Ailem beni Almanyadaki kuzenimle evlendirmek istiyor.

O kısmı biliyordur diye yazmadım açıkçası.
Arada kaldığına göre kafası karışmış belli ki.
Ne diyim, evlenesi varsa da evlensin görsün.
Hiç düşünmüyolar ki o ana odaklanıp sonra ah vah tüh yavrum yavrum cahillikleri batsin

Bu devirde akraba evliliği mi kaldı Allah aşkına😶 Doktorlar yıllardır yapmayın, doğacak çocuklara yazık diyor.

Başka insan yok mu dünyada?

Bir de zaten sevgiliniz var madem arada kalmak nedir? Böyle şey duymadım yüzünü görmediğin adam için 2 yıldır tanıdığını adamı terk mi ediceksin?? 😨

O kısmı biliyordur diye yazmadım açıkçası.
Arada kaldığına göre kafası karışmış belli ki.
Ne diyim, evlenesi varsa da evlensin görsün.
Eğitimi donanımı Almanya' da tek başına ayakta kalmak için yeterli değilse ezilmesi garanti, o aile Türkiye 'ye geri döndürmez de.

Eğitimi Almanya' da ayakta kalmak için yeterli değilse ezilmesi garanti, o aile Türkiye 'ye geri döndürmez de.
Valla ben ne hikayeler duydum bununla alakalı.
Açıkçası kuzeninin ailesi de dar kafalı belli ki.
Çocuklarına akrabadan kız alıp istedikleri gibi idare edecekler.
Bunun başka açıklaması yok.

Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Arada nasıl kalabiliyorsun gerçekten tuhaf.. Çok cahil düşünceye sahip ailen varmış 40 kat yabancı akrabadan daha iyi derler. Neler izliyoruz televizyonlarda tacizcilerimi dersin katiller mi ve çoğunun akraba çıkmasını dersin.. İyi düşün derim..

Ailem neden istemiyor kısmını tam aciklamamisiniz . Tek sebep o seni üzer olmus. Görüştüğün insan nasil biri isi mi yok madde bağımlısı mi vs vs... ..

Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Çok arada kaldim siz olsaniz ne yapardınız?
Asla akrabandan evlenme hem genetik hastaliklar açısından hemde akrabalar açısından

Ayrıca çok saçma yani kuzenin seni sevmesede gene zarar vermez demesi çok yanlış.

Okadar tanidigim var akraba bir örnek karisi kanser olunca bosayan bosandiktan sonrada igrenc taciz ve baskilarina devam eden kadın kanseri yenincede tekrar asilmaya baslamalar ve karisi dayisinin kiziydi.

Valla ben ne hikayeler duydum bununla alakalı.
Açıkçası kuzeninin ailesi de dar kafalı belli ki.
Çocuklarına akrabadan kız alıp istedikleri gibi idare edecekler.
Bunun başka açıklaması yok.
Alt komşumuz var, ilk evliliği böyle olmuş, diyor ki '' Ettikleri eziyeti gavur etmez. '' Canını zor atmış kadın memlekete. Yurtdışında yaşayan insan evlatlarını tenzih ederek konuşuyorum.

Birincisi nasıl arada kalabiliyorsunuz? İki yıllık ilişkisi olan biri, gelen bir görücü usulü evlilik teklifiyle nasıl kararsız kalabilir ki? Bence siz ilişkinizden emin değilsiniz ve sevmiyorsunuz.
İkincisi kuzenle evlenmek nedir? Sağlık sorunu olan çocuklar dünyaya getirmekteki inat nedir ya? Dünyada adam mı kalmadı da kuzeninizle evleniyorsunuz? Şimdi gelir, kardeş gibi büyümedik, yabancı gibi hissediyoruz diyenler. Genlerinizin bir kısmı ortak, aynı kanı taşıyorsunuz, genetik olarak basbayağı akrabasınız. Bu da sakıncalı sonuçlar doğurabilecek bir etmen. Şahsen ben bir de iğrenç buluyorum, kuzenimle yani öğğğ. :olamaz:
Bir de aynı kandan olunca insanlar kötülük yapamasaydı, dünya çok farklı bir yer olurdu. Müge Anlı'daki ailelerdeki ele alınan vakaların çoğu aile içi ilişkilerden kaynaklanıyor. Hatta bazen akrabalar elden daha çok zarar verebiliyor. Hayatımdaki en büyük iyilikleri bana yabancı insanlar yaptı şimdiye kadar.

Back
X