Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na gidip gurbette hissedecek ne var ki anlamadım. Ben İstanbul’dayım ablam ve ailem farklı şehirlerde mesela hem de uzak mesafeler. Siz aynı şehirde olacaksınız neden alışma süresi veya tanıdık birine ihtiyaç duyulsun ki?Merhaba kızlar. Daha önce açtığım konulardan anlaşılacağı üzere eşimin ailesiyle pek güzel anlaşamıyoruz, yani yüzyüze iyiler ama arkadan çok atıp tutmalar duyuyorum. ben herşeyi kapatmaya çalıştıkça, sorunlarımızı insanlara snlatmamaya çalıştıkça, sürekli onların anlatmaları yüzünden insanların sorularına maruz kalıyorum. Ben kayinvalimde birlikte yaşıyorum ve kendi ailemde çok yakınımda ve kendi ailemle yakınlık ne kadar iyi olsa da eşimin ailesiyle olan yakınlık o kadar iyi olmuyor. Gorumcelerim falan hepimiz bir mahalledeyiz. şimdi sizlere anlatmak istediğim şey eşim birlikte Anadolu yakasından taşınıp Avrupa yakasına gitmek istiyor, herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyor ama orda bizim tanıdığımız bildiğimiz hiç kimse yok bu beni biraz korkutuyor. Çünkü oraya alışma sürem vs. Ya alışamazsam sürekli düşünüp kurup kendimi yersem ne yaparım diyorum. Sizce ne yapmalıyım. Fikirlerinize çook ihtiyacım varsonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim
![]()
Bunları yaşayacağımin farkindayim ve biliyorum da ama onları bırakmak zor gelmiyor zaten kendi ailemden kopmak zor geliyorSen yakınlarında oturunca sence o çocuğu kendi cocuklari gibi sahiplenmeyecekler mi
Al sana başka bir kuruntu konusu
Söz hakkın bile olmayacak doğru düzgün
Adam ne güzel seni uzaklaştırmak istiyor niye zorluyorsun anlamadım
Çünkü benim akrabalarım ve bütün arkadaş çevrem burada bu yakada doğup büyüdüm semtimin dışına bile çıkmadım gideceğimiz yere de hiç gitmedim daha önce hiç bir yeri tanımıyorum orada bu yüzden birazdaAnadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na gidip gurbette hissedecek ne var ki anlamadım. Ben İstanbul’dayım ablam ve ailem farklı şehirlerde mesela hem de uzak mesafeler. Siz aynı şehirde olacaksınız neden alışma süresi veya tanıdık birine ihtiyaç duyulsun ki?![]()
Çünkü benim akrabalarım ve bütün arkadaş çevrem burada bu yakada doğup büyüdüm semtimin dışına bile çıkmadım gideceğimiz yere de hiç gitmedim daha önce hiç bir yeri tanımıyorum orada bu yüzden birazda
Çıkmak derken tabi universiteyi bende farklı bir semtte okuduk farklı semmte oturan arkadaşlarım var farklı semtlerde gezdim tanıyorum İstanbul'u yaniHiç semtinizin dışına çıkmadınız mı
Ben üniversitede okurken sadece 4 senede istanbulu hatim etmiştim siz senelerdir çok kapalı bir kutuda yaşamışsınız bence biraz açılın yeni yerler yeni insanlar tanıyın
eşiniz ne iyi düşünmüş, bravo valla, kk'da böyle düşünen eş çok sayılmaz.Evet huzurumuz kimseden önemli degil der her zaman annesiyle yaşıyoruz ama yaşadığımız evi tamamen ona bırakıp gitmek istiyor herkesten uzak olup sorun yaşamamak için
eşiniz iyi adammış sağolsun iyi düşünmüşEvet doğru söylüyorsunuz. Ben yaşadığım semtten daha önce hiç çıkmadığım için ister istemez çok fazla endişe oluyor
eşiniz ne iyi düşünmüş, bravo valla, kk'da böyle düşünen eş çok sayılmaz.
Ben evlenmeden önce çalışıyordum evlenince bıraktım ama taşınacağımiz yer eşimin işine uzak ama o bunu sorun etmyor gidelim de ben her gün gider gelirim diyoreşiniz iyi adammış sağolsun iyi düşünmüş
hiç düşünmeyin derim oralara da alışırsınız.. çocuk değilsiniz ya
çalışıyor musunuz? eşinizin veya sizin işinize uzak olacak mı taşındığınız yer