- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi Diamondheart
sevgilimle 1 yıllık bir ilişkim var.her geçen gün daha ciddi düşünmeye başlıyoruz.birbirimizi seviyoruz ve çok mutluyuz.biraz farklı karakterleriz.o daha kapalı görüşlü biriydi diyebilirim.mesela etek falan istemediğini söylemişti önceki ilişkilerinde.ama ben ilk tanıştığım andan beri giyiyorum ve bana beni sevdiğini bunun benim de hakkım olduğunu söylerek bu tarz şeyleri hiç sorun etmeyeceğini söyledi.ki gerçekten de böyle oldu.1 senelik ilişkimiz ve öncesindeki flört döneminde hicbir şekilde karışmadı bana bu tarz konularda.şimdi bunu anlatma nedenim şu sevgilimle farklıyız ama anlayış gösteriyor sonuna kadar.iş ciddiye binmeye başlayınca aile konuları daha fazla açılmaya onun ailesi daha muhafazakar bir aile.hatta baya muhafazakar.benim ailem tam tersi aşırı serbest.haftada bir içilir mesela bu onun ailesine ters gelir.şimdi onun ailesinin muhafazakar düşüncede olması benim için hiç sorun değil.bana karışmadıkları sürece insanların her türlü yaşam tarzına saygım var.ailesinin bana sorun çıkaracağını düşünmüyorum.ama korktuğum şey benim ailemin tepkisi.daha görmeden her türlü önyargılı davrancaklar.bu durum beni çok korkutuyor.eğerki iki ailenin arasında bi sorun oluşursa ne yaparım bilmiyorum.kendi ailemi nasıl yumuşatabilirim bu konuda onu da.bu arada daha aileler tanışmadı hatta daha sevgilimi bile tanıştırmadım.ama kendi ailemi bildiğim için korkutuyor bu beni.tam bi sorum yok aslında sadece içimi dökmek istedim.sizin fikriniz ne bu konuda?