Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm de kendi ailem biliyrdu ve sakkiyrdu fakt kayinvalidem aynn diger arkdsn yazdigi gibi heryerde yuzsuzce soyluyr bence sakla daha raht edersinArkadaşlar tüp bebek tedavisi gördüğünüzü aileden saklıyor musunuz? Ya da aileyle paylaştığınızda onlar çevreden saklayabiliyor mu?
Ben saklamıştım.karsi değillerdi ama o süreçte üzerimde birde oyle bir baskı olsun istememiştim.tutmasa benim üzüntüm bana yeter birde millete dert anlatamam diye.eger aynı sehirdeysen biraz zor oluyor.cunku 2hafta dinlenmen gerekiyor e niye gelmiyorsunuz falan dediler hastayim demiştik.sonrada tutunca bosver hic söylemeyelim dedik sanki kendi kendine olmuş gibi.aile değilde kulaktan kulağa tüm sülale duyuyor.ve sanki tup bebek farklı biseymis gibi görülüyor insanlar arasında.ben ve esimin arasında sır kaldı.sadece benim annem biliyordu o kadar.sendemi saklamak istiyorsun?
Bnm de kendi ailem biliyrdu ve sakkiyrdu fakt kayinvalidem aynn diger arkdsn yazdigi gibi heryerde yuzsuzce soyluyr bence sakla daha raht edersin
Benim eşimin ailesi çok sıkı. Kendi ararlarında bile paylaşmıyorlar. Gelgelelim bizimkiler yardıma gelir diye paylaştım ama onda da bir numara olmadı..
Keşke söylemeseydim
Çalışıyorum. Kimse yanaşmıyor doğunca bakma olayına.. Sözü açılmıyor.. Ben de hırslandım ayda bir görürler yüzünü diyorum..:):)[/QUOTEöncelikle tebrik ederim allah kucağına aldırsın
ayrıcada bu sözleri söylemen için çok erken gereksiz şeylerle kendini sıkıntıya sokma tedavide olmanın kimseye zararıda faydasıda yok bence söylemeninde sakıncası yok ben defalarca kaybettiğim halde saklamadım saklamamda tabi bu benim düşüncem eğer bizim bebeğimiz yoksa bu sadece benmle eşimin sorunu deil hem kendi ailemin hem eşimin ailesinin sorunu bu yüzdende saklamak bana saçma geliyor ayrıca tedavinin zahmetini çekecek ben parayı dökecek eşim kime ne ister tüp yaparım ister oturur kendi gelsin diye beklerim budur bizi ilgilendiren
şuda var toplumda tüp bebek hala ne olduğu bilinmeyen bişey benim yüzüme öğretmen olan bir bayan eşin nasıl izin verdi tüp yapmana başkasından çocuk doğurmana demişti düşünebiliyormusun tüp bebeği hala başkasının spermiyle olan bebek olarak biliyorlar ben bunlara rağmen ısrarla söylemeye devam ediyorum kimsenin sözüde umrumda deil şuan 7.denememi yapıcam hiçte gocunmuyorum yeterki bebeğimi kucağıma alayım arkamdan ne derlerse desinler tınnnnnnn...
Benim eşimin ailesi çok sıkı. Kendi ararlarında bile paylaşmıyorlar. Gelgelelim bizimkiler yardıma gelir diye paylaştım ama onda da bir numara olmadı..
Keşke söylemeseydim
Çalışıyorum. Kimse yanaşmıyor doğunca bakma olayına.. Sözü açılmıyor.. Ben de hırslandım ayda bir görürler yüzünü diyorum..:):)[/QUOTEöncelikle tebrik ederim allah kucağına aldırsın
ayrıcada bu sözleri söylemen için çok erken gereksiz şeylerle kendini sıkıntıya sokma tedavide olmanın kimseye zararıda faydasıda yok bence söylemeninde sakıncası yok ben defalarca kaybettiğim halde saklamadım saklamamda tabi bu benim düşüncem eğer bizim bebeğimiz yoksa bu sadece benmle eşimin sorunu deil hem kendi ailemin hem eşimin ailesinin sorunu bu yüzdende saklamak bana saçma geliyor ayrıca tedavinin zahmetini çekecek ben parayı dökecek eşim kime ne ister tüp yaparım ister oturur kendi gelsin diye beklerim budur bizi ilgilendiren
şuda var toplumda tüp bebek hala ne olduğu bilinmeyen bişey benim yüzüme öğretmen olan bir bayan eşin nasıl izin verdi tüp yapmana başkasından çocuk doğurmana demişti düşünebiliyormusun tüp bebeği hala başkasının spermiyle olan bebek olarak biliyorlar ben bunlara rağmen ısrarla söylemeye devam ediyorum kimsenin sözüde umrumda deil şuan 7.denememi yapıcam hiçte gocunmuyorum yeterki bebeğimi kucağıma alayım arkamdan ne derlerse desinler tınnnnnnn...
ben de bu tıın olayı için kendime telkin veriyorum. Herşeyi kafama takıyorum( Yanlış olduğunu biliyorum ama bir kişiye ya da duruma sarınca kendimi alamıyorum. Çok üzülüyorum söylenene, yapılana..
İste bende tam bu yüzden sakladım kimsenin bir faydası olmayacaktı olmadıgı gibi üzerimde de tuttumu tutmadimi gibi baskılar olacaktı.bunun yanında da daha tup bebeğin ne olduğunu bilmeyen insanlara dert anlatmakta cabası.istedigin kadar tin de yinede insan kafasına takiyor hele tedavi döneminde cok hassas oluyorsun.o nedenle söylemenin bir faydası yok daha cok beni strese sokacak hemde stresten uzak olmam gereken bir zamanda.zaten ilaç donemi bisey anlaşılmıyor sadece istirahat döneminde eve kapanmıştım hic çıkmadım o donemde neden gelmiyorsunuz demişti kaynanam bizde ben biraz rahatsızim diye gecistirmistim.zaten duyuncada herkes 3 ay dusuk riskim var demiştim sonuçta kıymetli gebelikti cok dışarı çıkmamıştım yinede kimse 1 tas çorba getirmedi.annemlerde sehir disindaydi.benim kafam rahatı.2.cocuguda eger kendiliğinden yine olmazsa tup yapacaz ve yinede soylemicez.boylesi cok rahat.bu benim fikrim.sende bu saatten sonra takma kafana bebeğini sapasaglam kucağına alırsın insallah.
kesinlikle bende söylemiycem inşlhhta anlamazlar; çünkü saolsunlar biri duyunca herkes duyuyor ve negatif sonucunda çok yıpranıyorsun bide etraftakilere laf anlatmak istemiyorum..malesef anlayışlı insanlarımız yok sadece meraklı milletimiz var sadece akıl verirler...