Aileci Erkek

Adamlarin gözüne soka soka senin annen boyle kardesin boyle dayanamayip dedigimiz icin oluyor belki de o yuzden karda yuruyup izini belli etmicekmissin ben bunu ogrendim kocanin yaninda canim balim ustune laf gelirse konusmak mesafe kocan gidincede haslayip atacaksin esinede ben cok seviyorum onlari neden boyle yaptilar anlam veremiyorum de gozune gozune sok yapilanlari bak nasil esin sana duser... Bisey densede bakar yok karim onlara karsi cok saygılı hic bisey yaptigini gormedim diyede ustune savunur.. Onlar bunu hakediyor cunku.. Sonrada gel fedakar anneye dua et..

Konusmalarda bi anda kendimi gördüm sanki..
10 aylık bir kızım var hamile olduğumu ogrendigim zaman calısma hayatıma cabuk dönmek için aynı eve çıkmayı teklif ettim (evet evet bunu ben teklif ettim yanlış duymadınız) velhasıl gel gelelim benım kocam bunu ogrenır öğrenmez kendi ev buldu ve yerleştik. Kızım dogdu tam 9 ay sonra işe başlayabildim. Ve o 9 Ayda sadece evdeydim Eşimle yada baskabirileriyle gorustugum vakıtler 2 elin parmağını geçmez. Eşimin annesine düşkün olduğunu bilirdim fakat bu kadarını hiç tahmin etmezdim. Ve ben 2 Aydır işe başladım felaket durumdayız. Özellikle maddi acıdan. Sözde ben işe başlayınca düzelecekti herşey. Neymiş Benim param bizde kalacakmış eşim ailesine kartını verecekmiş onlar ordan halledermiş masrafları. İki gün sonra da hopp bilmem kaç derece dönüşler oldu tabiki. Şimdi benim elimde sadece yol param var :)
Sizce ağlasam mı gülsem mi ?
:)
Kesinlikle kesinliklee kaçmalıymışız hepimizzz bu tiplerden bende bunu anladım :)
Öyle bir hata da ben yaptım. Doğum sonrası depresyona girip eve çocuğa bakmama yardımcı olsun diye görümcemi çağırdım. Aman ne yardım etti ne yardım etti. Bir süre sonra kendi evimde ona hizmet eden bir sığıntı haline geldim. Tabi akıl edemedim o psikoloji ile başta bunları. Dört ay sonra eşime artık evine dönsün dediğimde kıyamet koptu. Ben çalışan bir kadın olarak görümcemden aşağıda pasif bir konumda kaldım. O günleri unutmam mümkün değil. Eşim beni nankörlükle suçladı. Şimdi bakıcım var ve kafam çok rahat.

Seni bırakıp neden tek başına ailesinin yanında? Bekar mı bu adam? Neden izin verdin? Hem de hamilesin ya bi şey olsa?:oha:
Bana birşey olmaz çok şükür kalabalık sahiplenici bir aile ortamım var biz yazları normalde ayrı geçiriyoruz o tatilde ven çalışıyorum ama bu yıl bokunu çıkardı

Hiçç durma uzaklaş derim

Benim eşim benden önce ailesi ile görüşmüyordu
Hangi akla hizmet yaptım bilmiyorum ben barıştırdım

Onlara beni ezdirmez ama şimdi maddi manevi herşeylerini biz yapıyoruz

Seninki şimdiden kuyuda ilerde kuyuyuda kapatır

Abim bekarken annemin suratına bakmazdi evlendi 2 günde bir görmezse çatlar
Velhasıl evlenince daha kötü oluyolar

Sonunda erkeklerin bakış açısını anlayabilmek için bir şans. Eğer abinizle iletişimiz iyiyse sorar mısınız nasıl bir psikolojiye girip böyle oluyorlar? Onlardan da dinlemeyi çok isterim. Merak ediyorum çünkü.

Sonunda erkeklerin bakış açısını anlayabilmek için bir şans. Eğer abinizle iletişimiz iyiyse sorar mısınız nasıl bir psikolojiye girip böyle oluyorlar? Onlardan da dinlemeyi çok isterim. Merak ediyorum çünkü.
Daha önce sebebini söylemişti abimin eşi çok aileci sürekli babam-annem iki lafından biri ve abimin dedigine göre haklarında en ufacık eleştiri değil şakayı bile kabul etmiyormuş baktım bu böyle bende benimkiler korkuluk değil ya dedim diyor anneme daha çok ama babama da düşkünlüğü arttı birde karısına saydırmak için de böyle yapıyor büyük ihtimal

Nasıl bu düşünceye vardın ? Benim içinde evlenebilirim dediğim adam ama aile faktörü artık günden güne kafamı karıştırıyor yaş 31 oldu beyefendide hala evliliğe yönük bir çabada yok bekliyoruz keyfini !!

içkisi yok kumarı yok anlayışlı aslında hasta oldğum zaman umursamamazlık yerine neyim olduğu ile ilgilenen biri ama aileci olmasa işte.

Sakın sakın.
Yol yakınken ayrıl.
Ben şanslı azinliktayim eşim hiç ailesi değildir. Ama ilk evlenen çocuğu o. Haliyle annesi yılda bir kere on gün bizde kalıyor ve surekli opuyor kokluyor mıncık mıncık bebek gibi seviyor. Benim eşim daralip yter demese sevgili gibi gezecekler. Buna rağmen ben yılda on gün çocuk gibi minciklanmasina deliriyorum. Eşimin anneci olup da sarmaş dolaş opus kokus oturacağını hayal bile edemiyorum. Taş olsa catlar.
Ki senin ki bir de cidden aşırı ailesi. Kac kurtar kendini.

yakında kaçıp kurtarıcam kendimi aklı başına gelsin diye bekliyorum bakalım gelecek mi ?

Daha bugün bçyle bi adamla boşanma kararı aldık. İki aylık bebeğim var. Kaç kaç kaç

allah yardımcın olsun canım

İşin çoooooooook zor gözüm

biliyorum

Ben de aileme fazlaca duskunum onlardan vazgecemem ama esimi cocuklarimi da ikinci plana atmam.bu evliliklerde cok itici oluyor hicbir es kabul edemez.ama babam her zaman once esin kizim sen artik bir aile oldun once onlari dusunerek hareket edeceksin der ilk evlendigimden beri.bu beni etkiliyor dikkatli davraniyorum.ben bir bayanim ama bu erkek icin de gecerli.eger onun ailesi bu bilince sahipse sikinti yaratmaz ama bu konuda sikinti yaratan gelini yok sayan ailelerdense baya zorluk yasarsin

bende aileme düşkünüm ailemi kenara atacak değilim ama bayramda seyranda sevgilime de vakit ayırırım gerekirse kendime ayırdğm vakitten kısar karşımdakine vakit ayırırım

Aynısını yaşıyorum evliyim ve eşim beni kırsalarda asla laf sölemez bende agzımı acamam onada kızar çünki.eve gelir ağlarım kendi kendime.daha 1 kere ailem su konuda haksızdı demedi. Cok zor cok zor.aile tabiki atılmaz ama aile ve eş farkkı kefelere konmalı.çok üzülürsün ilerde çokk

asla kendime laf söyletmem ki ailemde bana laf söyletmez gerekirse cevabını yapıştırırım ben

Cok zor bizdede o sorun var ne kadar umursamiyom desede belli. Ben kavga cikardim resmen kafam almiyodu artik gorumcemle gotusmuyorum sende konusmayacaksin dedim yoksa ayrilirim dedim sıkıyosa konussun yeter yaa kina geldi hayatimiza burunlarini sokmalarindan simdi kafam cok rahat ne rahatsiz eden var ne bu onlarla herzaman telefonda

ben görüşme vs demem asla ama herkesin yerini bilmeli ben sevgilisi isem benim yerimde belli olacak onlarında
sonuçta şuan ailesi ile yaşıyor haftanın belirli günleri kardeşi yengesi vs ile de görüşüyor bu haftanın 7 günü olacak değil

Malesef aileye çok düşkun erkek yanlarindayken seni görmiycek bile

önemsiz hissediceksin kendini öncelikleri eşi degil hep onlar olucak ve cok sorun yaşıycaksın...ailesine

deger versin ama ana kuzusu derecesinde duşkün olmasin....ailesine ilgisiz olan erkektende kaç aşırı düşkun olandanda:KK43:

ortasını bulmak gerek

Burada konuların yarısından çoğu aileci erkekler üzerine gerisini sen düşün :)

ağzı yanan çok burada

Konusmalarda bi anda kendimi gördüm sanki..
10 aylık bir kızım var hamile olduğumu ogrendigim zaman calısma hayatıma cabuk dönmek için aynı eve çıkmayı teklif ettim (evet evet bunu ben teklif ettim yanlış duymadınız) velhasıl gel gelelim benım kocam bunu ogrenır öğrenmez kendi ev buldu ve yerleştik. Kızım dogdu tam 9 ay sonra işe başlayabildim. Ve o 9 Ayda sadece evdeydim Eşimle yada baskabirileriyle gorustugum vakıtler 2 elin parmağını geçmez. Eşimin annesine düşkün olduğunu bilirdim fakat bu kadarını hiç tahmin etmezdim. Ve ben 2 Aydır işe başladım felaket durumdayız. Özellikle maddi acıdan. Sözde ben işe başlayınca düzelecekti herşey. Neymiş Benim param bizde kalacakmış eşim ailesine kartını verecekmiş onlar ordan halledermiş masrafları. İki gün sonra da hopp bilmem kaç derece dönüşler oldu tabiki. Şimdi benim elimde sadece yol param var :)
Sizce ağlasam mı gülsem mi ?
:)
Kesinlikle kesinliklee kaçmalıymışız hepimizzz bu tiplerden bende bunu anladım :)

peki sen enayi misin de evi erkek geçirmesi gerekirken erkek gibi evi sen çekip çevireceksin. vallahi hiç bakma gözünün yaşına cnm eşek gibi bakmalı evine erkek gerekirse çık işten çocuğuna kendin bak

Vardı böyle bir sevgilim. Annem de annem derdi. Biz buluşunca annesi arardı, annesini almaya giderdik eve, gideceği yere bırakır arabayla geri dönerdik.Öyle bir insandı. Aradan zaman geçti, neyse. Annesi zamanla beni istememeye başladı. Adam bana bir şey demiyordu ama ben anlıyordum. Annesi istemeyince bu da sebepsiz yere soğumaya başladı. En son ben ayrıldım. Yani sana lafım şu, bir gün bir şey olsa gidecek ailesinin tarafını tutacak sen haklı olsan bile. Böyle adamlar değişmez yol ver gitsin.

öyle canım 7sinde neyse 70inde de o derler

aynen öyle

Durum bu derece vahimse bi erkekle birlıkte olun bi çocukla degıl

Canım çok sıkıldı şuanda o_O

neden ?

Adamlarin gözüne soka soka senin annen boyle kardesin boyle dayanamayip dedigimiz icin oluyor belki de o yuzden karda yuruyup izini belli etmicekmissin ben bunu ogrendim kocanin yaninda canim balim ustune laf gelirse konusmak mesafe kocan gidincede haslayip atacaksin esinede ben cok seviyorum onlari neden boyle yaptilar anlam veremiyorum de gozune gozune sok yapilanlari bak nasil esin sana duser... Bisey densede bakar yok karim onlara karsi cok saygılı hic bisey yaptigini gormedim diyede ustune savunur.. Onlar bunu hakediyor cunku.. Sonrada gel fedakar anneye dua et..

asla ailesini kötülemem daha çok ailenin önemini vurgularım ona. ama beyfendi ailesi ile sevgilisinin yerini bir türlü farkına varamıyor

Hiçç durma uzaklaş derim

Benim eşim benden önce ailesi ile görüşmüyordu
Hangi akla hizmet yaptım bilmiyorum ben barıştırdım

Onlara beni ezdirmez ama şimdi maddi manevi herşeylerini biz yapıyoruz

Seninki şimdiden kuyuda ilerde kuyuyuda kapatır

hani evlenmeye kalksak birlikte oturalım der diye tırsıyorum

içkisi yok kumarı yok anlayışlı aslında hasta oldğum zaman umursamamazlık yerine neyim olduğu ile ilgilenen biri ama aileci olmasa işte.

yakında kaçıp kurtarıcam kendimi aklı başına gelsin diye bekliyorum bakalım gelecek mi ?

allah yardımcın olsun canım

biliyorum

bende aileme düşkünüm ailemi kenara atacak değilim ama bayramda seyranda sevgilime de vakit ayırırım gerekirse kendime ayırdğm vakitten kısar karşımdakine vakit ayırırım

asla kendime laf söyletmem ki ailemde bana laf söyletmez gerekirse cevabını yapıştırırım ben

ben görüşme vs demem asla ama herkesin yerini bilmeli ben sevgilisi isem benim yerimde belli olacak onlarında
sonuçta şuan ailesi ile yaşıyor haftanın belirli günleri kardeşi yengesi vs ile de görüşüyor bu haftanın 7 günü olacak değil

ortasını bulmak gerek

ağzı yanan çok burada

peki sen enayi misin de evi erkek geçirmesi gerekirken erkek gibi evi sen çekip çevireceksin. vallahi hiç bakma gözünün yaşına cnm eşek gibi bakmalı evine erkek gerekirse çık işten çocuğuna kendin bak

öyle canım 7sinde neyse 70inde de o derler

aynen öyle

neden ?

asla ailesini kötülemem daha çok ailenin önemini vurgularım ona. ama beyfendi ailesi ile sevgilisinin yerini bir türlü farkına varamıyor

hani evlenmeye kalksak birlikte oturalım der diye tırsıyorum
Endişelerini açık açık konuşmalısın eğer cevaplarından seni ezdireceğini ikinci plana atacağını hissedersen uzaklaş
Benim kadar aileci bir insan yoktur anneme babama kardeşlerime aşırı düşkünüm
Ama evlenince önce eşin gelmeli artık bir aile olduğunuzu unutmamalısın
Önce kendi ailem sonra annem babam kardeşlerim
İki tarafta bu tutumda olmazsa evlilik çekilmez bir hal alır

Endişelerini açık açık konuşmalısın eğer cevaplarından seni ezdireceğini ikinci plana atacağını hissedersen uzaklaş
Benim kadar aileci bir insan yoktur anneme babama kardeşlerime aşırı düşkünüm
Ama evlenince önce eşin gelmeli artık bir aile olduğunuzu unutmamalısın
Önce kendi ailem sonra annem babam kardeşlerim
İki tarafta bu tutumda olmazsa evlilik çekilmez bir hal alır
canım ailesi yanındayken 5 dk bile mesaj atmayan nasıl oldğumu sormayan bir adamı karşıma alıp konuşmakla kendimi küçültemem. en iyisi susmak 3 gündür yazmıyorum çnkü sanane dedi adam bana. dayımla kavga ettim seni de kırmıyım dedi o yüzden mi facede onlinesin sanane sabahvesen sanane sildim faceden dayımı dedi. 3 gün oldu bugün o mesajından sonra yazmayalı daha da yazmam

canım ailesi yanındayken 5 dk bile mesaj atmayan nasıl oldğumu sormayan bir adamı karşıma alıp konuşmakla kendimi küçültemem. en iyisi susmak 3 gündür yazmıyorum çnkü sanane dedi adam bana. dayımla kavga ettim seni de kırmıyım dedi o yüzden mi facede onlinesin sanane sabahvesen sanane sildim faceden dayımı dedi. 3 gün oldu bugün o mesajından sonra yazmayalı daha da yazmam
Bu durumda yazma haklısın
Boşver gitsin
İyi bir eş adayı çıkacaktır karşına

Bu anlatılanlarda kendimi görüyorum ..
Neden müdahale edemiyorum kendime çok kızıyorum :(

Öyle bir hata da ben yaptım. Doğum sonrası depresyona girip eve çocuğa bakmama yardımcı olsun diye görümcemi çağırdım. Aman ne yardım etti ne yardım etti. Bir süre sonra kendi evimde ona hizmet eden bir sığıntı haline geldim. Tabi akıl edemedim o psikoloji ile başta bunları. Dört ay sonra eşime artık evine dönsün dediğimde kıyamet koptu. Ben çalışan bir kadın olarak görümcemden aşağıda pasif bir konumda kaldım. O günleri unutmam mümkün değil. Eşim beni nankörlükle suçladı. Şimdi bakıcım var ve kafam çok rahat.
Darısı benim başıma inşallah en az 3 sene dayanmam lazım anca oyle kendı evıme cıkabılırım durumum duzelınce :( Allahtan görümcem evleniyo bi sene sonra :halay:

ailesinden vazgeçen erkek kadından da vazgeçer dedi.[/QUOTE]

şu söz çok doğru.aileci erkekler merhametli oluyor aldatmıyor kırmıyor vurmuyor dökmüyor tek kötü yanlarıda bu aileci oluşları.ama yinede diğer durumlara düşmekten iyidir.

ailesinden vazgeçen erkek kadından da vazgeçer dedi.

şu söz çok doğru.aileci erkekler merhametli oluyor aldatmıyor kırmıyor vurmuyor dökmüyor tek kötü yanlarıda bu aileci oluşları.ama yinede diğer durumlara düşmekten iyidir.[/QUOTE]
Yanlış.. Aileci değil ailesini seven erkekler demeliydiniz bence.
Eşim ailesini çok sever ama ben nezamn istersem ozamn gidilir ;) benim ailem sensin der,sen ve kızım.. Çok merhametlidir,vurmaz,kırmaz,bağırmaz. Ben fenayım ona göre..
Bunların ana kuzusu olmakla alakası yok,karakter meselesi.. Aile sevmeside büyük etken tabi.

Ailesine bagli degil bagimli ailesine bagli adam hayirlidir ama bu pek degil insan annesine bagimli olmamali bagli olmali dedi 2.5 yasindaki oglumun pedagogu siz dusunun kac yasindaki adamdan bahsediyoruz hic iyi bir durum degil degismez net

Tecrübe konuşuyor bitanem burda sakın sakın sakın evlenmenin e'sini bile düşünme öyle adamlarla bir yıldır evliyim bir yıldır ailesi yüzünden kavga ediyoruz böyle adamlar adam olmaz koca hele hiç olmaz ama şu an ki yorumlar sana fasa fiso gelecek sen yine bildiğini okuyacaksın çünkü zamanında bana da edilen sözleri kulak ardı edip evlenmiştim ama keşke dinleseydim diyorum şimdi bence sende keşke dememen için kendini yakma düzeltirim diye de uğraşma sen düzeltecen diye kendini yıpratıyosun bitiriyosun ömründen ömür gidiyor

Back
X