Zamanla alışırsınız benim de eşim memur olduğu için hep gurbette geçti ömrüm halada gurbetteyim Arkadaş çevreniz falan yokmu vakit geçireceğiniz ?Merhabalar. Normal de İstanbul'da yaşıyordum. Evlendim, bir yıl oldu eşim memur olduğu için Hakkari'de yaşıyoruz. Eşim iyi bir insan her konu da bana yardımcı oluyor. Ben ailemden uzakta yaşamaya bir türlü alışamadım. Hep mutsuzum. 15 gün önce ailemin yanına geldim şimdi tekrar dönüyoruz ve ben ağlıyorum.
Bu durum da olan arkadaşlar var mı? Nasıl adapte oldunuz? Ben bir türlü alışamadım
Aslında arkadaşım var ama ben kendimi yalnız hissediyorum bu zamana kadar ailemden hiç uzak kalmamıştım sanırım ondanZamanla alışırsınız benim de eşim memur olduğu için hep gurbette geçti ömrüm halada gurbetteyim Arkadaş çevreniz falan yokmu vakit geçireceğiniz ?
Geçici bir süreç cnm dediğim gibi zamanla alışırsınız bir de çocuğunuz falan olursa daha kolay adapte olursunuz arkadaşlarınızla vakit geçirin tv proğramlarını takip edin elişi yapın vs vs sadece Ailenize odaklamayın kendiniziAslında arkadaşım var ama ben kendimi yalnız hissediyorum bu zamana kadar ailemden hiç uzak kalmamıştım sanırım ondan
Merhaba, kaç yaşındasınız? Ben de gurbette yalnızım. Genelde sevdiğim şeylerle uğraşarak oyalanıyorum. Dizi - film - kitap - yemek tarifleri.Aslında arkadaşım var ama ben kendimi yalnız hissediyorum bu zamana kadar ailemden hiç uzak kalmamıştım sanırım ondan
28 yaşındayım küçükte değilim kiMerhaba, kaç yaşındasınız? Ben de gurbette yalnızım. Genelde sevdiğim şeylerle uğraşarak oyalanıyorum. Dizi - film - kitap - yemek tarifleri.
Evet orayı evim olarak göremiyorum. Neden böyle bilmiyorumBen üniversite için şehir değiştirdiğimde benden mutlusu yoktu. Ama evlendiğimde ailemle aynı şehirde yaşamama rağmen içim bir tuhaftı, sanırım artık oraya ait olmadığını düşündüğün için oluyor bilmiyorum.
Kimi insan hemen adapte olur kimisinin ayları bulur. Bende üniversiteyi Antalya'da okumaya gittiğimde kendimi yetim çocuk gibi hissetmiştim. Şehrin güzelliği beni büyülüyordu ama içim bi buruktu. 1.5 ayı buldum alışmam sonra arkadaş ortamı, kurslar, etkinlikler, seyahatler derken bu seferde '' ben memleketime gitmiyceğğmm hayırr '' diyordum çocuk gibiMerhabalar. Normal de İstanbul'da yaşıyordum. Evlendim, bir yıl oldu eşim memur olduğu için Hakkari'de yaşıyoruz. Eşim iyi bir insan her konu da bana yardımcı oluyor. Ben ailemden uzakta yaşamaya bir türlü alışamadım. Hep mutsuzum. 15 gün önce ailemin yanına geldim şimdi tekrar dönüyoruz ve ben ağlıyorum.
Bu durum da olan arkadaşlar var mı? Nasıl adapte oldunuz? Ben bir türlü alışamadım
Ailemin yanında daha zorlaniyorum ben yaMerhabalar. Normal de İstanbul'da yaşıyordum. Evlendim, bir yıl oldu eşim memur olduğu için Hakkari'de yaşıyoruz. Eşim iyi bir insan her konu da bana yardımcı oluyor. Ben ailemden uzakta yaşamaya bir türlü alışamadım. Hep mutsuzum. 15 gün önce ailemin yanına geldim şimdi tekrar dönüyoruz ve ben ağlıyorum.
Yok çalışmıyorum bir sene sonra tayini çıkacak inşallahCalisiyormusunuz evliligin evinin tadini cikar bunlar gececek yine tayin gelecek
Yaaa otur cay kahve kore dizleri izle keyfini çıkar ilerde onu is guc cocuk derken yapamicanYok çalışmıyorum bir sene sonra tayini çıkacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?