- 10 Temmuz 2025
- 16
- 6
- 1
- Konu Sahibi papatyasutu
merhaba burda yeniyim hesabım yokken sadece cevap okurdum şimdi hesap açmak istedim,yeni evliyim üç aydır evliyiz iki tarafın ailesiyle de aynı şehirdeyiz.aile ziyaretleri konusunda en baştan iki aileye de her haftasonu gitmek istemiyordum 2-3 haftada bir hatta kendi ailem nispeten arabayla daha uzak diye ayda bir gidelim sıkıntı değil diyordum çünkü zaman çok hızlı geçiyo normalde de dışarda gezmeyi vs severdim ama her hafta aile ziyareti yapmak istemem başka sosyal aktiviteler yapmak istiyorum yani aslında çok insan görmekte istemiyorum annemi özlüyorum ama git gel yapınca yoruluyorum gibi gibi neyse eşimde her hafta bi gün ailesiyle görüşmemizi istiyor benim canım hiç istemiyorum onlarla aramızada bi problem yok fakat dediğim gibi kafamda belirlemiştim her hafta istemiyorum diye eşimede bunu evlenmeden önce bastıra bastıra söyledim.şimdi her hafta gitmek istemiyorum dediğimde kırılıyor ama ben kendi aileme de her hafta gitmek istemiyorum ki kendi hayatım var kendine yoğunlaşmak istiyorum diyorum bi sürü vakit var çay içmek çok uzun sürmez diyo
sizce ne yapmalıyım nasıl orta yol bulmalıyım