Sesli harflerin olmamasi benceSıkıntı nedir
Zararin neresinden donsen karWe bn suan onunla ayni ewdeyim kndmden nefret ediyorum annm o kadar dediki yapma kzm bununla sonun yok dinlemdm!
Her firsatta soyluyormm canlarim kucukken sari kizim diye sewdiqi babasinin bitanecik kızı simdi sinirden aqlamaktan olmek uzereee!!!Bence annenizi babanızı kardeşlerinizi arayıp onları ne kadar sevdiğinizi kendilerine söyleyin
allah sabir versin simdi anlamadim sana hamileylen dokat attiEsim durup dururken sknti cikardi dun uyumak icin yataqa girdik annm msj atmisti o ara uyuymsn kizim diye onunla konusmak icin mutfaqa gittim kahwe yapayim hem diye az konustuk geldim yattn sabh oldu hamileyim kontrlm war pat msj vedat kim ne wedati dedm aksam annle konusydn duydum yok ole bse diyorm yok bnm cok zoruma gitti karnm burnmda wedat kimse kocam yanmda yatarkn onunla ilgili bide annemle konusacaqm sanki kadin bnm pzvn..qm! Bnde baqrndm ewe biraz ewe geldm snra geldi ewe tokat atti dua et dio hamilesin yoksa bn biliyodm sana gram uzulmem tohumna parami werdm cocuqa kiyamiyorm oyle zoruma gitti ki sabhtan beri aqliyrm
Ne kadar zormus aileden uzak bir sehrde ewlnmk smdi anlıyorum keske yanmda olsalardi annme sarilsaydim bni bu kadar ezdirmzdi smdi su sinirle burda durmak zorunda olmazdm belki o zamn bunlari yasamazdm bile bi gun kızım olursa onu baska sehrde yasayan biriyle ewlendrmycmbian once kurtulmk istedqm o baba ewi o kadar kiymetliymis ki sizi cok seviyorum canm annm babam kardeslerm sizden baska kimsenin bnm icin.uzulmedqni hatta umursamdqmi bu gun cok iyi anladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?