• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile ziyaretine giden sevgili ile konuşma sıklığı nasıl olmalı sizce?

Ben bu konuda size benziyorum, ben ailemi 6 aydır görmesem yanlarında tabi otururum ama çok göze batmayacak şekilde mesaj çekebilirim. Tuvalete gitmişken ararım falan. Ama sevgilim beceremiyor, beni arayacaksa ve evde baskası varsa en dip odaya gidip kapıyı kapatıp konuşuyor. Buluşuyoruz, cep telefonunu cebinden asla çıkarmıyor, ben hariç kimseyle mesajlaşma huyu yok zaten. Daha önce ben de önerdim, ailenleyken telefona bak diye ama iki işi birden yapamam dedi. Ben de işte merak ettim, kobu açtım ama genel de cevap verenler durumu normal karşılamış. Demekki bir biz böyleyiz.

Telefonla konuşma olayini ben de herkesin yaninda yapmam kisa surmeyecekse ama mesajlaşmak için illa bir başina kalmasi gerekmiyor ama istemiyor demek ki.

Biz ailemizde oldugumuzda resim göndeririz sürekli bir sey kanitlamak icin degil yakininda hissetmek acisindan.

Telefonla konuşma olayini ben de herkesin yaninda yapmam kisa surmeyecekse ama mesajlaşmak için illa bir başina kalmasi gerekmiyor ama istemiyor demek ki.

Bence de mesaj atmak çok istese atabilir bir insan, sanırım özledi ailesini, güzel vakit geçiriyor. İlk gün yolda geçti zaten akşamına konuşup uyuduk. İkinci gün pazar gününe denk geldi, ev çok kalabalıktı ama akşam yine aradı. Ama özellikle bugün beni sabah uyanınca bir de akşam üstü aradı ve 10 mesaj attı o kadar. Kuzeni varmış yanında. İşte ben de ne tepki vermeliyim bilemedim. Ama insanlar normal yazdığı için tepkisiz kalacağım.

Bence de mesaj atmak çok istese atabilir bir insan, sanırım özledi ailesini, güzel vakit geçiriyor. İlk gün yolda geçti zaten akşamına konuşup uyuduk. İkinci gün pazar gününe denk geldi, ev çok kalabalıktı ama akşam yine aradı. Ama özellikle bugün beni sabah uyanınca bir de akşam üstü aradı ve 10 mesaj attı o kadar. Kuzeni varmış yanında. İşte ben de ne tepki vermeliyim bilemedim. Ama insanlar normal yazdığı için tepkisiz kalacağım.

Sorun cikartmalik bir olay degil gibi, o da oyle biri demek ki.

O da öyle birisi, tüm çevresi beni bildiği halde bizim özelimiz ayrıntıları bilmelerine ne gerek var diyip duruyor.
Tabiki olması gerekeni söylemiş ben evliyim kocamla her konuşmamı kimse bilemez özelimiz sevgililik durumuda aynı

Kaç senedir sevgilin? Sayıyı yazmayı unutmuşsun
Senden kaç yaş küçük?
Şimdi az yazması araması normal de ben diğer ayrıntılara takıldım
Ailen bilmiyor. Hadi diyelim öğrendiler sevgilin hemen evlenmeyi düşünüyor mu? Okulu bitecek iş bulacak birikim yapacak vs bence bunlar daha önemli 30 msj yazmasından
Meggciimm oldu olacak çocuk planlarınıda yapmaya başlasın 😆 İlla evlenecek değil ya belki olur belki olmaz doğmamış çocuğa don biçmeye gerek var mı gerçekten, ailesi öğrendi diye evlenmesi mi gerekiyor 🤔

Patidostu Patidostu Ben aslında çok istiyorum kendisi ile evlenmek ama iş güç sahibi olamaz ise olmayacak. Bekliyorum işte, ne olur bilinmez.

Zamana bırakın. İlla evlenicem kafasıyla devam etmeyin :) umarım gönlünüzce olur

Sağolun, kendime hakim olup hep hayırlısı olsun diye dua etmeye çalışıyorum zaten uyurken. Benim iyi dediğim belki benim için kötü ama işte bilemiyor insan. Akışına bıraktım. Yorumunuz için teşekkürler.

Meggciimm oldu olacak çocuk planlarınıda yapmaya başlasın 😆 İlla evlenecek değil ya belki olur belki olmaz doğmamış çocuğa don biçmeye gerek var mı gerçekten, ailesi öğrendi diye evlenmesi mi gerekiyor 🤔
Kimse zamanını boşa geçirmek istemez ki ama
Hele de bir kadın hiç istemez
Emek veriliyor sonuçta
Evlilik düşüncesi ile ilerleniyor ben ondan dedim biraz garantici biriyimdir de ondan:)

Kimse zamanını boşa geçirmek istemez ki ama
Hele de bir kadın hiç istemez
Emek veriliyor sonuçta
Evlilik düşüncesi ile ilerleniyor ben ondan dedim biraz garantici biriyimdir de ondan:)
Ay niye canım evlenmeyince zamanımızı boşa geçirmiş olmuyoruz ki karşındakini tanıyoruz. Olursa olur olmazsa da olmaz. Yanlış biriyle olmasındansa öyle değil mi ama :)

Ay niye canım evlenmeyince zamanımızı boşa geçirmiş olmuyoruz ki karşındakini tanıyoruz. Olursa olur olmazsa da olmaz. Yanlış biriyle olmasındansa öyle değil mi ama :)
Ya elbette orası öyle
Karşıdaki hata yapınca şutlanır doğal olarak
Ama ilişkiyi sürdürürken de geleceği düşünmek gerek
Hallederiz yaa diye yola çıkılınca sonrasında aşılamayan sorunlar oluşabiliyor malesef

M e g g M e g g Patidostu Patidostu Ben sizin bu iki düşünce tarzınızın tam ortasındayım. Bazen Megg gibi uyanıp ilişkim için endişe ediyorum, bazen Karamellasepeti gibi uyanıp herşey güzel gidiyor akışına bırakayım diyorum🤣

Back
X