzmisim ben çok ağrıma gidiyor artık konuştuğum bir çocuk var ben yüzüne bakamıyorum insanların özellikle öz abimin ithamlari aklıma geliyor ben aynaya bakamıyorum yüzümden nefret ediyorum herşeyden ümidimi kesmisim bir insan yüzüne bakamazmi ben ışığı kapatıyorum kendimi aynada gormim diye ben bunlari nasıl atlaticam biri kaşın der biri burnun der biri zayifsin der ben çok yoruldum
Hiç kendini üzme derim bak ne güzel üniversite okumuşsun.Elin oğlunun eline bakmazsın.O en erken evlenen Instagram'da mutlu reelde kaynana görümce elti koca muhabbetleri bitmiyor.

Madem kendi kardeşlerin bu kadar kötüler onlardan artık uzaklaşma ve kendinle yeniden tanışma zamanı gelmiş. Her insan özel ve değerlidir. Artık hayatına sadece seni seven insanları al kendinle barış ve kendine güven. Sana kim ne derse desin altta kalma. Mesela birisi zayıf dedi ya sen de hemen o kişiyi gözlemle eksi bir yönünü söyle sert ve mesafeli dur. Zamanlar korkarlar bir şey söyleyemezler.

Hep evlilik karşısinda durdum zaten
Hiç kendini üzme derim bak ne güzel üniversite okumuşsun.Elin oğlunun eline bakmazsın.O en erken evlenen Instagram'da mutlu reelde kaynana görümce elti koca muhabbetleri bitmiyor.
İşim oradan evlenmek istemiyorum

Çok zayıf olsaydın polislik mülakatlarına hazırlanıyor olmazdın. Benim be burnum büyük bunun erkek tavlamada dezavantajını görmedim hatta fındık burunlu bir kocam var. Önemli olan özgüvendir. Özgüven de insana çekicilik katar. Abin konusuna gelince de hayatta biçbişiyi başaramamış kendini sizle kıyaslayan bir tip olduğunu düşünüyorum. Siz de böylelerini ciddiye alıyosunuz yazık ediyosunuz. Azcık dik duruşunuz olsun bak polis olucaksınız millete tepkinizi belli edin
Eskiden olsa zaten gram takmazdim ama bu sene birşey oldu bana yana yaklaşık bir yıldır tanıştığım kişi sebebi ile acaba oda onlar gibi düşünüyormudur diye oldu bunlar aslında hiçte umrunda değil onun dış görüntü vs

Cok istiuorum fakat engel oluyor polislikte
Bazı Online uygulamalar var
Onlar sanırım çıkmaz bir yerde
Araştırsan istersen adını da yazabilirim
Orada psikologlar Online terapi veriyor
Fiyatlar da yüzyüze olanlardan daha uygun

Başlığı görünce, aklıma Bizimkiler dizisindeki katil geldi.
Vatandaşa cart curt yok derdi.
Kimse de size bunu diyemez.
Kardeş olmak bazen sadece evrensel bir tesadüftür. Organik bağınız var diye, abiniz diye her söylediğinde haklı olduğunu düşünüp kendinize haksızlık etmenize üzüldüm.
Hiçbir sözü umursanacak biri değil abiniz.
Bence daha çok asılın ideallerinize.
Polis olduğunuz zaman, sizi sevmese de belki sahip olacağınız otorite sebebiyle korku duyup susar. Ama siz böyle "kendimi görmemek için ışığı kapatıyorum" şeklinde aciz davranışlar gösterirseniz, arsız daha da arsız olur.
Çiçek gibisiniz siz, bırakın onun zırvalıklarını. Sevgiliniz var, sizi de beğeniyor ki berabersiniz.
Hayat sizin ve lütfen hiçkimse için heba etmeyin sevgili kardeşim.

Bazı Online uygulamalar var
Onlar sanırım çıkmaz bir yerde
Araştırsan istersen adını da yazabilirim
Orada psikologlar Online terapi veriyor
Fiyatlar da yüzyüze olanlardan daha uygun
Fakat ben çalışmıyorum herhangi bir gelirim yok annem ve babamla birlikteyim şuan ama onlarında gelirleri yok maddi açıdan zor biraz

Back
X