- 29 Temmuz 2015
- 867
- 555
- 103
- 35
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
3 tane abim var. ailemle yaşıyorum.abimin birisi evli ve bizimle görüşmüyor,bi kardeşinin oldugunu bile unutmuştur belki de. diğer 2 abim bizimle yaşıyor. Abiler ve baba her akşam işten gelirler ve evde derin bir sessizlik.Kimse birbiriyle konuşmadan yatana kadar tv ye bakar,konuşmak istesen olabildigince net ve kısa cevaplar verilir. Sohbet asla sürdürülmez. Herkes birbirine sadece mecburi bi kan bagıyla baglanmıştır,aralarında hiç bi bağ yoktur. Ben onların suratını ve iletişimsizliğini çekmek istemedigim için odama çekilir kendimce zaman geçiririm.Ama bu yalnız dünyamdan çok sıkıldım. İş arıyorum,şu an işsizim.Param yok arkadaşım yok sosyal çevrem yok. Bahsettiğim gibi evde kimseyle sohbet halinde degiliz. tüm günümü aylardır odamda geçiriyorum. Zor bi evlilik atlattım boşanma sürecindeyiz bundan dolayı da depresyon yaşadım. Kendimi çok fazla itilmiş,bastırılmış ve yalnız hissediyorum. Hissetme değil,gerçekten öyle. Günde kurdugum kelime sayısı belki toplasan 20 yi geçmez.sadece annemle konuşuyoruz bazen. Sizce de çok zor bi hayat şartı degil mi.
Bunlara ek olarak dışarı çıkamıyorum. Geleneksel yobaz bi baba var başımda.Geçen çıktım nerde geziyosun sen bi daha gezemezsin falan diye saçmaladı. Çok da bastırıldı sosyal yanım,biraz da ondan 4 duvar arasında kalmayı bi zorunluluk olarak gormeye başladım. Çünkü onun algısına gore kadının sosyal hayatı olmamalıdır. Evinde oturup hizmet etmeli yemekler pişirmelidir falan. Ben de böyle biri degilim. Yıllardır bir kere yemek pişirmedim ona bu düşüncesinden dolayı. Saklı parmaklıklarla sarılmış dünyama hoşgeldiniz.
Bunlara ek olarak dışarı çıkamıyorum. Geleneksel yobaz bi baba var başımda.Geçen çıktım nerde geziyosun sen bi daha gezemezsin falan diye saçmaladı. Çok da bastırıldı sosyal yanım,biraz da ondan 4 duvar arasında kalmayı bi zorunluluk olarak gormeye başladım. Çünkü onun algısına gore kadının sosyal hayatı olmamalıdır. Evinde oturup hizmet etmeli yemekler pişirmelidir falan. Ben de böyle biri degilim. Yıllardır bir kere yemek pişirmedim ona bu düşüncesinden dolayı. Saklı parmaklıklarla sarılmış dünyama hoşgeldiniz.