Elbette aileden uzak olmak zor, kalbinin bir yarısı orada kalıyor....
Neyse fazla anlatmayım....zor işte, fakat sende bir aile oluyorsun bunu düşün canım. Çocukların oluyor ve bir müddet sonra onlara odaklanıyorsun, anneme gidiyorum diyen bir arkadaşını görünce kalbin acıyor,
her bayram zaten gidemiyorsun, ağlattın beni akşam akşam be öff. Göya teselli verecektim..
off kızlar yaaaa napcaz biz bazen öyle bi an geliyo kızım kendini kandırma yapamazsın yol yakınken dön diyorum ve çevremdeki insanlar ayyyy orda ne işin var dedikleri zaman dövesim geliyo gerçekten nasıl alışcam ben alışabilcekmiyim cevapsız sorular öyle çok ki aklımda anlatamam ablam burda evli ve haftada bir burda hadi gel diyince geliyo daha evlenmeden imrenmeye başladım alışılırmı sizce kızlar ...
Valla ben sizin kadar hassas olsaydım evlenmezdim.
Aşk evliliği yaptım,mutluyum..
Ama siz aileinizin yanında daha mutlu olacakmışsınız gibi görünüyor.
Ben şahsen kendi ailemden ve eşimin ailesinden de uzak olmayı diledim ve öyle de oldu.
Bilemiyorum bu psikolojiyle evlenmeyin bence ,bundan kurtulup evlenin yoksa çok sıkılırsınız evde,daralırsınız..
Valla ben sizin kadar hassas olsaydım evlenmezdim.
Aşk evliliği yaptım,mutluyum..
Ama siz aileinizin yanında daha mutlu olacakmışsınız gibi görünüyor.
Ben şahsen kendi ailemden ve eşimin ailesinden de uzak olmayı diledim ve öyle de oldu.
Bilemiyorum bu psikolojiyle evlenmeyin bence ,bundan kurtulup evlenin yoksa çok sıkılırsınız evde,daralırsınız..
Bizde aşk evliliği yaptık Allaha binlerce şükür 11 yıldır mutluyum,
Ama annenin babanın yeri ayrı insan özlüyor, bir tarafın hep kırık, bak şu an eşim iş nedeniyle evde değil, eğer annemler burda olsaydı şu an dizinin dibindeydim, üstelikte şu an hastayım sabahtan beri ağlıyorum annemi düşünüp. Ne kadar büyüsekte, annede olsak ille anne ille anne işte...Kaç yaşına gelirsen gel bu böyle. Allah başka sıkıntılar göstermesin, tek derdimiz bu olsun, neyseki huzurumuz mutluluğumuz yerinde.
valla aşk evliliği yapmak aileyi silmek anlamına geliyosa ben almayayım canım yaaaa:) benim için ailemde farklıdır ayrıca bu yaşa kadar bi evde yaşayıpta hoppp diye başka şehir başka memleket bu duyguyu yaşamadığımızdandır belki ve ayrıca 8yıldırda beraberim işkımı çooook sevi,yorum sen bizi yanlış anlamışsın canımmmm neyse hadiiii öptmmm senii
valla aşk evliliği yapmak aileyi silmek anlamına geliyosa ben almayayım canım yaaaa:) benim için ailemde farklıdır ayrıca bu yaşa kadar bi evde yaşayıpta hoppp diye başka şehir başka memleket bu duyguyu yaşamadığımızdandır belki ve ayrıca 8yıldırda beraberim işkımı çooook sevi,yorum sen bizi yanlış anlamışsın canımmmm neyse hadiiii öptmmm senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?