Ailece izlenebilecek Netflix dizileri

CocoParisien

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
1.488
3.540
133
28
Hanımlar, bana aileyle (anne-baba vs) birlikte izlenebilecek Netflix dizileri önerir misiniz? :KK53: Şimdi malum Netflix'te sansür yok. Sevişme sahnelerinin de maşallahı var. 😄 Yalnız izlerken sorun değil de cümbür cemaat izlenmiyor böyle şeyler. Karantina günlerinde ne bulacağımı şaşırdım. 😂

Basit öpüşme sahneleri sorun değil. Çok ileri sahneleri olmayan diziler biliyor musunuz? Var mı Netflix'te? Mesela ben La Casa de Papel hayranıyım, konu güzel ama ben şimdi oturup o diziyi nasıl anne babamla izleyeyim di mi. :KK53: Yardım lütfen.

breaking bad olabilir Çok küçük çocuk varsa anlamayacaktır tabi
Teşekkürler. Küçük çocuk yok.
Atiyedeki sevişme sahnelerini unuttunuz galiba:KK53: ben yalnız izlememe rağmen bazı yerlerde rahatsız olmuştum. Şiddet sahneleri de var. Eğer küçük kardeş varsa sorun olabilir
O benim de aklıma geldi. Malum magazin sayfalarında patlamıştı o sahneler. Kardeş yok ama anne baba var. :KK53:
O kadar abartı mı bilmiyorum ama galiba Muhafız'da da vardı o tarz sahneler.

O benim de aklıma geldi. Malum magazin sayfalarında patlamıştı o sahneler. Kardeş yok ama anne baba var. :KK53:
Muhafızı izlemedim ancak hep bu konuda capsleri yapılıyor adam ülkeyi seviştiği için kurtaramıyor diye :KK70:

O sahnelerin olmadığı bir dizi zor. Lost ın space, raısıng dıon, stranger Things. Bu üçü güzel sevişme sahneleri yok :) ufak öpüşme belki. Gerçi konuları sarar mı sizi acaba bi göz at 🤣🤣

Son düzenleme:

evet muhafız'da da var. Polisiye severseniz Sherlock'u da önerebilirim. Müstehcen sahnesi yok

ayarlara girin. yeni profil oluştur deyin. çocuk profili seçin. gayet güzel fişmler çıkıyor. mesela çarlinin çikolata fabrikası vb. filmler. yanlız kalınca da la casade ye devam :)

Back
X