• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem beni Almanyadaki kuzenimle evlendirmek istiyor.

Anonim12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
5
-4
1
27
Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?

Kuzenimle evlenmezdim.
Kuzenle anlaşabileceğine dair geleceği mi öngörmüşler ?
Diyelim aranız iyi olmadı aileler akraba oldukları için bu daha da kötü.
Kuzenle evlenmek istemediğinizi karşı olduğunuzu belirtin.
Aileniz çok istiyorsa kendileri evlensin madem.

Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
İnsanın başına ne geliyosa çoğu zaman kendi kanından geliyor. Örneğini çok gördüm. Her neyse. Sonuçta hayat sizin hayatınız. Sevgiliniz nasıl bir insan biz bilemeyiz yaşayarak göreceksiniz ama ailenizin sırf akraba diye size diretmesine izin vermeyin. İleride pişmanlık yaşamınızı istemem

kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış.
ilk yanlış
bi tanığım var öyle teyze oğluyla evlenen yurtdışında yaşıyorlar daha bu sabah nasıl kavga edilmiş ailecek
kaynana gelin görümce koca hepsi birbirine girmiş maddi sebeplerden

O ne sacma bir sebep ne gelirse akrabadan geliyor Vallah

Ben olsam napardim bilemedim bizde akraba evliliği doğru karşilanmaz, boyle şey gormedim. Hem ayni kandan diyip hem evlendirmeye calismalari ne ilginç.

Yapilacak tek cozum aile asla ikna olmuyorsa maddi gucunuz varsa karsi cikip ayri bir hayat kurmak başka bir yolunu ben goremiyorum ama onu yapabilecek olsaniz yapardiniz herhalde.

Kuzenimle evlenmezdim.
Kuzenle anlaşabileceğine dair geleceği mi öngörmüşler ?
Diyelim aranız iyi olmadı aileler akraba oldukları için bu daha da kötü.
Kuzenle evlenmek istemediğinizi karşı olduğunuzu belirtin.
Aileniz çok istiyorsa kendileri evlensin madem.
Bunlar da önemli ama engelli yavru doğurmak engelli olmasa bile hasta genleri o çocukların taşıması daha tehlikeli

Bunlar da önemli ama engelli yavru doğurmak engelli olmasa bile hasta genleri o çocukların taşıması daha tehlikeli
O kısmı biliyordur diye yazmadım açıkçası.
Arada kaldığına göre kafası karışmış belli ki.
Ne diyim, evlenesi varsa da evlensin görsün.

Bizim sülalemizde hep böyle akraba evlilikleri yapmışlar kızımız ele gitmesin diye evet şuan iyi anlaşıyorlar ama çoğunun çocuğu engelli malesef.

Kuzen sizi istiyormuş, aynı kandan olunca birşey yapmazmış diye konuştuklarında nasıl arada kalabiliyorsunuz o kısmını anlamadım. Başkasını seviyor gibi bir haliniz yok. 2 yıldır hayatınızda tuttuğunuz insana yazık. Yaşınız kaç, işiniz gücünüz var mı? Eğitim durumunuz nedir?

'' Almanya' daki ayağımız olacaksın, para getireceksin, ardına da kardeş kuzen vs takıcaz onları ihya edeceğiz. '' diyemiyorlar, '' Seni sevenin sevgisi biterse kötü davranır. '' diyorlar. Akraban ile evlenirsen boşanmayı unut zaten, canına da okusalar evli kalacaksın, akrabayı boşarsan can düşmanı oluyorsun, ailen bunu kabul etmez.

Back
X