• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile ziyaretine giden sevgili ile konuşma sıklığı nasıl olmalı sizce?

Filolog89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2019
1.653
3.796
133
Merhaba hanımlar, sizden akıl almak istediğim bir konu var. Dert edilecek bir şey mi değil mi bilmek istiyorum. Herkesin kişiliği, aile yapısı farklı, her türlü bakış açısını öğrenmek istiyorum. Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen.

Benim 2 senedir uzak mesafe ilişkim var. Ailem bilmiyor, bizim ailede sevgiliye pek sıcak bakılmıyor, söylersem 6 ay içinde isteme olsun diye beklenti içine girerler. Sevgilim ile evlilik düşünüyoruz ama daha var kendisi benden yaşça küçük, okulu bitiremedi, onu bekliyoruz. Normalde odamda iken rahatça konuşuyorum sevgilimle, ailem yanımda ise sadece mesajlaşıyorum. Sevgilimin ailesi biliyor, kardeşi ve kardeşinin sevgilisi ile tanıştım. Babası özellikle benimle çok tanışmak istiyor ama ben erken olduğunu düşünüyorum. Sevgilimin öğrenci evi var, normalde beni evdeyken çok sık arar. Arkadaşlarının evine gittiğinde bile belli bir rutinde arar, yazar. Ancak ailesinin evine gidince, başka bir şehirde evleri, ilk bir kaç gün ortadan kayboluyor. 3 gün oldu gideli, totalde 30 mesaj attı ve 30 dk konuştuk. Bu 3 günün mesajlarını, konuşma sürelerini topladım. Ben geldim diye sürekli arkabalarım geliyor, annem babamla oturyorum diyor. Yalan da söylemiyor, biliyorum. Kuzeni 3 gündür yanında kalıyor. Kuzenim gitsin seni daha sık arıyacağım, biraz ailemi göreyim vs diyor. Sizce bu durum gayet normal mi? Yoksa ikinci planamı atılıyorum?

Son düzenleme:
Bence gayet normal ben erkek arkadaşımla 3 günde toplam 30 dakika konusmuyorumdur :) müsait değildir ailesinin laflarına maruz kalmak istemiyordur. Zorlamayın müsait olunca yazar konuşursunhz

Normal bence. Siz ailenizle yaşıyorsunuz o nadir gidiyor sanırım. Komple habersiz de değilsiniz hadi hiç yazmasa sorun ama. Bu durum normal sıkıntı yapmayın hiç.

Gayet normal bende ailemin yanına gidince aramazdım pek sevgilimi zaman çabuk geçiyor ailenle zaman geçiriyorsun ve daha az arıyorsun karşı yi.

Bence normal hiç aramasa neyse de. Özlem gideriyorlardır. Ama geceleri konuşup yazıșabilirsiniz..

Kuzeni ile aynı odada yatıyormuş, gitsin geceleri arayacağım dedi.
Bence gayet normal ben erkek arkadaşımla 3 günde toplam 30 dakika konusmuyorumdur :) müsait değildir ailesinin laflarına maruz kalmak istemiyordur. Zorlamayın müsait olunca yazar konuşursunhz

Ben de zorlamayayım diye düşündüm, itici olmamak için yazmıyorum o yazana dek.
Normal bence. Siz ailenizle yaşıyorsunuz o nadir gidiyor sanırım. Komple habersiz de değilsiniz hadi hiç yazmasa sorun ama. Bu durum normal sıkıntı yapmayın hiç.

Yok hiç yazmıyor değil, uyudum uyandım şu geldi buraya gittim vs yazıyor.
Gayet normal bende ailemin yanına gidince aramazdım pek sevgilimi zaman çabuk geçiyor ailenle zaman geçiriyorsun ve daha az arıyorsun karşı yi.

Anladığım kadarıyla ailesi sık sık teyze dayı anneanne vs ile toplanıp çay kahve içiyor. Sevgilimin dediğine göre farklı şehre taşınmadan önce sürekli onlarla oturmaz odasında takılırmış. Şimdi 10 günlüğüne gittiği için yanlarında oturmasını istiyorlarmış.

Konumu okuyup cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. Demekki ben ilgi görmeye ve aranmaya alışık olduğum için böyle boşluğa düşüyorum. Kuruntu yapıyorum.

Normal Bencede

Her gun konusmaliyiz dusuncesini dogru bulmuyorum
Partnerlere baskalariyla da keyifli vakit gecirebilecegi zamanlar verilmeli

Haklısınız ama işte bu dediğinizi ben yapamadım. Beraber vakit geçirmekten en çok hoşlandığım ve sürekli birlikte olmak istediğim kişi sevglim. Ama bunun bir sınırı olmalı, doğru diyorsunuz. Kimseyi dünyanınızın merkezine koymayın diyorlar bu forumda.

Ben 10 yıllık sevgililik hayatımda evde hiç konusamazdım. Benim annem ozellikle maco bir kadindi 🤣 anca mesajlasirdik. Bi de ben sesimi cok kisamam telefonda konusurken filan. Ve sevgilinin ailesi gibi bizim ev de hic bos kalmazdi bir turlu alio telefonu bi odaya gecemezdim caktirmadan.

Kaç senedir sevgilin? Sayıyı yazmayı unutmuşsun
Senden kaç yaş küçük?
Şimdi az yazması araması normal de ben diğer ayrıntılara takıldım
Ailen bilmiyor. Hadi diyelim öğrendiler sevgilin hemen evlenmeyi düşünüyor mu? Okulu bitecek iş bulacak birikim yapacak vs bence bunlar daha önemli 30 msj yazmasından

Normal gayet. Çok abartmışsınız şimdi böyleyseniz yarın bir gün ikinizde çalışırken ne yapacaksınız? Ayrıca ikinci plana mı itiliyorum demişsiniz de zaten normal olan ikinci planda olmanız. Ailesi varken sevgilisi olarak ikinci planda olmanız garip değil.

Eşimle sevgili oldugumuz donem iş yeri haric iletişimimiz aksamiyordu mutlaka yazişirdik. 🙄 Ben de ayni sekilde 2 elimi kullanmam gereken birsey yapmiyorsam mesajlasiyordum. Hem mesajlasip hem ailemle sohbet edebiliyordum ya da hem mesajlasip hem baskalariyla vakit gecirebiliyordum. Tabi bu mesajlaşma saniye saniye cevap vermek şeklinde olmuyor en geç 10-15 dakikada bir cevap yaziyordum mesela gibi...

Üc günde 30 mesaj ve 30 dakika arama ve normal mi diye sormak..

Merhaba hanımlar, sizden akıl almak istediğim bir konu var. Dert edilecek bir şey mi değil mi bilmek istiyorum. Herkesin kişiliği, aile yapısı farklı, her türlü bakış açısını öğrenmek istiyorum. Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen.

Benim 2 senedir uzak mesafe ilişkim var. Ailem bilmiyor, bizim ailede sevgiliye pek sıcak bakılmıyor, söylersem 6 ay içinde isteme olsun diye beklenti içine girerler. Sevgilim ile evlilik düşünüyoruz ama daha var kendisi benden yaşça küçük, okulu bitiremedi, onu bekliyoruz. Normalde odamda iken rahatça konuşuyorum sevgilimle, ailem yanımda ise sadece mesajlaşıyorum. Sevgilimin ailesi biliyor, kardeşi ve kardeşinin sevgilisi ile tanıştım. Babası özellikle benimle çok tanışmak istiyor ama ben erken olduğunu düşünüyorum. Sevgilimin öğrenci evi var, normalde beni evdeyken çok sık arar. Arkadaşlarının evine gittiğinde bile belli bir rutinde arar, yazar. Ancak ailesinin evine gidince, başka bir şehirde evleri, ilk bir kaç gün ortadan kayboluyor. 3 gün oldu gideli, totalde 30 mesaj attı ve 30 dk konuştuk. Bu 3 günün mesajlarını, konuşma sürelerini topladım. Ben geldim diye sürekli arkabalarım geliyor, annem babamla oturyorum diyor. Yalan da söylemiyor, biliyorum. Kuzeni 3 gündür yanında kalıyor. Kuzenim gitsin seni daha sık arıyacağım, biraz ailemi göreyim vs diyor. Sizce bu durum gayet normal mi? Yoksa ikinci planamı atılıyorum?
Tabiki normal hiç yazmasa neyse bide herkezin sizin diyaloğunuzu bilmesine gerek yok

Kaç senedir sevgilin? Sayıyı yazmayı unutmuşsun
Senden kaç yaş küçük?
Şimdi az yazması araması normal de ben diğer ayrıntılara takıldım
Ailen bilmiyor. Hadi diyelim öğrendiler sevgilin hemen evlenmeyi düşünüyor mu? Okulu bitecek iş bulacak birikim yapacak vs bence bunlar daha önemli 30 msj yazmasından

Siz yazınca farkettim gerçekten de yazmamışım, düzenledim. 2 senedir sevgiliyiz, ben 30 o 25 yaşında. Az kaldı zaten okulu bitecek, askere gidecek ve hayırlısı ile evleneceğiz. Aileme söylersem sıkboğaz edebilirler, ne zaman iş bulacak ne zaman nişan olacak vs diye. O sebepten söylemiyorum. Öğrenirlerse de dünyanın sonu olmaz sanırım. Mantıklı bakınca belki saçma geliyordur ilişkim ama sevdiğim için bekliyorum onu. Ailesine de söyledi zaten okul bitince benimle evleneceğini, kendi ailesi de evlendirmek istiyor oğullarını. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama hayırlısı olsun.

Normal gayet. Çok abartmışsınız şimdi böyleyseniz yarın bir gün ikinizde çalışırken ne yapacaksınız? Ayrıca ikinci plana mı itiliyorum demişsiniz de zaten normal olan ikinci planda olmanız. Ailesi varken sevgilisi olarak ikinci planda olmanız garip değil.

Ben geçen sene çalışıyordum, molalarda öğle aralarında konuşuyorduk. O çalışıyor olursa da denk getirmeye çalışırım artık molalarımızı. Haklısınız, ben abartmışım, yorumlar hep o yönde.

Eşimle sevgili oldugumuz donem iş yeri haric iletişimimiz aksamiyordu mutlaka yazişirdik. 🙄 Ben de ayni sekilde 2 elimi kullanmam gereken birsey yapmiyorsam mesajlasiyordum. Hem mesajlasip hem ailemle sohbet edebiliyordum ya da hem mesajlasip hem baskalariyla vakit gecirebiliyordum. Tabi bu mesajlaşma saniye saniye cevap vermek şeklinde olmuyor en geç 10-15 dakikada bir cevap yaziyordum mesela gibi...

Ben bu konuda size benziyorum, ben ailemi 6 aydır görmesem yanlarında tabi otururum ama çok göze batmayacak şekilde mesaj çekebilirim. Tuvalete gitmişken ararım falan. Ama sevgilim beceremiyor, beni arayacaksa ve evde baskası varsa en dip odaya gidip kapıyı kapatıp konuşuyor. Buluşuyoruz, cep telefonunu cebinden asla çıkarmıyor, ben hariç kimseyle mesajlaşma huyu yok zaten. Daha önce ben de önerdim, ailenleyken telefona bak diye ama iki işi birden yapamam dedi. Ben de işte merak ettim, kobu açtım ama genel de cevap verenler durumu normal karşılamış. Demekki bir biz böyleyiz.

Back
X