aile ziyaretleri nasıl olmalı

papatyasutu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
16
6
1
merhaba burda yeniyim hesabım yokken sadece cevap okurdum şimdi hesap açmak istedim,yeni evliyim üç aydır evliyiz iki tarafın ailesiyle de aynı şehirdeyiz.aile ziyaretleri konusunda en baştan iki aileye de her haftasonu gitmek istemiyordum 2-3 haftada bir hatta kendi ailem nispeten arabayla daha uzak diye ayda bir gidelim sıkıntı değil diyordum çünkü zaman çok hızlı geçiyo normalde de dışarda gezmeyi vs severdim ama her hafta aile ziyareti yapmak istemem başka sosyal aktiviteler yapmak istiyorum yani aslında çok insan görmekte istemiyorum annemi özlüyorum ama git gel yapınca yoruluyorum gibi gibi neyse eşimde her hafta bi gün ailesiyle görüşmemizi istiyor benim canım hiç istemiyorum onlarla aramızada bi problem yok fakat dediğim gibi kafamda belirlemiştim her hafta istemiyorum diye eşimede bunu evlenmeden önce bastıra bastıra söyledim.şimdi her hafta gitmek istemiyorum dediğimde kırılıyor ama ben kendi aileme de her hafta gitmek istemiyorum ki kendi hayatım var kendine yoğunlaşmak istiyorum diyorum bi sürü vakit var çay içmek çok uzun sürmez diyo :( sizce ne yapmalıyım nasıl orta yol bulmalıyım

aile ziyareti olmamalı.. 😂😂 hele ki evliliğin ilk yılı bayram, düğün, cenaze hariç hiç olmamalı.

bizim iki aileyle de aramızda 100 km var. bebek var ve özlemesinler diye 2-3 ayda bir gidiyoruz 😂 onun dısında görmek isteyen gelip görüyor 😂

Esınız kök aılesınden ayrı bı aıle kurdugunu fark etmelı. Hatta bunu fark etmesı ıcın bıle bır sure gıtmeyın. Haftasonuna Pahalı Aktıvıteler koyun, ıptal edemezsınız. Zamanla alısır

Her hafta anasının evinden çıkmayacaksa niye evlendi bu adam. Al karşına adam akıllı konuş evlisiniz hiç bir haftanızı kendinize ayırmadan olur mu nasıl yürücek bu evlilik normal degil

aile ziyareti olmamalı.. 😂😂 hele ki evliliğin ilk yılı bayram, düğün, cenaze hariç hiç olmamalı.

bizim iki aileyle de aramızda 100 km var. bebek var ve özlemesinler diye 2-3 ayda bir gidiyoruz 😂 onun dısında görmek isteyen gelip görüyor 😂
ya aslında annemi çok özlüyorum ajhahaha hatta ilk zamanları ağlıyordum ama yani ayrı kalmayı evli olmayı da öğrenmem lazım diye asla her hafta gidelim demedim keşke eşimde demese

Esınız kök aılesınden ayrı bı aıle kurdugunu fark etmelı. Hatta bunu fark etmesı ıcın bıle bır sure gıtmeyın. Haftasonuna Pahalı Aktıvıteler koyun, ıptal edemezsınız. Zamanla alısır
geçen hafta böyle yaptım yorgunluktan bayıldı pazar hiçbi yere gitmek istemedi

Anasını mutlu etmeye çalışıyor bence. 😬

Ben kısas yaparım sen özlüyorsan ben daha çok özlüyorum. Getir annenlere.

Her hafta anasının evinden çıkmayacaksa niye evlendi bu adam. Al karşına adam akıllı konuş evlisiniz hiç bir haftanızı kendinize ayırmadan olur mu nasıl yürücek bu evlilik normal degil
problem eşim değilde her hafta kaynanam çagırıyo çaya yada kahveye bi gün gelin diye bunu halletmem lazım ama nasıl bilmiyorum kadın iyi biri ama ben her hafta görüşmek istemiyorum ki bunu kırmadan nasıl söylerim bilmiyorum

ya aslında annemi çok özlüyorum ajhahaha hatta ilk zamanları ağlıyordum ama yani ayrı kalmayı evli olmayı da öğrenmem lazım diye asla her hafta gidelim demedim keşke eşimde demese
ben esime söyledim valla sen istersen git. bem evlendikten sonra kendi aileemin evinde de rahat edemiyorum. o yüzden hiç üstelemiyor esim. bazen gitsek mi diyor ben de yolun açık olsun diyorum 😂😂bir de ben aile evine güdince esimi çok darlıyorum. 5 dk yanımdan ayrılsa trip atıyorum. o yüzden onun da çok gözü yemiyor 😂 hiç de bu yüzden bi sorun yasamadık.

ben esime söyledim valla sen istersen git. bem evlendikten sonra kendi aileemin evinde de rahat edemiyorum. o yüzden hiç üstelemiyor esim. bazen gitsek mi diyor ben de yolun açık olsun diyorum 😂😂bir de ben aile evine güdince esimi çok darlıyorum. 5 dk yanımdan ayrılsa trip atıyorum. o yüzden onun da çok gözü yemiyor 😂 hiç de bu yüzden bi sorun yasamadıktrip

ben esime söyledim valla sen istersen git. bem evlendikten sonra kendi aileemin evinde de rahat edemiyorum. o yüzden hiç üstelemiyor esim. bazen gitsek mi diyor ben de yolun açık olsun diyorum 😂😂bir de ben aile evine güdince esimi çok darlıyorum. 5 dk yanımdan ayrılsa trip atıyorum. o yüzden onun da çok gözü yemiyor 😂 hiç de bu yüzden bi sorun yasamadık.
sen git dediğimde bizimkiler çok yanlış anlar dedi 😂 annesine bi ara ufaktan muhabbeti açtım ama şuan nasıl açtığımı hatırlamıyorum eşimi bazen yolluyum dedim bana sensiz ben oğlumu napıyım tek yollama dedi....içimden hayada dedim hahahhahajaj

Bu problemi halletmek de eşinize düşer ama diyemiyor mu her hafta ne gelmesi eşim var diye kendinin düzeltmesi lazım siz derseniz arada kaynarsınız
problem eşim değilde her hafta kaynanam çagırıyo çaya yada kahveye bi gün gelin diye bunu halletmem lazım ama nasıl bilmiyorum kadın iyi biri ama ben her hafta görüşmek istemiyorum ki bunu kırmadan nasıl söylerim bilmiyor

evlenmeden söyle sende en azından ben demiştim diyorsun jajajjajaja
soyledım. Ben de aıleme baglıyım ama aıle,akraba gıdıp gelmesına alıskın degılım dedım. Saygı duyarım, sen gelmezsın ben ziyaret ederım dedı. Ama bu da pek mumkun degıl kı dedıkodu cıkaran olur. Insallah sızde cozum bulabılırsınız. Kv de çıtlatın bıraz. Yorgun oluyoruz gelemıyoruz, dınlenıyoruz evde deyın

soyledım. Ben de aıleme baglıyım ama aıle,akraba gıdıp gelmesına alıskın degılım dedım. Saygı duyarım, sen gelmezsın ben ziyaret ederım dedı. Ama bu da pek mumkun degıl kı dedıkodu cıkaran olur. Insallah sızde cozum bulabılırsınız. Kv de çıtlatın bıraz. Yorgun oluyoruz gelemıyoruz, dınlenıyoruz evde deyın
galiba diycem ben her hafta görüşmek istemiyorum yanlış anlamazsanız felan diye bakalım

sen git dediğimde bizimkiler çok yanlış anlar dedi 😂 annesine bi ara ufaktan muhabbeti açtım ama şuan nasıl açtığımı hatırlamıyorum eşimi bazen yolluyum dedim bana sensiz ben oğlumu napıyım tek yollama dedi....içimden hayada dedim hahahhahajaj
bi kaç kez bahaneler bulun. her müsait zamanda bir organizasyon çıkarın. yeni evlisiniz ya hu 😂 bir iki ay öyle oyalarsanız sonra rutine döner 🙃😂

Ya şu erkekleri anlamıyorum her hafta görüşelim b*k mu var arkadaş…
Sonra bu sık gidiş gelişle… sorunlarda başlıyor.
Kadını zorla götürmekte cabası…

Koyun tavrınızı senin ailene her hafta gidecek isek benim aileme de gidicez deyin ve gidin inatla gidin.

Ben esimin ailesi ile evlendigimden beri görüşmüyorum, eşime git gel asla sorun değil dedim. Hatta babaannesi öldü yeni doğum yapmıştım eşim tek gitti geldi. Bana gel vs bile demedi. Zorlamayınca evlilik olması gereken ritimde ilerliyor. Bende onu zorlamam gel git vs.

Sürekli annesine giden gelen ben bu konuyu görünce üzüldüm açıkçası.Bebegimle beraber üç gün üstüste görmediğimiz olmaz annemi onun pek gelmesine fırsat olmaz biz hep gideriz bir şekilde canım anam onun evlerimiz 10 dakika nasipse 5 dakika olcak yakında bilemedim ben seviyorum bu hayatı sanırım 🫠😂

Back
X