• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailecek depresyondayız:((

SSelen34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
21
13
3
33
küçük bir şehirde yaşıyoruz bir evcil hayvanımız var aslında hepimiz imanlı insanlarızdır fakat şu sıralar herkes bir çıkmazda:/ sorunlu bir kedimiz var hasta bir yığın derdi var evi de çok pisletiyor ailecek temiziz artık bu durum sinirlerimizi yıprattı üniye hazırlanan bi kardeşim var aklı 5 karış havada annemler o okunsun diye uğraşıyor oda güya her şeyin farkında ama hareketleri öyle değil maddi açıdan zor zamanlardayız ve kardeşim paranın kıymetini hiç bilmiyor babam asabi biri çok sinirli annem bugün elindeki yere fırlatıp ağladı tabii kardeşimin böyle sorumsuzluğu, maddi sorunlar, kedinin pisliği birde benim sürekli olumsuz biri olmam onun beynini yemem bu raddeye getirdi sanırım sanki kedi dahil herkes mutsuz evde yaşamak sıkılmışlık durumu var huzur yok :( bakıyorum etrafıma facebooka falan herkes bi mutlu bi mutlu gözüm yok Allah daha da mutlu etsin ama sorun bizde mi?

küçük bir şehirde yaşıyoruz bir evcil hayvanımız var aslında hepimiz imanlı insanlarızdır fakat şu sıralar herkes bir çıkmazda:/ sorunlu bir kedimiz var hasta bir yığın derdi var evi de çok pisletiyor ailecek temiziz artık bu durum sinirlerimizi yıprattı üniye hazırlanan bi kardeşim var aklı 5 karış havada annemler o okunsun diye uğraşıyor oda güya her şeyin farkında ama hareketleri öyle değil maddi açıdan zor zamanlardayız ve kardeşim paranın kıymetini hiç bilmiyor babam asabi biri çok sinirli annem bugün elindeki yere fırlatıp ağladı tabii kardeşimin böyle sorumsuzluğu, maddi sorunlar, kedinin pisliği birde benim sürekli olumsuz biri olmam onun beynini yemem bu raddeye getirdi sanırım sanki kedi dahil herkes mutsuz evde yaşamak sıkılmışlık durumu var huzur yok :KK43: bakıyorum etrafıma facebooka falan herkes bi mutlu bi mutlu gözüm yok Allah daha da mutlu etsin ama sorun bizde mi?

kedinin suçu yok ama sağlığınız için o kadar evin her yerinde gezmesine göz yummayın bence. her ailede var kafanı takma. kardeşler bu dünyaya ablaları tarafından idare olunmak için gelmiş. bi senin başında değil korkma ama babanın anlayışlı olması herşeyi çözer.

tüm sorunuz maddiyat.. ama sağlık varsa, her şey gelir geçer.. biraz olumlu düşünün şükredin halinize.. geçici bir dönemdir.. yakında iki kardeş iş hayatına atıldığınızda maddi sıkıntılarınız geçecek.. ailenize bunları söyleyin ve rahatlayın..

ailece yapacağınız bir etkinlik hepinize iyi gelecektir.. çıkın bir çay için dışarda, yürüyüş yapın, ailecek okey oynayın mesela..

kızkardeşiniz muhtemelen yaşça küçük.. idare etmeyi bilmeyebilir.. harçlık olarak net bir para miktarı belirleyin, kendini ayarlamayı öğrenir

Kediler temiz hayvanlardir.. Pisletiyordan kastiniz ne oncelikle.. Duruma gore cozum bulunabilir ancak hasta olusu bile sizi rahatsiz ediyor gibi.. Mumkunse iyi bir aileye sahiplendirin kedinizi hayvani gozden cikarmissiniz oda durumun farkinda gibi.. Diger sorunlariniza gelince her aile boyle problemler yasar fikrimce.. Bir gecis donemidir gerek maddi gerek manevi.. Duzelecektir elbet.. Sabir gerekli.. Sevgiler..

küçük bir şehirde yaşıyoruz bir evcil hayvanımız var aslında hepimiz imanlı insanlarızdır fakat şu sıralar herkes bir çıkmazda:/ sorunlu bir kedimiz var hasta bir yığın derdi var evi de çok pisletiyor ailecek temiziz artık bu durum sinirlerimizi yıprattı üniye hazırlanan bi kardeşim var aklı 5 karış havada annemler o okunsun diye uğraşıyor oda güya her şeyin farkında ama hareketleri öyle değil maddi açıdan zor zamanlardayız ve kardeşim paranın kıymetini hiç bilmiyor babam asabi biri çok sinirli annem bugün elindeki yere fırlatıp ağladı tabii kardeşimin böyle sorumsuzluğu, maddi sorunlar, kedinin pisliği birde benim sürekli olumsuz biri olmam onun beynini yemem bu raddeye getirdi sanırım sanki kedi dahil herkes mutsuz evde yaşamak sıkılmışlık durumu var huzur yok :KK43: bakıyorum etrafıma facebooka falan herkes bi mutlu bi mutlu gözüm yok Allah daha da mutlu etsin ama sorun bizde mi?
Zaman zaman herkes de her ailede olabilecek şeyler zamanla düzelir güzel düşün güzel olsn hersey

Her ailede yasanir boyle durumlar ancak kedi de sahiplerinin psikolojisinden etkilenir..
Kendi pisligini temizleyecek bir hayvan olmadigi icin o isi siz duzenli yapacaksiniz..
Bizde 2 evde toplam 4 kedi var; kontrollu temizlik yapilmazsa bizde de her yer batar:)

Bi arkadas su icilmez o evden demis ama neden ole demis anlamadim kedi icin diyorsa kedi temiz bir hayvandir...
(Agzinda mikrop oldurucu bakteri var)
Kardes konusunda ise zamaninda cok cekmis biri olarak zamanla durulur diyorum sabir lazim;)

Facebooka böyle zamanlarda takılma derim çünkü depresyon etkisi kanıtlanmış. Herkes çoook mutlu gibi duruyor ama zaten insanlar mutsuz anlarını böyle ortamlarda sergilemezler ki nispet yaparcasına gülen eğlenen fotoları paylaşırlar, sen de bakar bakar iç geçirirsin, aslında o anda onlar da başkalarının fotoğraflarına bakıp ne iğrenç hayatım var çok mutsuzum demekle meşguldürler:)

Facebooka böyle zamanlarda takılma derim çünkü depresyon etkisi kanıtlanmış. Herkes çoook mutlu gibi duruyor ama zaten insanlar mutsuz anlarını böyle ortamlarda sergilemezler ki nispet yaparcasına gülen eğlenen fotoları paylaşırlar, sen de bakar bakar iç geçirirsin, aslında o anda onlar da başkalarının fotoğraflarına bakıp ne iğrenç hayatım var çok mutsuzum demekle meşguldürler:)
Ay hakkaten ya cok dogru...
Mutsuzken oraya girdigimde daha da mutsuz oluyorum meger bundanmiss :D

evde kedi-köpek besleyemem ama almışsamda o hayvacığı eğitirim.siz eğitememişsiniz demekki.kedi en temiz hayvandır çünkü.hepinizin mutsuz olması normal.ailede bir kişi mutsuzsa tüm aile bundan etkilenir.Allah feraha çıkarsın inşallah

Zamana bırakmalısınız bence. ayrıca kedinin bu hikayedeki konumunu tam anlayamadım ? Bir de imanlı insanlarız diye başlamışsın cümleye onu da çözemedim ? İmanlı olduğumuz halde neden huzurumuz yok diye mi soruyorsun acaba

Bu kadar olumsuz olacağınıza girin bir işe çalışın..
Annenize çok üzüldüm..Sürekli söylenen insanlardan nefret ederim..
BU arada herkes ünv mezunu olacak diye bir durum yok...
o yüzden kardeşinizi bence daha fazla zorlamayın..

her ailede zor zamanlar oluyor. ben annemlerle yaşarken, çocukluğumda, ergenliğimde falan. kendime evin palyaçosu derdim. çok mu mutluydum? hayır. ama evde türlü şebeklik yapıp onların yüzünü güldürmeye çalışırdım. siz gayret edin bence. gerisi gelecektir.

ayrıca hayvanlar anlar ortamın ruh halini. sanırım kedi bile mutsuz sizin yüzünüzden :KK1:

Back
X