Sorun çıkarsa sabrederiz dedi.Talibiniz az cok ailesini tanir. Sorun ciksa da ikna edebilirim diyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun çıkarsa sabrederiz dedi.Talibiniz az cok ailesini tanir. Sorun ciksa da ikna edebilirim diyor mu
Net tepkilerinden emin değil sadeceBana sevgiliniz samimi gelmedi
Ucu açık konuşmuş
Herks ailesini bilir neye tepki verirler neye vermezler
Bence verilmemesi gereken bir konu o ayri
Ama sevgiliniz bana guven vermedi açıkçası
İnsan anne babasının tepkisini bilir.Net tepkilerinden emin değil sadece
Bunları detaylıca soracağım ilk fırsattaİnsan anne babasının tepkisini bilir.
Olmadı 1 sene içinde ağız arar, nabız yoklar, öğrenir.
Sevgiliniz biraz muallak duruyor bence bu konuda, umarım güveninizi boşa çıkarmaz.
Bende bir kaç kez gördüm aslında, arkadaşı olarak tanıştım. Annesi pek öyle durmuyordu ama bilmiyorum yinedeKarsinizdaki kisi gercekten sizi istiyorsa ailesi de asiri despot degilse bir sekilde cozulur
Umarım rest çekmelik boyuta gelmezArkadasım iki cocuguyla hiç evlenmemiş eski sevgilisiyle evlendi.cocugun ailesi bir iki laf edecek olunca enişte bey resti cekti bir daha da ses cıkmadı.sevgilinizd bağlı bir sürec tamamen
Yok sonunda kötü bir durum yasanmadı düğünde hep beraber oynadılar içinizi ferah tutun Allah iyi insanlarla karşılaştırsınUmarım rest çekmelik boyuta gelmez
siz bekar o bekar sorun olacak hiçbirşey yok aslindaUmarım rest çekmelik boyuta gelmez
Hiç stres yapma bence, demek benim eşim gibi erkek arkadaşın.Kendi ailem konusunu açmıyor yok sayıyor inanın evlenip ayrılmışım gibi hissetmiyorum bile.
Erkek arkadaşım tek bir soru dahi sormadı konusunu bana bile açtırmadı ilk konuşmaya başladığımız zamanda.
Aileler bazen çocukları kadar ileri görüşlü olamıyorlar (anne-babalar) ben bundan endişeleniyorum.
AminnYok sonunda kötü bir durum yasanmadı düğünde hep beraber oynadılar içinizi ferah tutun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Söylemekle söylememek arasında karar vermemiş daha. Söylemeyelim sonuçta beni ilgilendirir diyorum ama birisi patavatsızlık yaparda ögrenirlerse neden söylemediniz dediklerinde ne deriz diyede düşünüyorum dedi.Hiç stres yapma bence, demek benim eşim gibi erkek arkadaşın.
E söylemek zorunda değil ki erkek arkadaşınız. Benim eşim söylemedi.
Ben görümcemin bitanesine söylemiştim.
Keşke onada söylemeseydim.
Bunu yaşamadan göremeyeceğim sanırımErkek arkadaşınız sırf evlendiniz ayrıldınız diye arkanızda durmayacaksa onunla evlenmeyin.
Burada kilit rol onun.
Eğer sizi gerçekten seviyorsa sizi kabul ettirir. Laf soyletmez. Ailesi diyelim densiz laflar edince sizi savunmazsa geçmiş olsun..
Size nacizane tavsiyem iyi gözlem yapın.
Sırf evlendiniz ayrıldınız diye kimse sizi küçümseyemez. Kendinize laf ettirmeyin.
Müstakbel eş ailesi sizi sevmek zorunda değil; ama size saygı duymak zorunda.
Ay haklısın ben böyle bı olaya denk geldim.Söylemekle söylememek arasında karar vermemiş daha. Söylemeyelim sonuçta beni ilgilendirir diyorum ama birisi patavatsızlık yaparda ögrenirlerse neden söylemediniz dediklerinde ne deriz diyede düşünüyorum dedi.
İnsanlar çok kötüleeerAy haklısın ben böyle bı olaya denk geldim.
Adamın ikinci evliliğiydi.
Kız tarafı bilmiyor.
Kına gecesine çağırdı adamın annesi neyse gittim.
Bı baktım kız bizim bı gelinin akrabası.
Oğlanın akrabaları herkes duyacak sekilde masada konuşuyordu, ikinci olacak şöyle böyle diye.
Ertesi gün damadın annesini aradım, sizin gelin bizim gelinin akrabası diye.
Kadın şok.
Lütfen söyleme oğlumun ilk evliliğini dedi.
Ben söylemem de siz akrabalarınıza bakın dedom masa da bütün gece başkalari duysun diye kız tarafından yırtındılar dedim.
Kadın şok.
Ben öyle yaptım çok az kişi çağırdım.İnsanlar çok kötüleeer
Böyle bir durumda sanırım ailemden çoğu kişiyi önlem olarak çağırmam ve süreçler ışık hızıyla olsun isterim.
Hayır lütfen böyle düşünme lütfen. Biz utanılacak veya saklanacak bişiy yapmadık. Alnızımın akıyla evlendik, yapamadık boşandık. Saklanacak şeyler başkadır. İsteyen istediğini konussun dursun. Ben de eşimden ayrıldım ve böle Bi durumum olsa özellikle söylemesini isterim. Biri agzından bişiy mi kacıracak diye ömür mü gecer. Ayrıca boşanmayı ayıplayanın Allah başına versin. Bu da kader biz istemedik ya böle olmasını. Sakın kendinizi üzmeyin Bi an bile dik durmayı bırakmayın. Dua edicem size.İnsanlar çok kötüleeer
Böyle bir durumda sanırım ailemden çoğu kişiyi önlem olarak çağırmam ve süreçler ışık hızıyla olsun isterim.