- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
EvetBu ay doktor randevun vardı sanırım , görüştünmü doktorla ?
buyuyuncr unutrsun . cidden ergenkikten sonra ah anam vah babam diyecen 30 lulara gelinceOncelikle su an cok sinirliyim lutfen ergen utanmaz gibi seyler yazacaklar konumdan ciksin yasim geregi mi bilmiyorum ama ailem beni cildirtiyor surekli agiz burun kiviriyorlar bu beni cildirtiyor mesela kuzenim bize caya gelecekti normalde biz onlars gidince hic bir sey yapmazlar annem dunyanin seyini yapti ben de yapma diye kizinca bana kustu daha cok var evde ciddi ayrim var asiri sekilde giciklar bana hic ilgi gosterilmiuor surekli rehberlikteyim biktim artikkk babam desen her seyi soruyoe cok konusuyor yorgun arginim hic susmuyor ben de cevap veriyorum en sonunda sinir basiyor kalkinca bana bagiriyor birbirimize giriyoruz abim desen bencilin teki cildirdim yeter artik be
mesela anneme 10 kere cagiriyorum bakmiyor sonra duymadim diyor nasil duymaz ya sagir sultan duyuyor abimfe hemen bakiyorAblacığım biraz sakin ol. Sana ilgi göstermiyorlar kısmını açar mısın?
Insallah tek temennimbuyuyuncr unutrsun . cidden ergenkikten sonra ah anam vah babam diyecen 30 lulara gelince
Nasıl geçti peki , ne söyledi ?
Daha sakin olmalisin dedi yasin geregi dedi bol bol kitap oku gez dolas dediNasıl geçti peki , ne söyledi ?
hele ki anne olunca o annenin cektigi sikintilar senin iyiligindeb baska birsey dusunmemesini anlayacan biz 5 kardestik hep derdim beni sevmiyor annem diye sonra bir gun anne oldum dedim ki yazik benim icin kac gece uykusuz kalmis kac kere laf isitmis dogururken canindan nasil can gitmid geleki baba ne zor sartlarda calismis yetrki muuInsallah tek temennim
mesela anneme 10 kere cagiriyorum bakmiyor sonra duymadim diyor nasil duymaz ya sagir sultan duyuyor abimfe hemen bakiyor
Evet , aynen böyle , yada kendini sakinleştirecek şeyler neler onlara yönel .Daha sakin olmalisin dedi yasin geregi dedi bol bol kitap oku gez dolas dedi
En buyuk hobim moda tasarim cizimleri ama yemin ederim kiskirtiyorlar ya su an sinirden agliyorum benciller bencil allah cezalarini vermesin ben baska bir sey demiyorum ruh hastalariGeçecek kuzum.Sakin yaklaş biraz daha.Kendine başka hobiler bul.Ailenle iletişimini kavga edecek raddeye getirme gerekirse.
Ergen Neyse de kim sana utanmaz yazdı şimdiye kadar?Aileni geçtin bize mi sarmaya başladın kuzum? Bunlar yaşının gereği ve geçecek sakin ol ve bitmesini bekle.Oncelikle su an cok sinirliyim lutfen ergen utanmaz gibi seyler yazacaklar konumdan ciksin yasim geregi mi bilmiyorum ama ailem beni cildirtiyor surekli agiz burun kiviriyorlar bu beni cildirtiyor mesela kuzenim bize caya gelecekti normalde biz onlars gidince hic bir sey yapmazlar annem dunyanin seyini yapti ben de yapma diye kizinca bana kustu daha cok var evde ciddi ayrim var asiri sekilde giciklar bana hic ilgi gosterilmiuor surekli rehberlikteyim biktim artikkk babam desen her seyi soruyoe cok konusuyor yorgun arginim hic susmuyor ben de cevap veriyorum en sonunda sinir basiyor kalkinca bana bagiriyor birbirimize giriyoruz abim desen bencilin teki cildirdim yeter artik be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?