Ailelerden uzakta yaşamak

Çok mantıklı.
Eşinizi dinleyin sonuçta biraz masraf yaparsınız ama kendi duzeniniz olur.
Zamanla alisirsiniz merak etmeyin.
Ben şuan oturduğum eve 6 yıldan fazla oldu geleli.
İlk geldiğim aylar cama bakıp ağlıyordum dağ başında yanlız kaldım burada beni öldürseler kimsenin haberi olmaz diye.
Ama şuan çok alıştım,huzurluyum,rahatım.
Sizde öyle olursunuz eminim.
Sonra aynı evde nasıl yaşamışım diye düşünürsünüz.
Aynı ben 😂 ilçeye düşünce çok ağladım. 1 sene sonra eşim ne yaptı ne etti merkeze aldırdı tayinini bu kezde merkeze gidiyoruz diye ağladım 😂 şuan ağlamıyorum 🤭

Niye yasadiginiz yerde tanidik ihtiyaci hissediyorsunuz?
Ayni sehirde bile yer değiştirmekten bu kadar korkmayin yahu insanlar dunyanin bir ucuna gidiyor. Bir şey olmaz, en kotu geri donersiniz.
Hiç farklı bir semtte yasamayip eksiklik hissetmesigim için belkide korktuğum için bilemiyorum

Aynı ben 😂 ilçeye düşünce çok ağladım. 1 sene sonra eşim ne yaptı ne etti merkeze aldırdı tayinini bu kezde merkeze gidiyoruz diye ağladım 😂 şuan ağlamıyorum 🤭
Günlerce ağladım,yollara baktım hep araba bile geçmiyor diye.
Kış günü taşındık bide sokakta ne araba var,ne insan.
Eşimin burnundan getirdim 😂
Şimdi taşınmamız lazım ama 2 senedir erteliyorum 🙈
İnsan işte gittiği yere öyle böyle uyum sağlıyor.

Şehir,evliliğim boyunca Türkiye'nin çeşitli şehirlerine taşınıp durduk.Bu durum aksine benim hoşuma gidiyor,yeni bir şehir,yeni bir kültür iyi geliyor bana hep.
Ben belkide problemli ayrılacağım için bu kadar kafama takiyorum. Arkamdan konuşulacak sözleri dedikoduları kuruyorum kafamda belki de en çok takıldığım şey budur bilemiyorum ki

Ben aynı şehirde ama uzakta oturuyorum.
2 otobüs değiştiriyoruz en az.
1 saat falan sürüyor oda otobüs denk gelirse 😂
Ama benim asıl istediğim başka şehre taşınmak.
Şöyle deniz kenarına bı kasaba falan 6-7 saat uzaklıkta senede 1 kez gelip gideriz 🙈
Ayyy nasıl huzur kokuyor farkında mısınız 😍

Ben belkide problemli ayrılacağım için bu kadar kafama takiyorum. Arkamdan konuşulacak sözleri dedikoduları kuruyorum kafamda belki de en çok takıldığım şey budur bilemiyorum ki
Amannn dert ettiğiniz şeye bak,eşiniz istiyor hem kime ne ki?Elalem ne der diye düşünmekten vazgeçin artık.Çokta güzel alışılıyor.

Günlerce ağladım,yollara baktım hep araba bile geçmiyor diye.
Kış günü taşındık bide sokakta ne araba var,ne insan.
Eşimin burnundan getirdim 😂
Şimdi taşınmamız lazım ama 2 senedir erteliyorum 🙈
İnsan işte gittiği yere öyle böyle uyum sağlıyor.
Sosyal bir şehirde problem olmuyor da tenha yerler çok zor oluyor be. Biz de ilçedeyken bir ağrı dağı vardı bir de sivrisinekler 😂 küçücük bir ilçe evi de zor bela bulmuştuk. Neyse ki kurtuldum 😂 kız ben de alıştım buraya da şuan tayin çıksa uçarak giderim. Alıştım ben göçebeliğe 😂

Ben aynı şehirde ama uzakta oturuyorum.
2 otobüs değiştiriyoruz en az.
1 saat falan sürüyor oda otobüs denk gelirse 😂
Ama benim asıl istediğim başka şehre taşınmak.
Şöyle deniz kenarına bı kasaba falan 6-7 saat uzaklıkta senede 1 kez gelip gideriz 🙈
Ayyy nasıl huzur kokuyor farkında mısınız 😍
Siz yalnızlığı çok seviyorsunuz belli ki evladınız var mı peki 😊

Eşiniz haklı bence. Nerde huzurlu olcaksaniz orda oturun. madem kv.nizle aranız iyi değil sizi bu kadar düşündüren şey ne ki? Yani ben başka yere gidiyorum diye sevinirdim açıkçası yeni semt, yeni insanlar, görülecek gezilecek yeni alanlar vs hemde zaten çokta uzak değil aynı şehir içindesiniz sonuçta canınızı sıkmayın bence ☺️

Sosyal bir şehirde problem olmuyor da tenha yerler çok zor oluyor be. Biz de ilçedeyken bir ağrı dağı vardı bir de sivrisinekler 😂 küçücük bir ilçe evi de zor bela bulmuştuk. Neyse ki kurtuldum 😂 kız ben de alıştım buraya da şuan tayin çıksa uçarak giderim. Alıştım ben göçebeliğe 😂
Ben sakinlige alıştım şimdi gürültülü,daha kalabalık bı yere gittiğimde uyuyamiyorum.
Annemde asla uyuyamam sürekli araba geçiyor 😂

😂😂😂

Eşiniz haklı bence. Nerde huzurlu olcaksaniz orda oturun. madem kv.nizle aranız iyi değil sizi bu kadar düşündüren şey ne ki? Yani ben başka yere gidiyorum diye sevinirdim açıkçası yeni semt, yeni insanlar, görülecek gezilecek yeni alanlar vs hemde zaten çokta uzak değil aynı şehir içindesiniz sonuçta canınızı sıkmayın bence ☺️
Doğru kayinvalidemin ayrılmak değilde kendi ailemden de uzak olmak daha fazla üzüyor beni

Ben sakinlige alıştım şimdi gürültülü,daha kalabalık bı yere gittiğimde uyuyamiyorum.
Annemde asla uyuyamam sürekli araba geçiyor 😂
Aman o ne ki kervan geçmez yere alışmışsın, ona da alışırsın ne olacak 😂

Ne güzel bende yeni evliyim 1.5 yıl oluyor bizde hayırlısıyla istiyoruz bir evlat 😊
İnşallah sağlıkla nasip olsun.
Bak sen bizi dinle.
Bebek olunca daha zor oluyo kv ile aynı evde durmak.
Sonra her yaptığı batar sana git kendi evine rahatına bak.

Back
X