- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi burada sayfalarca anlatırım ama kısaca özet geçeyim...
Modern demekle, kadın erkek farkı gözetmeksizin her ortama girip, gereğini yapabilen, kendi ayaklarının üzerinde kimseye muhtaç olmadan durabilen, fikirlerini açıkça beyan edebilen, 'modern' toplum gerekliliklerinde kendini kısıtlamayan, kadın olmakla alakalı en ufak bir sıkıntısı olmayanı kastediyorum..
Fakat tesettürlü bir hanımın alkollü bir restorana girmeyeceğini, eşi yanında olmadan erkeklerin çoğunluk olduğu bir alanda bulunmayacağını, yalnız başına taksiye binmeyeceğini, daima hayatında her şeye eşini dahil edeceğini, ve genelde sosyal çevresinden sadece hemcinsleri tarafından oluştuğunu bilirsiniz.
Çünkü; kendilerine nikah düşebilen bir erkekle başbaşa kalmak istemiyorlar.
Farkındaysanız ben kapalı demedim 'tesettürlü' dedim, arasındaki farkı gecenin bu saattinde en fazla yukarıda örneklerimle anlatabilirim.
Bunu ne aşağılamak için söylüyorum ne de başka bir şey.
Fakat günümüz toplumunda benim ve ailemin asla uygulayabileceği şeyler değillerdir.
Ayrıca söylediğiniz 'insana saygıyı öğrenmiş aileniz' cümlesi çok yanlış.
Tek saygı gösterilmesi gereken kayın ailem değil, aynı şekilde benim ailem de saygıyı hakediyor ve çok şükür görüyor.
Nasıl kayınvalidem tesettürlü diye saygı görüyorsa, annem de elinde kadehi ile aynı saygıyı hakediyor...
Merhabalar,
Aileler arasındaki fark çok mu önemli sizce? Bir tarafın ailesi daha okumuş kültürlüyken diğer tarafın ailesinin öyle olmaması sorun yaratır mı? İnanç konusundaki bağlılık farklılığı da var tabi. Bir tarafın ailesi daha yemeyi,içmeyi, gezmeyi severken diğer taraf çok sakin bir hayat sürüyor diyeyim. Maddi açıdan da fazla fark yok.
Tecrübeli olanlar yardımcı olabilir belki. Bunlar evlenince sorun yaratır mı ?
Merhabalar,
Aileler arasındaki fark çok mu önemli sizce? Bir tarafın ailesi daha okumuş kültürlüyken diğer tarafın ailesinin öyle olmaması sorun yaratır mı? İnanç konusundaki bağlılık farklılığı da var tabi. Bir tarafın ailesi daha yemeyi,içmeyi, gezmeyi severken diğer taraf çok sakin bir hayat sürüyor diyeyim. Maddi açıdan da fazla fark yok.
Tecrübeli olanlar yardımcı olabilir belki. Bunlar evlenince sorun yaratır mı ?