- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
daha önceden ailemden ayrı yaşamadım alışkın değilim.kocam çok iyi bi problem yok çok şükürEvlilikte sorun mu var?
Neden bu kadar özlüyorsunuz?
Ben hep ayrı yaşadığım için sizi anlayamıyorum ama sizin aileniz artık eşiniz.daha önceden ailemden ayrı yaşamadım alışkın değilim.kocam çok iyi bi problem yok çok şükür
bi türlü alışamadım buraya bi kasvetli geliyo.ilk atandığımda antidepresanlar kullandım.niye bu karamsarlık var ben de anlamıyorumArkadaş edinin. Eşinizle bulunduğunuz ilde güzel vakit geçirmeye çalışın. Güzel anılarının olmadığı yeri insan benimseyemez. Güzel anılar biriktirmeye bakın.
babam da alışamadı hissediyorum.sürekli görüntülü aramak istiyor duygularını belli ediyor.üzülüyorumben de ilk kez geçen yıl ailemden ayrı yaşamaya başladım.
ama hiç zorluk çekmedim. sebebi gittiğim yerde mutlu olmamdı.
alışmanız için çevreniz çok önemli.
sizde eksik bir şeyler var demek ki.
yoksa aile o kadar aranmaz.
eşimi 1 aydır tanımıyorum 7 senelik ilişkimi evlilikle taçlandırdım.şehire ve evlilik hayatına artı ailemden uzak olmaya alışamadımValla büyük cesaret. 1 aydır tanıdığın biriyle başka şehirde yeni bir hayat. İnsan az çok kendi yapısını bilir. Değişime açık biri değilsen zorlanman kaçınılmaz. Yeni biriyle yeni bir şehir ve bambaşka bir yaşam tarzı herkese göre değil.
eşimi 1 aydır tanımıyorum 7 senelik ilişkimi evlilikle taçlandırdım.şehire ve evlilik hayatına artı ailemden uzak olmaya alışamadım
yok canım önemli degil :)Ay ben 1 aylık sevdiğimle evliyim diye anlamışım, kusura bakma.
Ben kamuya ilk atandigimda yeni evimi garipsemistim ilk gunler.Sonra alistim.Sonra ailemin yanina geldigimde garipsedim biraz.Alistim sonra.Yrgenim de atandi gitti yalniz kaliyor o da zor alisti ama alisti..Ben de simdi isyerinde yeni bir birimdeyim.Bugun ilk gunumdu.Cok garipsedim.Bakalim ben alisacakmiyim.Sen de konuma bak.Halimizden anlariz birbirimizin:)Sen birbucuk yildir mi o ildesin.O kadar yil gectiyse neden pekiyeni evliyim 1 aylık ,sevdiğimle evlendim.ama evime alışamadım olduğum ile de.1.5 yıldır da bulunduğum şehirde ailemden uzakta çalışıyorum buraya atandığım için ama hala alışamadım.hergün konşuyoruz annemlerle.ne zaman atlatırım ben bu süreci.çok ruhum daralıyor.içim sıkılıyo.yabancı geliyo herşey.ya annemlere ben yokken kötü bişey olursa diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?