Ailem beni cildirtiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Oncelikle su an cok sinirliyim lutfen ergen utanmaz gibi seyler yazacaklar konumdan ciksin yasim geregi mi bilmiyorum ama ailem beni cildirtiyor surekli agiz burun kiviriyorlar bu beni cildirtiyor mesela kuzenim bize caya gelecekti normalde biz onlars gidince hic bir sey yapmazlar annem dunyanin seyini yapti ben de yapma diye kizinca bana kustu daha cok var evde ciddi ayrim var asiri sekilde giciklar bana hic ilgi gosterilmiuor surekli rehberlikteyim biktim artikkk babam desen her seyi soruyoe cok konusuyor yorgun arginim hic susmuyor ben de cevap veriyorum en sonunda sinir basiyor kalkinca bana bagiriyor birbirimize giriyoruz abim desen bencilin teki cildirdim yeter artik be

buyuyuncr unutrsun . cidden ergenkikten sonra ah anam vah babam diyecen 30 lulara gelince

Biz yazmaktan bıktık, sen konu açmaktan bıkmadın. Zor bir süreç geçiriyorsun ve destek almalısın. Buraya yazman sana fayda sağlamaz. Ergen kelimesi de kötü anlamda kullanılmaz sadece. Biz de ergenlik çağından geçtik. Bazılarımız kolay, bazılarımız zor atlattı. Sen zor atlatan kısımdasın ve muhakkak yardım almalısın.

Insallah tek temennim
hele ki anne olunca o annenin cektigi sikintilar senin iyiligindeb baska birsey dusunmemesini anlayacan biz 5 kardestik hep derdim beni sevmiyor annem diye sonra bir gun anne oldum dedim ki yazik benim icin kac gece uykusuz kalmis kac kere laf isitmis dogururken canindan nasil can gitmid geleki baba ne zor sartlarda calismis yetrki muu
htac olmasin diye ugrasmis bunlar zamnla asikit

mesela anneme 10 kere cagiriyorum bakmiyor sonra duymadim diyor nasil duymaz ya sagir sultan duyuyor abimfe hemen bakiyor

İlişkilerinde aile ya da duygusal kimseyi kıyaslama. Belki sana yapılanı da ona yapmıyordur. Bilemezsin. Abin ne kadar mutlu, annen ne kadar mutlu göremezsin içini. İyi anne, iyi baba herkes ister. Kimse dönüp kendine bakmaz ben iyi miyim acaba diye ? Ki her zaman beklentini düşük tut. Onu çağırma sen kalk git. Sorun değil, çözüm insanı ol.

Benim ailem iflah olmaz simdi agzimdan kendilerine karsi kotu soz cikicak ayip olacak abim denen ruh hastasinin g.t kaldirmislar afedersiniz kendi odamdan beni kovuyor salaga bak ben de actim agzimi yumdum gozumur sen kimsin ruh hastasi okulda daha mutluyum eve gelirjen ayaklarim geri geri gidiyor bir gidemedi evden defolasica

Geçecek kuzum.Sakin yaklaş biraz daha.Kendine başka hobiler bul.Ailenle iletişimini kavga edecek raddeye getirme gerekirse.

Geçecek kuzum.Sakin yaklaş biraz daha.Kendine başka hobiler bul.Ailenle iletişimini kavga edecek raddeye getirme gerekirse.
En buyuk hobim moda tasarim cizimleri ama yemin ederim kiskirtiyorlar ya su an sinirden agliyorum benciller bencil allah cezalarini vermesin ben baska bir sey demiyorum ruh hastalari

Allah elime dusurmesin babamda gelmis diyorki sana aldigim mama paralarini isterim bu ne ya bir baba bunu der mi

Ergen Neyse de kim sana utanmaz yazdı şimdiye kadar?Aileni geçtin bize mi sarmaya başladın kuzum? Bunlar yaşının gereği ve geçecek sakin ol ve bitmesini bekle.

Benim ergenlik cagimda çok sancılıydi. Gecicek bugünler inan. Biraz daha sakin olmaya çalış. Ben ergenlik krizlerimde çok spor yapardım bak bu çok işe yarıyor. Sinirlendiğini hissettiğinde kalkıp iki tur koş, yüz yada neye imkanın varsa onu yap, ter atmak sana çok iyi gelicek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…