• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile

Ya benim sorunum para miktarı değil başka iglhtiyaclarimiz varken çocuklarımız için birikim yapmamız gerekirken böyle savurmasi hadi ona da eyvallah benim üzüldüğüm kocamın bana olan tavrı
Demek ki maddi bir probleminiz yok ,kocanız da mükemmel ki seri seri üç tane doğurmuşsunuz hanımefendi. Çocuklarınıza birikim yapmak istiyorsanız doğurmayı bırakıp biraz işe girip çalışacaktınız.

Amcam kız kardeşime hediye tablet aldı ayakkabı vs sürekli alır onun da çocukları var yurtdışında yaşıyor. Benim babam da verir yani bilmiyorum 500 tl ne ki bi yere yemeğe kahveye gitse biter

Okuyan bir çocuğa 500 tl destek çok değil abartmayın.

Evinize düzenli bir para giriyor bu da sizin bir öğrenciye bursunuz olsun ya da kazaya belaya sadakanız olsun.

Ama büyük ihtimal eşinizin yeğeni olduğu için bu tepkiniz..

Yeğen sizin yeğen olsaydı ağzınız kulaklarınıza varırdı..

Bu kadar tepki vereceğinize kendinizi insani yönden biraz geliştirin..

valla yeğenime ayda ortalama 1000-1500 gönderiyorum. çok fena ekside olmamıza rağmen eşim problem yapmıyor çünkü okuyan çocuğun hep paraya ihtiyacı olur…

Kendini ifade edememişsin. Ağzından cımbızla laf alınıyor. Ülke nüfusu yerlerde. Çoğaltmak için ellerinden geleni yapıyorlar ama her sene düşüş devam ediyor. Nedeni de insanlar maddi imkanlardan dolayı onlara güzel gelecek verebilmek adına bakabileceği kadar sorumluluk alıyor. Bu durum sizi rahatsız edebilir fakat geçinemiyoruz çocukların ihtiyacı var dersen boyıt başka olur. 500 lira ile çocukların hangi ihtiyaçlarını tamamlamayı düşünüyorsunuz?

Back
X