aileci eş

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Eşim yengesi abisi kardeş ve babasini çok seviyor onlar varken beni görmüyo en ufak bi şey diyim onlarla ilgili benimle tartişiyor ben onun gerçek ailesi değilmişim gibi bu konu dışında iyi ama konu ailesiyse gözü karisini görmüyor..

lutfen yanlis anlamayin ama dogru durum degerlendirmesi yapmak adina sormak istedim. en ufacik bir seyden kastiniz ne?
hakliyken haksiz konuma dusecek bir hal vardir belki?

siz de eşinize bir şey demeyin o zaman onlarla ilgili..ne diyorsunuz mesela? size yaptıkları kötülük mü var nedir sorununuz?

Yani sevecek ailesi
Fakat siz ailesi hakkında ne yorum yapıyorsunuz ki bu denli savunma ihtiyacı doğuyor ve onlardan başka gözü bir şey görmüyor ?

erkeklerin çoğunun evlenince ailesi aşırıcı derecede kıymetlenir..sen haklı bile olsan onlara haksız demezler..
Benımkı öyle degıl işte Ada'ma zorla anne babasını ara dıyorum cok Nadır arar . Konu da açtım burda kızdılar bana arkadaşlar :)

Canım sen de doğrudan ailesini hedef alan şeyler söyleme. İşini tatlılıkla, güzel dille, sakin sakin hallet. Kaç yıllık evlisiniz?

Örnek verin somut

Biz de diyelim ki eşin haksız ya da sen haksızsın

Adam doğru bir şeye doğru diyorsa neden kabahati olsun yani sen haksızdan seni beden savunsun

Ya da seni ilgilendirmeyecek şeylere karışıyorsan sana ne der tabii

Abinler çok para harcıyor dersen haksız olursun bizden hep borç diye para alıp ödemiyorlar parayı da gereksiz lükse harcıyorlar dersen haklı

haklı olsan da erkeklerin çoğu bu cümleye de tepki gösterir o ayrı, savunur lüks olmadığını ya da parayı sonra vereceğini vs

Ama kadın erkek kimse ailesine bir şey dedirtmiyor burada sen de deme olsun bitsin aksi halde sen üzülüyorsun

Evlensende bazı erkekler aile bilinci geç yerleşiyor taki çocuk olana kadar.panik yapma onlarla ilgili birseyde söyleme çocuktan sonra sızınde kendonıze has ailenoldugunuzu anlar

Bu konuda tek şey söyleyebilirim baştan taviz vermeyin.Ben o konuda çok aptallik yaptım işte kendi annem bile dedi ailesi kardeşi şudur budur.Dedim doğru yani ama sonra evliliğgim.ben zarar görüyorum.Kimsenin umrunda degil.Ha eşinin ailesinin sana karşı yaklaşımı nasıl bilemem o da önemli.Ama dediğim gibi baştan yap ne yapacaksan sonra daha beter oluyor

Ben de aileciyim, eşim ben gibi değil yani ailesine çok bağlı değil ama ne yapayım ailem onlar ölene kadar ailem. Eşim falsolu konuşursa lafımı ederim kusura bakmasın kimse. Önce ailem sonra eşim değil ama dengelerim yani biri birinin önüne geçemez.

Biz severek ewlendik ailem karşi çıktı o yüzden aileme tavırlı bende ailem karşi çıktı sorun yaptilar diye hep tavirliydim yeni yeni ailemle aram düzeldi 8 aylik evliyim..yengesini çok sever eltimi yani..ikimiz farkli şey söyleyelim ona inanir en son olay dedim yengen telefonumu açmiyo acaba rahatsiz mi oluyo dedim vay efendim sen yengem hakkinda nasil böyle dersin üstelik hastayim düşük tehlikem falan varken böyle oldu bu boşanmanin konuşulmasina kadar gitti eltim kocasi bi de eşim hep beni suçlayici şekilde konuştu eltimle normalde aram iyidir ama bu olayla bozuldu demediğim şeyleri dedim gibi söyledi abisi de bana bağirdi o da abimle yengeme saygisizlik ettin diye hep bağirip kötü sözler söyledi zorla eltimden özür diletti çocuğum için alttan aldım ama çok koydu sırf bu sebepten boşanma olmasin ewladım aile ortaminda büyüsün diye...ha aile işin içinde olmazsa ilgili seven bi adam ama söz konusu onun ailesiyse bana karşı başka biri oluyor ne yapmam lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…