AİLE ZORU

-Lidya-

Vaktinden evvel çiçek açmaz.
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.320
1.268
63
Selam arkadşlar aile zoruyla kapandım
Ama kapalı olmak istemiyorum.
Ne yapmalıyım ?

21 yaşındayım 1 yıllık evliyim
Eşime söyledim ben kendim nezaman istersem kapanmak istiyorum dedim.
Oda ben seni kapalı aldım diyor

21 yaşındayım 1 yıllık evliyim
Eşime söyledim ben kendim nezaman istersem kapanmak istiyorum dedim.
Oda ben seni kapalı aldım diyor

keşke nişanlıyken ben evlenince açılmak istiyorum deseymişsin, istersen yaparsında uzun sürer, yavaş yavaş uzun bi zamana yayarak eşini ikna etmeye çalış, eşin kabul ettikten sonra ailen bişey diyemez zaten

Hayır alisirim zannettim. Ama olmuyor zaten pantolon tunik giyiyorum

Ben bigünde ikna edemedim diye hiç ikna edemem zannediyorum.
Normalde yaptırırım herseyi ama

Ne kadar açılmak istiyorsunuz, yani sadece eşarp mı ağır geliyor, yoksa tunikleri falan da bırakıp minilere mi geçmek istiyorsunuz?
Eşinize bu şekilde yaklaşın bence, yani açılıcam demek yerine eşarpla çok bunalıyorum, şu şu tarzlar hoşuma gidiyor, ben de böyle giyinsem ne dersin gibisinden, Zaman'la yavaş yavaş değişime sıcak bakacaktır.

Eşarp ağır geliyor sadece

Neden istemiyorsun diyorum sebebi yok diyor istemiyorum diyor

Neden istemiyorsun?
Ailen yada esin.. neden ortunmeni istediler..
Burada tamamen mantiksal olarak bazi çözümlemeler yapmamız gerekiyor..
Tesettür nicin tercih edilir? Bunun ayrintilica sebeplerini oku, izle, öğren.
Nicin tercih etmeyeceğini düşün sonra da..
Sebeplerini sonuclarini kendi icinde çöz.

Bu konuyu neden açtınız anlamadım. Sıkıntınızın dermanı bizde değil. Zaten ortada iki tane seçenek var ve bu iki seçeneği de siz çok iyi biliyorsunuz. Biz size açıl ya da kapan deme hakkına sahip değiliz.

Yüce Allah; ''Dinde zorlama yoktur...''(Bakara 256.ayet) diyor. Maksat Allah'ın rızası için inancının hükümlerini yerine getirmek. Bir başkasının gönlünü yapmak için kapanılmaz.

İnanan bir insan burada sana açıl deyip kendini günaha sokmaz. Bu senin hayatın senin kararın olmalı.

Selam arkadşlar aile zoruyla kapandım
Ama kapalı olmak istemiyorum.
Ne yapmalıyım ?
Bnde esim zorladi die kapandm ama hic istekli kapanmadm bi seneden beri acikkende abarti degildhic pantolon tisort tarziydm istemedn kapandm hic sev!miyorum boguluyrum sanki isteksiz yaptigim icin anliyorum seni benmde esim acil dese saniye dusunmeden acilirim

Çok karsiyim zorlamaya bence herkes kendi nasıl istiyorsa öyle olmalı ama bu bazen mümkün olmuyor.
Bende pantolon tişört tarzı olmak istiyorum

Bende rahat olmak istiyorum ve her defasinda esimin yuzune vururum zorla kapattin diye sevmiyorum Allah gunah yazmasin ama sevmiycem istegim yok cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…