Tabi ki gayet normal Biz o dönemi attladikDaha yeni annesini kaybetmiş ne kadar zor bir dönemde olduğunun farkında mısın? Senin nişan işlerin için hevesi enerjisi olmaması çok doğal. Yakınlarını kaybetmesi hastalık atlatması ki bunlar olmasa bile yılların getirdiği yorgunlukla eskisi gibi iş kek vb şeyleri yapamaması da normal. Böyle her şeyi kafaya takarak ömür geçmez
Haklisiniz..artik birsey beklemek gerekirZamanında anne babamızın bize baktığı gibi onlara şimdi bakmak da bizim görevimiz. Ancak kendisine yardım edilmesine müsaade etmeyen, hala sigara içmeye devam eden birine sizin yapabileceğiniz bir şey artık yok.
Hayatta en tahammül edemediğim şeylerden biri de ''senin neyin var ki'' tarzı söylemlerdir.Psikolojik rahatsızlıklar bunalımlar da gayet bir kalp, böbrek sorunu kadar ciddi olabilir. Sorunlarınızı küçümseyen insanlardan mümkün mertebe uzak durun. Bu kişi annenizse de onunla paylaşmayın bir daha.
Şimdi yeni bir hayata başlıyorsunuz. Kek, börek tarzı ve her türlü beklentilerinizi de geride bırakarak bu hayata başlayın. Başka şeylere sinirlenip size değer veren insanları da kırmayın.
Malesef konusulcak bisey yok..Cok konusmak istedim Ama red etti..tek benimle degil babam ve kardesime de böyle tek kendi kardeslerine böyle degil.Bazen insanlarda istek yaşam enerjisi kalmayabilir.
Kasıtlı yapacağını düşünmüyorum sonuçta siz onun düşmanı değilsiniz.
Bu tür olaylar samimi dille karşılıklı konuşarak çözülür.
Bence onu bir dinleyin.