- 30 Ekim 2015
- 184
- 574
- 23
- 55
- Konu Sahibi seyhan4161
-
EVet ..Doğru olabilir ama öz olmadıklarında mı şüpheleniyorsun?
DNA testi nasıl yaptırırım fiyatlarını biliyor musunuz
Yani olaylar olaylar diyim kendimi bugün üzmiyim..ovv siz öz olmadığından şüpheleniyorsunuz
kötü mü davranıyorlar niye böyle düşnüyorsunuz
Bi arkadşımın öyle,nikantan bigün sonra doğmuş.hatta nasıl terbiyeliymişim,nikahsız doğmamışım diyo.nikah sonradan yapılmış olabilirEVet ..
Teşekkürler..Bi arkadşımın öyle,nikantan bigün sonra doğmuş.hatta nasıl terbiyeliymişim,nikahsız doğmamışım diyo.nikah sonradan yapılmış olabilir
Doğum tarihin yanlış yazılmış olabilir
Öz anne baban olmasa emin ol ilk düzeltecekleri şey o olurdu
O ne ya 1000 tl nediremniyet kriminal daire başkanlığı ücret karşılığında yapıyor 1000 tl gibi bir ücret talep ediyormuş.(geçen yıl bir haber kanalında izlemiştim )
üveysin çocuuuumHayırlı Cumalar öncelikle..Benim aklımda yine deli sorular..Geçen annemle babamın evlilik cüzdanını buldum tarih ekim 1993..Benim doğum tarihim kasım 1993 .annem 1994 te dogdugumu ama òyle yazdırdıklarını söylüyor bu mümkün mü..
Birşey düşündügüm yok.Eğer üveysem aklımdaki sorular yerine oturmuş olacak ..Ondan merak ettim..üveysin çocuuuum
ne düşünüyorsun bi de onu de bakim
annene ya da babana veyahut halana teyzene benzemiyor musun kimseye..ben küçükken düşünmüştüm üvey miyim diye nereden çıktıysa sonra bi baktım babamın kopyasıyım halama benziyorum babaannemle aynıyımBirşey düşündügüm yok.Eğer üveysem aklımdaki sorular yerine oturmuş olacak ..Ondan merak ettim..
Uff aslında benziyorum ama babama annemden bise yok ..Annem babamin ikinci esi..Babam ilk esiyle babanemin binbir turlu oyunu ile evlendiannene ya da babana veyahut halana teyzene benzemiyor musun kimseye..ben küçükken düşünmüştüm üvey miyim diye nereden çıktıysa sonra bi baktım babamın kopyasıyım halama benziyorum babaannemle aynıyım
canım benim annem zapzayıf kapkara esmer kara kaşlı kara gözlü alakamız yok babam beyaz tenli şişman renkli gözlü illa annene benzeyeceksin diye bir şey yok..annen sana kötü mü davranıyor.bence üvey falan değilsin kendi kendine kuruntu eiyorsun.Uff aslında benziyorum ama babama annemden bise yok ..Annem babamin ikinci esi..Babam ilk esiyle babanemin binbir turlu oyunu ile evlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?