• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileler birbirini istemeye geldiğinde tanısa olur mu ?

Önceden bir tanışsalar daha iyi olur tabi ama uzak şehirlerde oturuyorsanız, gelip gitmeleri zor ve çok masraflı olacaksa, insanları zora sokmanın alemi yok, bir günde hallolur hersey

Yani olmaz değil sonuçta bu işlerin kanunu yok ama niye böyle bir şey isteyesiniz ki?
Adet vs sevmiyorum, yapmadım ama bunların tek seferde olması da makul ve mantıklı değil.

Aynı sehirdeyseniz önden bir tanışma olsun ya o kadar da değil. Ama şehirler farklıysa gel git problem olacaksa isteme nişan hepsi beraber olabilir. Ama bana kalırsa önden bir tanisma daha iyi olur.

Bari bir yemek yensin tanışılsın iki cümle sohbet edilsin. Bir sıcaklık olur. Neden acele ediyorsunuz ki? Sonradan pişman olursunuz. İnsanlara zaman tanıyın,onların da birbirini tanımaya görmeye ihtiyaçları var. İki aile birleşecek in midir cin midir bilsinler kiminle aile oluyoruz diye

Bizim aramızda şehir mesafesi olduğu için ilk geldiler,o gün tanisildi,hatta bizde kaldılar,ertesi günde Nişan oldu.Severek evlendik.Ailesini ben tanıyordum bı sorun çikmadı.
Ama aynı şehirde olsak birkaç defa gelmelerini tercih ederdim bizim şartlar bu şekilde oldu

Kardeşimi istemeye geldikleri gün nişan da yapıldı. Şehir dışından geliyorlardı 9 saat uzaktan. Benim eşim hemşerim ama şehir dışındaydı, ailesi de ekstra tanışmaya gelmedi, birbirimizi istemede gördük. görümcem ve eşiyle tanışmıştım eşim de vardı bir çay içmiştim. Ben eşimi eve iftara çağırıp görücüye çıkarmıştım 😂 bunlar istemeden önceydi. Önceden aileyle tanışsaydım da garipserdim bence, ilk etapta kim olursa olsun yadırgayacaktım şahsen. Kardeşimin kayınailesini de benimkileri de öyle hemen sevmiş değilim ama şimdi anlaşıyoruz sorun yok.

Son düzenleme:
Back
X