- 13 Mart 2015
- 4.409
- 8.174
- 358
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
Merhaba arkadaşlar.Ben iki yıldır çalışıyorum.26 yaşındayım.Bir yılı geçkin erkek arkadaşımla görüşüyoruz.Ailemden iki yıldır ayrıyım.Babam ne arayıp sorar ne babalık yapar.Annemi aldattı ve konuşmuyorum hiçbir şekilde.Gözünde çocukları da yok artık.Annem de evden ayrıldı annesinin yanında yaşıyor şu an herkes kendi hayatına devam ediyor.Ama evlilik konusu açıldı mı kimse yanaşmıyor.Ne yapalım para mı var diyolar.Karşı tarafa kalsa hemen düğün olsun ama ne annem ne de babam yanaşıyo bu durumda.Anne-baba beni ne arıyorlar ne soruyorlar doğru düzgün herkes kendini kurtarma peşinde.Bir de maddi açıdan yardımcı olamadım diye tepkili annem bana.Ama çok bir maaşım yok da.Hiçbir şekilde benle ilgilenmiyorlar.Sadece menfaat bekliyorlar.Bu durumda siz olsanız ailenizi mi beklersiniz yoksa kendiniz evlenirmiydiniz?
Benim ailem düğünüme de kınama da misafir gibi gelip gittiler. Her şeyi eşimle ben hallettik kınada, düğünü de ailesi halletti. Üstelik benim ailem yanımdaydı da, daha doğrusu ben onlarlaydım. O aralar baya sıkıntılar vardı, annem sırf kına onun değil de benim istediğim zaman olacak diye yapmıyorum kınanı dedi, iyi dedim ben de kendim yaptım. O da her misafir gibi kına başlamadan geldi, bitince de gitti. El açmada, kına yakıldığında vs de yanıma gelmedi.
Ekleme: eğer kendi kendine yetebiliyorsan çok da lazım değiller yani.