Tabiiki kedi suçsuz ama ben sadece bütün dertlerimizi döktüm kediye yüklemedim, gözden de çıkarmadık zaten çok hassas insanlar olduğumuz için kediyi veremiyoruz üzülüyoruz onada ve bu daha çok içinden çıkılmaz bir duruma getiriyor bizi.. Bende eskiden ailenin şebeğiydim herkesi güldürürdüm ama son yaşadıklarımdan sonra bende tükendim takıntı hastası oldum annemin de kafasını yiyorum şuramda sivilc çıkmış buramda bu geçmiyorlar vs aynalarla geziyorum
ergenliği geçeli yıl oldu ergenlikte ben hiç kimseyi üzmemiştim ama bu sene öyle çok yıprandım ki anlatamam rüyalarım bile bu yönde
kediye gelince ayaklarıyla kum taşıyor sürekli miyavlıyor yemeğini döküyor yemek yemiyor vs vs annem sürekli ev temizleme modunda sürekli elektrik süpürgesi çalışıyor çamaşır makinesi, aşısı yemeği kumu meğer çok masraflı bir işmiş.. aslında ben kendimi düzeltebilsem çok farklı olacak ama şu sivilce olayından arınamadım bi türlü bu yaşta çıkınca çok yıprattı beni evlenmeyi düşünüyorum aslında kardeşimle babamın kavgaları da beni yoruyor bunaldım her şeyden herkesten
(