• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailelerden uzakta yaşamak

Kaçın gidin ya vallahi ayni mahallede kalmaniz hata, anlattiginiz kadar fenalarsa bunlar hayatınızı hep olumsuz etkiler
Aynı mahallede değil aynı evdeyiz kayınvalidemle ve gorumcemde çapraz bina da yani sürekli micmiclik var ve biz akrabayix yani istesekte istemesekte birbirimizi sürekli görüyoruz belki Uzaklaşsam uzun zamanlar da düğün derneklerde bayramlsrda görürüm hiç değilse

Doğru ama ben burdan gittiğim gün gittiğim an da arkamdan konuşmalar yerden yere vurmalar devam edecek bunları düşünmekten kendimi alamıyorum. Beni en çok yıpratıp üzen de yüzüme karşı hiç birşey olmamış gibi ama arkamdan tıpkı düşmanmışım gibi davranılması
Cehalet mutluluktur diye bir söz vardı. Varsın arkanızdan desinler siz de bilmeyiverin. Zaten içli dışlı olmadıgınızda zamanla siz de daha az umursamaya başlarsınız. Onlar sizin hakkınızda konusup kendi ağızlarını kirletse sizin hayatınızda ne değişir. Onlar konusur hasetlenir susar, sizse evinizde huzurla oturuyor olursunuz ve bunları bilmemek sizi daha da huzurlu yapar bence.

Hiç düşünmezdim. Düşünmedim de😂 Yurtdışından taşındım buraya. Ailem yurtdışında. Eşimin ailesi burada ama dip dibe değiliz. Bu yüzden herkesle tatlı tatlı anlaşıyoruz. Burada da arkadaş edindim. Edinmesem de kendi kendime yaşamayında seviyorum ben. Evet bazen zor oluyor, 2 çocukla annenizi babanızı istiyorsunuz bazen sıkılıyorsunuz ama siz sadece bir yakadan diğerine taşınacaksınız. Huzursuz olmaktansa gitmek en güzeli.

S Saksafonn çok samimi olarak söylüyorum "eşinin ailesine ait eve taşınma!!".Git kirada otur..ama eğer kayınvalidenin mülkü olan ece taşınırsan 3/5 ay sonra çıkar kirada oturduğu kapatıp yanına taşınır.

Merhaba kızlar. Daha önce açtığım konulardan anlaşılacağı üzere eşimin ailesiyle pek güzel anlaşamıyoruz, yani yüzyüze iyiler ama arkadan çok atıp tutmalar duyuyorum. ben herşeyi kapatmaya çalıştıkça, sorunlarımızı insanlara snlatmamaya çalıştıkça, sürekli onların anlatmaları yüzünden insanların sorularına maruz kalıyorum. Ben kayinvalimde birlikte yaşıyorum ve kendi ailemde çok yakınımda ve kendi ailemle yakınlık ne kadar iyi olsa da eşimin ailesiyle olan yakınlık o kadar iyi olmuyor. Gorumcelerim falan hepimiz bir mahalledeyiz. şimdi sizlere anlatmak istediğim şey eşim birlikte Anadolu yakasından taşınıp Avrupa yakasına gitmek istiyor, herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyor ama orda bizim tanıdığımız bildiğimiz hiç kimse yok bu beni biraz korkutuyor. Çünkü oraya alışma sürem vs. Ya alışamazsam sürekli düşünüp kurup kendimi yersem ne yaparım diyorum. Sizce ne yapmalıyım. Fikirlerinize çook ihtiyacım var 🌸 sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim ❤️
Sizin ki hem ayranım dökülmesin hem de yoğurdum ekşimesn durumu

Ben sizi anlayamam

Biraz kendiniz kaşınıyor gibisiniz kayinaileye maruz kalmak bakımından, içinizde bulunduğunuz durumdan şikayet etmeyeceksiniz o zaman

Avrupa yakasına taşınmaya korkmak yalnız kalmak... Ne bileyim komik korkular bence

Tamam İstanbul büyükte sonuçta yine aynı şehirdesiniz ya.Biraz abartmıyo musunuz?

Cehalet mutluluktur diye bir söz vardı. Varsın arkanızdan desinler siz de bilmeyiverin. Zaten içli dışlı olmadıgınızda zamanla siz de daha az umursamaya başlarsınız. Onlar sizin hakkınızda konusup kendi ağızlarını kirletse sizin hayatınızda ne değişir. Onlar konusur hasetlenir susar, sizse evinizde huzurla oturuyor olursunuz ve bunları bilmemek sizi daha da huzurlu yapar bence.
Keşke onlar gibi herşeyin farkında olup üç maymunu oynayabilsem. Maalesef ben ne hissediyorsam onu yansitiyorum sonra bana herşeyi çok abarttigimi bunların normal olduğunu söylüyorlar

Sizin ki hem ayranım dökülmesin hem de yoğurdum ekşimesn durumu

Ben sizi anlayamam

Biraz kendiniz kaşınıyor gibisiniz kayinaileye maruz kalmak bakımından, içinizde bulunduğunuz durumdan şikayet etmeyeceksiniz o zaman

Avrupa yakasına taşınmaya korkmak yalnız kalmak... Ne bileyim komik korkular bence
Aslında değil yani benim durumumu yaşamayan pek anlamaz özlemek görmek istemek bunlar insanı duygular. Evet her istediğim bir arada olmayacağını bende biliyorum bu yüzden yazdım ya buraya zaten 😊

Endişelerinizi anlayamıyorum, yalnız olmakta ne varki? Zaten yine aynı şehirde olacaksınız. Bizim ailelerimiz yurtdışında ve bundan çok memnunuz 😅 karışanımız yok. Mutlaka taşının, keşke daha önce taşınsaydım diyeceksiniz 👍🏻

Aslında değil yani benim durumumu yaşamayan pek anlamaz özlemek görmek istemek bunlar insanı duygular. Evet her istediğim bir arada olmayacağını bende biliyorum bu yüzden yazdım ya buraya zaten 😊
Sizin durumunuzu yaşamaya gerek var mı sizce
Ailemden ayrılamam
Ama kayinailemle de bir aradayız çekemiyorum.
Uzağa tasinsam yapamam özlerim

Hayır ne alaka çok basit bir denklem bence
Taşının gidin ne işiniz var görümcesiyle kaynanasiyla

Ailenizde öyle aman aman uzak değil aynı şehir, 8 saat uzakta yaşıyorum ben, incilerim dökülmedi açıkcasi

Sizin durumunuzu yaşamaya gerek var mı sizce
Ailemden ayrılamam
Ama kayinailemle de bir aradayız çekemiyorum.
Uzağa tasinsam yapamam özlerim

Hayır ne alaka çok basit bir denklem bence
Taşının gidin ne işiniz var görümcesiyle kaynanasiyla

Ailenizde öyle aman aman uzak değil aynı şehir, 8 saat uzakta yaşıyorum ben, incilerim dökülmedi açıkcasi
Maşallah ne güzel tebrik ederim

Back
X