Mutlaka herkes yasiyodur. Gitme surenizi uzatarak atlatabilirsiniz mesela. 3 haftada bir gidin sonra 4 haftaya çıkarın, arada aileniz size gelsin, bu sekilde devam ederseniz aileniz de her hafta beklenti icine girebilir ileride onlar da zorlanir.Evlendiğimin farkındayım, eşimle de çok mutluyum. Ama söz konusu aile olunca içinde doldurulamayan boşluk hissi oluşuyor. Şimdilik her hafta evet. Ama bu hep böyle gitmez ki. 2buçuk saat az yol değil. Zamanı gelicek 20gün ya da 1ay gidemediğim de olacak. Demek istediğim siz bu süreci nasıl atlattınız herkes mi yaşıyor bunu merak ediyorum. Size de teşekkür ederim ayrıcagofgof
Bende uzaktayım o kadar eşimi üzdüm soğuttum ki çok ağladım ailemi özledim diye eşim benden bıktı. Ama ailem benim üzüldüğüm kadar üzülmedi ailemi sürekli ben arıyorum aramasam umrumda olmam Kimsenin valla kendime acıyorum dünyada yapayalnızım
4 yıldır evliyim babam gelmedi annem bi kez geldi iki ablam bi kez geldi evimi aşşağılayıp herşeyim le dalga geçtiler eşim şiveli kısacası ölsem bana gram acımazlar bazen kendime söz veriyorum arama sorma diyorum ama dünya fani ölüm var
Kızlar valla çok dertliyim kimsesiz olmak yapayalnız olmak çok zor eşimin ailesi de beni sevmez. Valla kimse ye kötülük edicek yakınlığım bile olmadı sanırım çok çirkinim annem sürekli çirkin olduğumu söyler ablam eşim bana nasıl bakmış hayret ediyor
Kızlar konuyu hortlatmissiniz
Eşimin ailesi biraz tuhaf ama eşim çok iyi biri alakası yok ailesi ile iki ablam maddi durumu iyi kişilerle evlendiler paran yoksa hiçsin bizim ailede eşime de aynı şekilde davranıyolar derdimi anlatamıyorum
Neden ağlıyorsun ?Evet çok dertliyim.Baya ağladım gece gece baktım tam benlik bir konu var geldim buraya yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?