Ailem beni sildi..

Koreanmom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
656
376
103
Ailem beni sildi. Eşimle kavga edip gelmiştim ailemin yanına beni ikna etti yapmıcaz etmicez diye. Başka şehirde yaşıyordum babam olayları duydu geldi onlara haber vermeden beni aldı. Ama rahat edemedim baba evinde. Eşim benimle iletişime geçince hata yaptıgını herşeyi düzeltecegini söyledi. Ama ailem ordayken onları aramadı sorunu çözmek istemediğini söylediği için eşimde beni almaya geldi. Ailemle görüşmek istemiyor. Babama baba biz sorunları konustuk çözdük dedim. İnat ediyorlar eşim ayaklarına gidicek eşimde inat ediyor gitmicem diyor. Arada kaldım babam seni sildim dedi. Şimdi ne yapsam bilemiyorum. Çok sorun ailemin tevazusundan oldu. Düşüncesizce davrandık hepimiz. Çok sıkıntıdayım anlatamıyorum ama ne yapıcam bilmiyorum. Eşimi istemesem bile gidicek yerimde yok artık…

Peki ya eşiniz yine hatalı şekilde davranırsa ne yapmayı düşünüyorsunuz? Eşiniz ailenizin artık arkanızda olmadığını da biliyorsa çok yazık size.. aileniz haklı kesinlikle büyük bir hata yapmışsınız ailenizden özür dileyin.umarım sizi affederler

Madem dönecektiniz ne diye baba evine gittiniz ki?
Büyükleri işin içine karıştırırken onların da olaya müdahil olma isteklerinin gayet doğal bir sonuç olacağını niye düşünmediniz? Babanız da muhatap alınıp damadıyla görüşmek istemiş. Ama eşiniz babanızı saymamış. Babanız da bu saygıyı sağlayamadığınızdan ötürü sizi silmiş. Geçmiş olsun.

Ne anlatmaya çalıştığınızı tahmin ederek anlamaya çalıştım yazınızı düzenler misiniz biraz.

Her kavga ettiğinizde aileleri karıştırmayın, sonra siz barışırsınız aileler dolar olay büyür. Sorun çıktığında size sahip çıkan aileniz varmış ne güzel, en ufak bir koca belirtisi görünce hemen kocaya koşmayın aileyi unutup.Madem ailelere taşırdınız konuyu, eşiniz ailenizi adam yerine koysun da geçsin karşılarına konuşsun. Koca diye ailenizi silmeyin. Ailenizle görüşmüyorsa ikna olmayacaktınız hemen koca evine koşmaya. Napın edin özür dileyin affettirin kendinizi.

Okurken biraz aklım karıştı. Eşin senin gönlünü almak için baba evine gelip ailen veya seninle konuşmadı.

Düzeni sevdiğin için kocana döndün sorunlar çözülmedi yalan söyledin.

Ailen hissetmiş silmiş bu saatten sonra kocanıza mahkum yaşayacaksınız olacağı bu.

Aileniz tepki göstermekte haksız mı sizce? Eski konularınıza bakarsanız sorunlarınızın küçümsenemeyecek derecede olduğunu görürsünüz. Eşinize geri dönme nedeniniz sadece baba evinde rahat edememek mi? Neden kendi eviniz olsun siye uğraşmıyorsunuz? Baba evi ve koca evinden başka kendi eviniz olması seçeneği var farkında mısınız?

Bir şey anlaşılmıyor bu yazıdan. Önceki konunuzu biraz anımsıyorum ama yine de pek anlayamadım.
Hatta o konuda da anlatmadığınız şeyler var gibi demiştim çünkü eksik kalıyordu. Eşle aile arasındaki anlaşmazlık neydi?
Baştan yazın bence şu an herkes bambaşka algılıyor olabilir.

Madem dönektiniz ailenizi niye kötü ettiniz. Eşiniz Bir kere sizin babanızı çiğnediğinizi gördü artık size de ailneize de saygısı kalmayacak. Bve bu defa gidecek yeriniz kalmadığını vildiği için daha da kötü davranacak. Annenizin babanızın gönlünü almaya bakın. Boşanmayacaksanız da insanları huzursuz etmeyin bir yaştan sonra zaten herkesin ayrı bir derdi var bir de sizin elinizde oyuncak olmasınalr

Çok karışık yazmışsınız.
Anladığım kadarıyla, kavganıza madem aileyi karıştırdınız, barışmanıza da şahit olmalılardı ki içleri rahatlasın.
Eşiniz ailenizin evine gelmeliydi,ikiniz birlikte ailenizden özür dilemeliydiniz.
Bir daha büyütmeyeceğinize dair onlara söz verir sonra evinizde gerisini hallederdiniz.

Evliliğinizde ne karar verirsiniz bilemeyiz fakat bir daha aileleri karıştırmayın. Tavsiyedir.

Ciddi sorunlar varmış evliliginizde.
Söz verinceye bitecek mi herşey?
Eşiniz madem gerçekten bir adım atmak istiyor, gelip ailenizle de konuşsun.
Adam hem suçlu hem burnundan kıl aldırmıyor. Ailenizin yanına gelmek zoruna gidiyor.
Sizde bu adamın düzenleceğine inanıp, peşinden gidiyorsunuz.
Yaşayın görün madem.

Ailenle gelip konuşmam diyen insanla neden döndünüz ki yani?
İncileri mi dökülecekmiş gelse biz böyle bi hata yaptık dese sizi de dahil etmiş bulunduk özür dilerim bir daha olmayacak dese ailenizin de içi rahat etse
Gelmem dediğinde gelmiyorsan bende gelmiyorum diyecektiniz bu kadar mı kocacısınız anlamıyorum şimdi tekrar terketsem gidecek yerim yok diyorsunuz anlaşılan yine huzur vermedi uğruna ailenizi göz ardı ettiğiniz kocanız

Çok karışık neyin ne olduğu belli değil

Anladığımı kadarıyla ne istediğini bilmeyen birisin
Kavga edip ailenin yanına giden esin gel diye arayınca eşine giden ne yaptığını bilmeyen bi duruşu olmayan birisin
iyice yüz göz olmuş bir ilişki
Ailede haklı bıkmışlar
Ailenie ne yap et gönlünü al yine olacağı aynı çünkü ailenin yanına gidiceksin

Ailen haklı..
Baba evine döner dönmez kocanı kotuleyip iyice milleti doldurduysan,ardında kocam aradi,barıştık diyerek bir anda onları dumur ettiysen normal bence.
Döneceksin madem neden baba evi kartını oynuyorsun.
Adam madem hatalı ; gelip ailenden de özür dileyecek..
Burada ailenin kabahati yok.
Önce sana sonra kocana yazar

Kızlar amme hizmetidir, anladığımı yazıyorum. Eşiyle kavga edip ailesinin evine gitmiş, o sırada da babası şehir dışındaymış. Adamcağız da kız küs geldi diye, dönmek için yola çıkmış. Bu esnada da koca kişisi konu sahibini ikna edip, kimseye söylemeden, bakın biz çözdük olayı kızınızı geri alıp gidiyorum demeden konu sahibini de alıp çıkıp gitmiş. E haliyle konu sahibinin ailesi de alınmış, biz kimiz ki zaten deyip küsmüşler.
Konu sahibinin ailesi kızları baba evine dönünce haliyle mevzuyu ciddiye almışlar. Evladını seven her aile gibi, hoop dur bakayım damat bey moduna geçmişler. Açıklama beklemişler normal olarak, e bu da gerçekleşmeyince tavır koymuşlar.
Konu sahibi blöf yapmış eşine, bak gidiyorum babamın evine diyerek. O bir güzel patlamış işte. Eşi de ne ata saymaz biriymiş ki, kayın aile ile köprüleri yakmış.
Eşi için iyi sonuçlanmış denebilir, artık çöpsüz üzümsünüz, gidecek yeriniz yok. Olan size olmuş konu sahibi, geçmişler ola.

Yine yazacağım, eşinizin düzelmeyeceği ailenizle karşı karşıya gelmek istememesinden bile belli aslında. Çok mu zor bunu görmek? Siz evliliğinizde eş ailesi sorunu yaşamışsınız ciddi anlamda. Kim bilir nelere susmak, göz yummak zorunda kaldınız.
Eşiniz sizin için ailenizin yanına gelemiyor. Sizde bunu kabul edip barışıyorsunuz, nerede çözülmüş sorunlar?

Barışmak için bile eşinizin gönlünü yapıyorsunuz. Kesin düzelecek herşey. Ailenizi üzmeye değer mükemmel bir koca var karşınızda zaten.

Son düzenleme:

Cok hakli bir yorum. Esinin simdi ne güzel isine geldi. Hem konu sahibinin ailesini küstürdü, hem artik yanlarina gidecegini engelledi. Iki güne yine annesiyle bir güzel ezmeye devam edip lokmalarini saymaya baslarlar

Neden arada kaldınız? Babanız haksız mı?
Muhtemelen kızına baskı yapan ilgisiz damadına, ben evladımı sokakta bulmadım, senin ve ailenin çocuğumu ezmeye hakkı yok diyecekti.

Siz ne istediğinizi bilmeden baba evine gidip 2 gün sonra pişman olmuşsunuz, babanız halinizi görüp üzülmüş ben evladımın arkasındayım demek için damadı ayağına beklemiş haksız değil ama siz ilgisiz baskıcı eşiniz için babanızı çiğnemişsiniz.
Babanız da madem çekmeye niyetin var o zaman güle güle demiş size, arada kalınacak bir şey yoktu, ben babamın evindeyim babamla konuşup onu ikna etmeden seninle gelmem diyecektiniz, o eşiniz evlenirken babanızı babadan sayıp istemeye gelmişti değil mi, siz de beni ailemden isteyeceksin dediniz, nikahınız olunca ne değişti hem sizin hem eşiniz için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…