Ailem beni oyalıyor mu yoksa?

ozzy86

Umudumu yitiriyorum.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
128
0
26
Adana
...................................................

Son düzenleme:
Arkadaşım ailenin kişiliğine bağlı tabii ne düşündüklerini anlamak için tanımak lazım. Ama öküz altında buzağı arıyor olmayasın? Bence mantıklı düşünmüşler mesleğinin olduktan sonra bişeylere adım atmanı. Hem o süre zarfında da sevdiceğini daha çok tanımış olucaksın. Hastane de çalışıyor olabilirsin ama allah korusun çıkarılmayacagın ne malum belki onu düşünüyolardır. Ama tabi ailen sinsi planlar yapan kişilerse o zaman haklı olabilirsin tabi :)

Arkadaşım ailenin kişiliğine bağlı tabii ne düşündüklerini anlamak için tanımak lazım. Ama öküz altında buzağı arıyor olmayasın? Bence mantıklı düşünmüşler mesleğinin olduktan sonra bişeylere adım atmanı. Hem o süre zarfında da sevdiceğini daha çok tanımış olucaksın. Hastane de çalışıyor olabilirsin ama allah korusun çıkarılmayacagın ne malum belki onu düşünüyolardır. Ama tabi ailen sinsi planlar yapan kişilerse o zaman haklı olabilirsin tabi :)

Yok öyle sinsi planlar yapan insanlar değil. Ama bu kpss olayı olmazsa ne olacak turşumu mu kuracaklar. En azından bi söz yapsalardı sonra ona göre bizde bir uğraşlar versek daha süper olurdu yani.

O zaman sanmıyorum canım farklı bir şey düşündüklerini. Sonuçta ailen senin iyiliğin için bu tür kararlar veriyo her ne kadar gıcık bir durum olsada :) Ailen sana güveniyo demekki kpss konusunda onu önüne sürmüşler inşallahta olur ama olmazsa da ona göre bir plan yaparlar eminim ki sonuçta en büyük adımı atmışlar kabul etmekle :) Sende biraz hırs yap sonuçta kpss senin için hem sevdiceğine hem de mesleğine kavuşma ümidi taşıyor artık :)

O zaman sanmıyorum canım farklı bir şey düşündüklerini. Sonuçta ailen senin iyiliğin için bu tür kararlar veriyo her ne kadar gıcık bir durum olsada :) Ailen sana güveniyo demekki kpss konusunda onu önüne sürmüşler inşallahta olur ama olmazsa da ona göre bir plan yaparlar eminim ki sonuçta en büyük adımı atmışlar kabul etmekle :) Sende biraz hırs yap sonuçta kpss senin için hem sevdiceğine hem de mesleğine kavuşma ümidi taşıyor artık :)

Ne zormuş sevmek yaaa nedir bu eziyettt .. :) Kpss den umudum yok iş yüzünden bakamıyorum doğru düzgün.. Az bir zaman kaldı ne yapacaklar çok merak ediyorum

sözlü olmakla sevgili olmak arasında ne fark var?

madem derdiniz hemen evleneyim değil, 3 5 ayın ne diye hesabını yapıyorsunuz?

gerçekten anlayamadığım için soruyorum

sözlü olmakla sevgili olmak arasında ne fark var?

madem derdiniz hemen evleneyim değil, 3 5 ayın ne diye hesabını yapıyorsunuz?

gerçekten anlayamadığım için soruyorum

Hayallerimiz var. Planlarımız var . Belirsizlik artık çok sıktı önümü görmek istiyorum tek sebep bu.

Hayallerimiz var. Planlarımız var . Belirsizlik artık çok sıktı önümü görmek istiyorum tek sebep bu.

sevgiliyken de hayaller ve planlar için gerekli adımlar atılır
ev alacaksanız atıyorum, alırsınız vs
herşey bir yüzük mü yani?

Evlenirsen kpss yi filan boşverirsin diye korkuyorlar belki de ,ondan şimdi öncelik kpss olduğu için onların gözünde senin her dediğine bu yüzden de olur diyor olabilirler olur olur evlenirsin kpss yi bir hallet de gibi mi acaba

Ailenin onay vermediği,istemediği evliliklerin sonu hep hüsran ne yazıkki..
Ben daha ailesi istemediği halde evlenip mutlu olana şahid olmadım..
Bence acele karar vermeyin..

sevgiliyken de hayaller ve planlar için gerekli adımlar atılır
ev alacaksanız atıyorum, alırsınız vs
herşey bir yüzük mü yani?

Evet her şey bir yüzük. Yüzük meraklısı olduğum için hepsi o . Senin için ne kadar kolay söylemesi başına geldimi böyle bir olay evlimisin ya da çok merak ettim şuan.

Ne zormuş sevmek yaaa nedir bu eziyettt .. :) Kpss den umudum yok iş yüzünden bakamıyorum doğru düzgün.. Az bir zaman kaldı ne yapacaklar çok merak ediyorum

Seni çok iyi anlıyorum o belirsizlikler yok mu onlar insanı mahvediyor. Bence senin sorunun acaba ailem lafta mı böyle bir şey söyledi yoksa gerçekten kabul mü ettiler bunun ayrımına varamamışsın. Yoksa ha sevgili olmak ha sözlü olmak bencede farketmez ama sözlü olunca vazgeçemicekler sonuçta tek fark bu. Tavırlarından anlarsın aslında ağızlarını bir arasan o anki tepkilerine göre de bir çözüm bulunur. Kpss olmazsa da sevdiceğinle evlenemicek değilsin bence seni üzmektense kabul ediceklerini düşünüyorum nedense içime öyle doğuyor :) Ama sen yinede sallama kpss yi belli mi olur belki baktığın yerlerden çıkar.

ne mezunusun canım, sağlıkçıysan iyi güzelde, değilsen işin çok zor valla
ailenin öne sürdüğü şart şuan ki tr şartlarında çok çok zor yaw, eğer atanmazsam turşumu mu kurcanız de
:1::1:

Ailenin onay vermediği,istemediği evliliklerin sonu hep hüsran ne yazıkki..
Ben daha ailesi istemediği halde evlenip mutlu olana şahid olmadım..
Bence acele karar vermeyin..

Evet belki de şuan yanlış karar vermişimdir. Belkide o benim için doğru insan değildir ben içinde olduğum için ben kör olduğum için şuan göremiyorum bir an önce ailem araya girsin istiyorum tanısın istiyorum bana hayır bunlar böyle bir insan sen bununla mutlu olamazsın çünkü şöyle diye somut bir olay sunsun istiyorum. Bunu da onları tanıyarak anlayacaklar . Belkide o yüzden bu kadar acele ediyorum.

Seni çok iyi anlıyorum o belirsizlikler yok mu onlar insanı mahvediyor. Bence senin sorunun acaba ailem lafta mı böyle bir şey söyledi yoksa gerçekten kabul mü ettiler bunun ayrımına varamamışsın. Yoksa ha sevgili olmak ha sözlü olmak bencede farketmez ama sözlü olunca vazgeçemicekler sonuçta tek fark bu. Tavırlarından anlarsın aslında ağızlarını bir arasan o anki tepkilerine göre de bir çözüm bulunur. Kpss olmazsa da sevdiceğinle evlenemicek değilsin bence seni üzmektense kabul ediceklerini düşünüyorum nedense içime öyle doğuyor :) Ama sen yinede sallama kpss yi belli mi olur belki baktığın yerlerden çıkar.

Hemde nasıl mahvediyor yaa .. İnş. dediğin gibi olur :)

ne mezunusun canım, sağlıkçıysan iyi güzelde, değilsen işin çok zor valla
ailenin öne sürdüğü şart şuan ki tr şartlarında çok çok zor yaw, eğer atanmazsam turşumu mu kurcanız de
:1::1:

Hayır maalesef sağlıkçı değilim. Gerekirse turşunu da kurarız sorun değil bizim için diyorlar. Ya bir de ailem çok duygusal yaklaşıyorlar. Ablamda evlenmek istediğini söyleyince ona da çok tepki vermişlerdi babam sabaha kadar uyuyamamış biz nasıl vericez o kadar büyüttüm elin oğlu gelsin alsın demiş. Baba ben sizin başınıza kalıcam evlenmicem diyorum. Babamda ben sana bakarım kal kızım diyor yaaa:)

Bende sorunlarımı burada dökmeye başladım ama napim o kadar içten o kadar güzel yorumlarda bulunuyorsunuz ki yazmadan duramadım:) Daha önceki konumda da söylemiştim. Erkek arkadaşım evlenip boşandığı için ailem karşı çıkıyordu. Ağladım zırladım asla vazgeçmem dedim çok direndiler ama ne olduysa birden bunlar yumuşamaya başladı heey ne oluyor yoksa bunların aklından birşeylermi geçiyor demekten kendimi alamadım şimdi Annem gelmiş bana babanla konuştum şu kpss yi atlat iyi puan al ozaman kimi istiyorsan verecem seni dedi. Eee kpss taaa 23 eylülde, açıklandı derken atandım derken ,hadi onu geçtim ya iyi puan alamazsam birde hadi hemen evlenim gidim derdinde de değilim ki sadece bir söz bir nişan olsun istiyorum bu ne şimdi akıllarından geçen ne çözemedim. Söyledim ya onu ne bekliyorsunuz gelsinler bi tanışın ondan sonra düşünürüz gerisini diyorum ama ayakların üzerinde dur öyle diyorlar. Ama ben zaten şuan çalışıyorum hastane de bunu geçerli görmüyorlar maaşın az diyorlar anlamadım gitti yaa.. :///

Aileniz bencede çok haklı evlilik için acele etmeyin.Evlilikler maalesef flimlerdeki gibi deği gerçeklerle yüzyüze gelince insan sudan çıkmış balığa dönüyor. Bunun için olgunlaşmak lazım maddi koşulların elverişli olması lazım. Hem çaluışmak hem bir evi çekip çevirmek hem eşinle ailelerle uğraşmak gerçekten çok zor. Hele çocuk ta olursa.Sen geçliğinin tadını çıkar doya doya elbette turşu kurmaz ailen ama çok erken bencede:)

Evet her şey bir yüzük. Yüzük meraklısı olduğum için hepsi o . Senin için ne kadar kolay söylemesi başına geldimi böyle bir olay evlimisin ya da çok merak ettim şuan.

Arkadaş bence çok doğru söylemiş,hayallerinizi gerçekleştirebilmek için küçücük bir yüzükmü vesile olmalı buna.
Söz,nişan olunca her kafadan bir ses çıkıyor,aileler giriyor işin içine,çok bunaltıcı olabiliyor kimi zaman.
Çok güzel umutlarınız olabilir yuzukle ilgili,evlenince herşey tozpembe olacak sanadabilirsiniz.
Çünkü tek derdiniz evlenmek şuan.

Birde şu durum var,şahsen denklik kavramı vardır kendi adıma söylüyorum.Daha önce düğün heyecanını yasamaış,ev dizme heyecanını yasayan,ilklerin heyecanını yasayan biriyle bir hayat kurmayı düşünmezdim.
Onun sizin gibi heyecanlı oldugunu,hevesli oldugunu hiç düşünmüyorum bu açıdan.
Sevgili kalın,keyfinize bakın bi süre daha,
eski eşi için lüks meraklısıydı diyen biri genelde cimri oluyor,

Biraz daha bekleyin,tanıyın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır maalesef sağlıkçı değilim. Gerekirse turşunu da kurarız sorun değil bizim için diyorlar. Ya bir de ailem çok duygusal yaklaşıyorlar. Ablamda evlenmek istediğini söyleyince ona da çok tepki vermişlerdi babam sabaha kadar uyuyamamış biz nasıl vericez o kadar büyüttüm elin oğlu gelsin alsın demiş. Baba ben sizin başınıza kalıcam evlenmicem diyorum. Babamda ben sana bakarım kal kızım diyor yaaa:)

klasik kız babası durumu yani, benim babam beni istemeye geldiklerinde hiç ağzını bile açamamıştı, ama alışacaklar tabii zamanla, sanırım ikna çalışmlarına devam etmek zorundasın, çünkü atanma süreci uzun ve belirsiz bi süre

Arkadaş bence çok doğru söylemiş,hayallerinizi gerçekleştirebilmek için küçücük bir yüzükmü vesile olmalı buna.
Söz,nişan olunca her kafadan bir ses çıkıyor,aileler giriyor işin içine,çok bunaltıcı olabiliyor kimi zaman.
Çok güzel umutlarınız olabilir yuzukle ilgili,evlenince herşey tozpembe olacak sanadabilirsiniz.
Çünkü tek derdiniz evlenmek şuan.

Birde şu durumm var,şahsen denklik kavramı vardır kendi adıma söylüyorum.Daha önce düğün heyecanını yasamaış,ev dizme heyecanını yasayan,ilklerin heyecanını yasayan biriyle bir hayat kurmayı düşünmezdim.
Onun sizin gibi heyecanlı oldugunu,hevesli oldugunu hiç düşünmüyorum bu açıdan.
Sevgili kalın,keyfinize bakın bi süre daha,
eski eşi için lüks meraklısıydı diyen biri genelde cimri oluyor,
Biraz daha bekleyin,tanıyın derim.

16 yaşında evlenmiş . Düğünün, evliliğin tadını hiç çıkaramamış. Zaten kaçarak evlenmişler. Birlikte nişan heyecanı, eşya alma heyecanı hiç birini yaşayamamış. Biz gidip şimdiden beyaz eşyaları aldık birlikte ilerde zor olmasın diye görseniz o kadar çok heyecanlıydı ki aşkım şunu mu alalım aşkım bu tv çok güzel olur salonumuza birlikte film izleriz çocuk gibiydi yaa. Bir defasında babam ikna oluyor gibi bişey oldu seni her an çağırabilir dedim hemen çarşıya koşup kendine takım almıştı yanına takımla çıkayım belki o zaman senide isteriz diye ..
Kesinlikle cimri değil eli çok açık biri yemez bana yedirir giymez bana giydirir öyle bir tip yani bana en iyisini alır ama kendisine bile o kadar özenmez sen en iyisine layıksın der. Onu böyle hevesli görünce ister istemez bende acele ediyorum napim :(

Back
X