- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu nasıl kıroca iğrenç bir cümle. tiksindim eşinden21 yaşındayım 1 yıllık evliyim
Eşime söyledim ben kendim nezaman istersem kapanmak istiyorum dedim.
Oda ben seni kapalı aldım diyor![]()
Çok karsiyim zorlamaya bence herkes kendi nasıl istiyorsa öyle olmalı ama bu bazen mümkün olmuyor.
Bende pantolon tişört tarzı olmak istiyorum
o zaman yapacaksınız
yani eşinize bu benim hayatım diyeceksiniz
günahsa da sizin günahınız sevapsa da sizin sevabınız
haa eşinizin derdi el alem ne der ise de ona değil size diyecekler
dik durun istediğiniz hayatı yaşayın
bu aşamada olmuyorsa da maddi gücünüzü manevi gücünüzü toplayın ve birey olarak eşinizin karşısına geçin
ben açığım kapanmak istesem eşim olmaz der baktı ısrar ediyorum muhtemelen boşanırız olur biter
Boyle aileler yanlis yaptiklarini nasil anlamıyorlar sasiyorum.cocugunun zorla basortu takmasini saglamak onlara ne fayda sagladi simdi.sen belki onlar birsey soylemese daha istekli olacaktin.simdi nasil acilcam diye hesap yapiyorsun.etrafimiz zaten zorla kapatildigi belli olan insanlarla dolu.bu yuzden garip bir giyim tarzi olustu.yani ben basimi kapatmayan bir insanim ,bizden bin kat dikkat cekici goruntulerle gezen kapali insanlar goruyoruz.bunu seni kastederek yazmadim yanlis anlasilmasin sonucta seni gormedim.ben bunu yapan aileler yuzunden yapilan yanlislari soyluyorum.icinden gelmiyorsa ikna et esini istedigin gibi giyin birgun gonulden istersen kapanirsin.ama esinin ailesi senin kapali olmandan memnunsa ve bu konuda sikinti cikaracak insanlarsa zorlanirsin biraz
Ne yaparsaniz yapin yap-boz isine cevirmeyin su kapanma isini. Ben acilmak istiyorsam ve kocam bunu kabul etmiyorsa acik acik bosanirim.