Ailelerden uzakta yaşamak

Saksafonn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
198
63
28
Merhaba kızlar. Daha önce açtığım konulardan anlaşılacağı üzere eşimin ailesiyle pek güzel anlaşamıyoruz, yani yüzyüze iyiler ama arkadan çok atıp tutmalar duyuyorum. ben herşeyi kapatmaya çalıştıkça, sorunlarımızı insanlara snlatmamaya çalıştıkça, sürekli onların anlatmaları yüzünden insanların sorularına maruz kalıyorum. Ben kayinvalimde birlikte yaşıyorum ve kendi ailemde çok yakınımda ve kendi ailemle yakınlık ne kadar iyi olsa da eşimin ailesiyle olan yakınlık o kadar iyi olmuyor. Gorumcelerim falan hepimiz bir mahalledeyiz. şimdi sizlere anlatmak istediğim şey eşim birlikte Anadolu yakasından taşınıp Avrupa yakasına gitmek istiyor, herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyor ama orda bizim tanıdığımız bildiğimiz hiç kimse yok bu beni biraz korkutuyor. Çünkü oraya alışma sürem vs. Ya alışamazsam sürekli düşünüp kurup kendimi yersem ne yaparım diyorum. Sizce ne yapmalıyım. Fikirlerinize çook ihtiyacım var 🌸 sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim ❤️

Sizdemi herkesten uzaktasınız
Evet. Tayinci hayatı bizimkisi. Aileden, çevrenden uzak olsanda artıları da çok tabiki. Ama sen istediğin zaman gidebilirsin. Benim mesafeden ötürü o şansım yok. Senede bir gidebiliyorum.

Evet. Tayinci hayatı bizimkisi. Aileden, çevrenden uzak olsanda artıları da çok tabiki. Ama sen istediğin zaman gidebilirsin. Benim mesafeden ötürü o şansım yok. Senede 1 gidebiliyorum.
Evet doğru söylüyorsunuz. Ben yaşadığım semtten daha önce hiç çıkmadığım için ister istemez çok fazla endişe oluyor

Evet doğru söylüyorsunuz. Ben yaşadığım semtten daha önce hiç çıkmadığım için ister istemez çok fazla endişe oluyor
Gittiğin yerde de çevre edinirsin. En azından hemen olmasada ilerleyen zamanlarda olur. Ama huzurlu olursun. Bence kafa rahatlığı önemli bu fırsatı kaçırma derim.

Her zaman derim en iyisi uzak oturmak.
Hem kendi ailenden hem kayın ailesinden.

Arkana bakmadan git
Eşini taktir ettim kendi isteğiyle gideljm demiş bravo.
Evet huzurumuz kimseden önemli degil der her zaman annesiyle yaşıyoruz ama yaşadığımız evi tamamen ona bırakıp gitmek istiyor herkesten uzak olup sorun yaşamamak için

Gittiğin yerde de çevre edinirsin. En azından hemen olmasada ilerleyen zamanlarda olur. Ama huzurlu olursun. Bence kafa rahatlığı önemli bu fırsatı kaçırma derim.
Evet doğru. Bütün çevrem herşeyim burada ayrılmak çok zor. Çok düşünceli eşim gitme konusunda çok ısrarcı

Evet huzurumuz kimseden önemli degil der her zaman annesiyle yaşıyoruz ama yaşadığımız evi tamamen ona bırakıp gitmek istiyor herkesten uzak olup sorun yaşamamak için
Evi eşiniz kendi parasıyla mi aldı.
Tapusu kimin üzerine.
Ben olsam bir dakika durmam giderim çok zor çünkü birlikte yaşamak.

Şu an yaşadığımız ev kira. Gitmek istediği yer kendi evleri o eve gidip şu anki evin kirasini vermeyi planlıyor
Çok mantıklı.
Eşinizi dinleyin sonuçta biraz masraf yaparsınız ama kendi duzeniniz olur.
Zamanla alisirsiniz merak etmeyin.
Ben şuan oturduğum eve 6 yıldan fazla oldu geleli.
İlk geldiğim aylar cama bakıp ağlıyordum dağ başında yanlız kaldım burada beni öldürseler kimsenin haberi olmaz diye.
Ama şuan çok alıştım,huzurluyum,rahatım.
Sizde öyle olursunuz eminim.
Sonra aynı evde nasıl yaşamışım diye düşünürsünüz.

Merhaba kızlar. Daha önce açtığım konulardan anlaşılacağı üzere eşimin ailesiyle pek güzel anlaşamıyoruz, yani yüzyüze iyiler ama arkadan çok atıp tutmalar duyuyorum. ben herşeyi kapatmaya çalıştıkça, sorunlarımızı insanlara snlatmamaya çalıştıkça, sürekli onların anlatmaları yüzünden insanların sorularına maruz kalıyorum. Ben kayinvalimde birlikte yaşıyorum ve kendi ailemde çok yakınımda ve kendi ailemle yakınlık ne kadar iyi olsa da eşimin ailesiyle olan yakınlık o kadar iyi olmuyor. Gorumcelerim falan hepimiz bir mahalledeyiz. şimdi sizlere anlatmak istediğim şey eşim birlikte Anadolu yakasından taşınıp Avrupa yakasına gitmek istiyor, herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyor ama orda bizim tanıdığımız bildiğimiz hiç kimse yok bu beni biraz korkutuyor. Çünkü oraya alışma sürem vs. Ya alışamazsam sürekli düşünüp kurup kendimi yersem ne yaparım diyorum. Sizce ne yapmalıyım. Fikirlerinize çook ihtiyacım var 🌸 sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim ❤️
Gören de japonyaya taşınıyorsunuz sanacak.

Çok mantıklı.
Eşinizi dinleyin sonuçta biraz masraf yaparsınız ama kendi duzeniniz olur.
Zamanla alisirsiniz merak etmeyin.
Ben şuan oturduğum eve 6 yıldan fazla oldu geleli.
İlk geldiğim aylar cama bakıp ağlıyordum dağ başında yanlız kaldım burada beni öldürseler kimsenin haberi olmaz diye.
Ama şuan çok alıştım,huzurluyum,rahatım.
Sizde öyle olursunuz eminim.
Sonra aynı evde nasıl yaşamışım diye düşünürsünüz.
Sanırım öyle ilk zamanlar çok zorlansamda huzurun orda olduğunu söylüyor eşim

Bir dakika bile düşünmem,giderim.Hem kendi ailmemden,hem de eşimin ailesinden kilometrelerce uzakta yaşıyorum ve resmen huzura eriştim.Sormanız bile hata🙂.

Back
X