Peki ya eşiniz yine hatalı şekilde davranırsa ne yapmayı düşünüyorsunuz? Eşiniz ailenizin artık arkanızda olmadığını da biliyorsa çok yazık size.. aileniz haklı kesinlikle büyük bir hata yapmışsınız ailenizden özür dileyin.umarım sizi affederlerAilem beni sildi. Eşimle kavga edip gelmiştim ailemin yanına beni ikna etti yapmıcaz etmicez diye. Başka şehirde yaşıyordum babam olayları duydu geldi onlara haber vermeden beni aldı. Ama rahat edemedim baba evinde. Eşim benimle iletişime geçince hata yaptıgını herşeyi düzeltecegini söyledi. Ama ailem ordayken onları aramadı sorunu çözmek istemediğini söylediği için eşimde beni almaya geldi. Ailemle görüşmek istemiyor. Babama baba biz sorunları konustuk çözdük dedim. İnat ediyorlar eşim ayaklarına gidicek eşimde inat ediyor gitmicem diyor. Arada kaldım babam seni sildim dedi. Şimdi ne yapsam bilemiyorum. Çok sorun ailemin tevazusundan oldu. Düşüncesizce davrandık hepimiz. Çok sıkıntıdayım anlatamıyorum ama ne yapıcam bilmiyorum. Eşimi istemesem bile gidicek yerimde yok artık…
Ne anlatmaya çalıştığınızı tahmin ederek anlamaya çalıştım yazınızı düzenler misiniz biraz.Ailem beni sildi. Eşimle kavga edip gelmiştim ailemin yanına beni ikna etti yapmıcaz etmicez diye. Başka şehirde yaşıyordum babam olayları duydu geldi onlara haber vermeden beni aldı. Ama rahat edemedim baba evinde. Eşim benimle iletişime geçince hata yaptıgını herşeyi düzeltecegini söyledi. Ama ailem ordayken onları aramadı sorunu çözmek istemediğini söylediği için eşimde beni almaya geldi. Ailemle görüşmek istemiyor. Babama baba biz sorunları konustuk çözdük dedim. İnat ediyorlar eşim ayaklarına gidicek eşimde inat ediyor gitmicem diyor. Arada kaldım babam seni sildim dedi. Şimdi ne yapsam bilemiyorum. Çok sorun ailemin tevazusundan oldu. Düşüncesizce davrandık hepimiz. Çok sıkıntıdayım anlatamıyorum ama ne yapıcam bilmiyorum. Eşimi istemesem bile gidicek yerimde yok artık…
Okurken biraz aklım karıştı. Eşin senin gönlünü almak için baba evine gelip ailen veya seninle konuşmadı.Ailem beni sildi. Eşimle kavga edip gelmiştim ailemin yanına beni ikna etti yapmıcaz etmicez diye. Başka şehirde yaşıyordum babam olayları duydu geldi onlara haber vermeden beni aldı. Ama rahat edemedim baba evinde. Eşim benimle iletişime geçince hata yaptıgını herşeyi düzeltecegini söyledi. Ama ailem ordayken onları aramadı sorunu çözmek istemediğini söylediği için eşimde beni almaya geldi. Ailemle görüşmek istemiyor. Babama baba biz sorunları konustuk çözdük dedim. İnat ediyorlar eşim ayaklarına gidicek eşimde inat ediyor gitmicem diyor. Arada kaldım babam seni sildim dedi. Şimdi ne yapsam bilemiyorum. Çok sorun ailemin tevazusundan oldu. Düşüncesizce davrandık hepimiz. Çok sıkıntıdayım anlatamıyorum ama ne yapıcam bilmiyorum. Eşimi istemesem bile gidicek yerimde yok artık…
Kızlar amme hizmetidir, anladığımı yazıyorum.Ailem beni sildi. Eşimle kavga edip gelmiştim ailemin yanına beni ikna etti yapmıcaz etmicez diye. Başka şehirde yaşıyordum babam olayları duydu geldi onlara haber vermeden beni aldı. Ama rahat edemedim baba evinde. Eşim benimle iletişime geçince hata yaptıgını herşeyi düzeltecegini söyledi. Ama ailem ordayken onları aramadı sorunu çözmek istemediğini söylediği için eşimde beni almaya geldi. Ailemle görüşmek istemiyor. Babama baba biz sorunları konustuk çözdük dedim. İnat ediyorlar eşim ayaklarına gidicek eşimde inat ediyor gitmicem diyor. Arada kaldım babam seni sildim dedi. Şimdi ne yapsam bilemiyorum. Çok sorun ailemin tevazusundan oldu. Düşüncesizce davrandık hepimiz. Çok sıkıntıdayım anlatamıyorum ama ne yapıcam bilmiyorum. Eşimi istemesem bile gidicek yerimde yok artık…
Kızlar amme hizmetidir, anladığımızı yazıyorum.Eşiyle kavga edip ailesinin evine gitmiş, o sırada da babası şehir dışındaymış. Adamcağız da kız küs geldi diye, dönmek için yola çıkmış. Bu esnada da koca kişisi konu sahibini ikna edip, kimseye söylemeden, bakın biz çözdük olayı kızınızı geri alıp gidiyorum demeden konu sahibini de alıp çıkıp gitmiş. E haliyle konu sahibinin ailesi de alınmış, biz kimiz ki zaten deyip küsmüşler.
Konu sahibinin ailesi kızları baba evine dönünce haliyle mevzuyu ciddiye almışlar. Evladını seven her aile gibi, hoop dur bakayım damat bey moduna geçmişler. Açıklama beklemişler normal olarak, e bu da gerçekleşmeyince tavır koymuşlar.
Konu sahibi blöf yapmış eşine, bak gidiyorum babamın evine diyerek. O bir güzel patlamış işte. Eşi de ne ata saymaz biriymiş ki, kayın aile ile köprüleri yakmış.
Eşi için iyi sonuçlanmış denebilir, artık çöpsüz üzümsünüz, gidecek yeriniz yok. Olan size olmuş konu sahibi, geçmişler ola.
Neden arada kaldınız? Babanız haksız mı?Ailem beni sildi. Eşimle kavga edip gelmiştim ailemin yanına beni ikna etti yapmıcaz etmicez diye. Başka şehirde yaşıyordum babam olayları duydu geldi onlara haber vermeden beni aldı. Ama rahat edemedim baba evinde. Eşim benimle iletişime geçince hata yaptıgını herşeyi düzeltecegini söyledi. Ama ailem ordayken onları aramadı sorunu çözmek istemediğini söylediği için eşimde beni almaya geldi. Ailemle görüşmek istemiyor. Babama baba biz sorunları konustuk çözdük dedim. İnat ediyorlar eşim ayaklarına gidicek eşimde inat ediyor gitmicem diyor. Arada kaldım babam seni sildim dedi. Şimdi ne yapsam bilemiyorum. Çok sorun ailemin tevazusundan oldu. Düşüncesizce davrandık hepimiz. Çok sıkıntıdayım anlatamıyorum ama ne yapıcam bilmiyorum. Eşimi istemesem bile gidicek yerimde yok artık…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?