Ailem beni spor salonuna göndermiyor

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Merhaba ablalarım.Bu aralar çok konu açıyorum ama bunu da sadece paylaşmak istedim.
Yaşım 16 ve aşırı kocaman bi göbeğim var bira göbeği gibi.Bacaklarımda selülitim var.göğüslerim iri değil ne yazık ki yani göbeğim daha belirgin oluyor büyük olsalardı göbek bu kadar sırıtmazdı diye düşünüyorum.kilom 57 boyum 160larda bir şey.
Normal kilodayım ama vücudum iğrenç.
Kasım hiç yok,herkes yener beni bilek güreşinde.çok hamım.2 dk koşsam yorulurum.1 mekik bile çekemem sırtım kalkmıyor.Az da yesem kilo veremem o göbeği eritemem.Çünkü spor yok hayatımda.
Aileme salona gitmek istediğimi,hem evde bilgisayar başında olmaktan daha verimli ve özgüveni geliştirici,kafa dağıtıcı bir zaman geçireceğimi,hem de gönlümün hoş olacağını söylüyorum ama göndermiyorlar.Kuzenimin belinde rahatsızlık var doktor 10 kgdan fazla kaldırma falan demiş bir sürü şey demiş o bile gidiyor spor salonuna sırf kas yapmak için.Hoca ona rahatsızlığına göre uygun program vermiş.Belini de rahatlatıyormuş.Benim de sırtımda platin var ama doktor normal insansın dedi her şey serbest takla bile atarsın spor salonu her şey serbest dedi.(Kuzenimle ikimizin doktoru aynı)
Yani o gidiyor ben gidemiyorum.Mesele kuzenim değil o gitmese de ben istiyordum çünkü giydiğim hiçbir şey yakışmıyor özeniyorum diğer kızlara özgüvenim çok düşüyor.Zaten hocaya söyleyecektim durumumu ona göre program hazırlayacaktı.Zaten sadece aşırı zorlayıcı şeyleri yapamam o da diğer insanların da yapmaması gereken şeyler.Kuzenimin benden daha hassas durumu.
Aileme hepsini anlattım ama babam geçiştiriyor,annemde tık yok.Nuh diyor peygamber demiyor.Sporu yasakladı bana.
Spora gitsem proteinli yiyecekler hazırlar kendime yerdim daha da sağlıklı beslenirdim.Ama içimden gelmiyor çünkü sadece sağlıklı beslenmeyle o göbek erimez.
Ya spor salonuna ben de gitmek istiyorum.Bir insan evladına sporu yasaklar mı? Hem salona gitmeden nasıl eriticem bu koca göbeği.Yaşadığım şehirde yürüyüş yapabileceğim bi alan da yok.Olsa da tek başıma çıkartmazlar.
Nasıl eriyecek bu göbek? Nasıl dinamikleşecek atletikleşecek bu vücut?
Ağlamak istiyorum özgüvenim çok düştü ablalarım :KK43:

Son düzenleme:
Göbek eritme egzersizleri bulabilirsiniz internetten. Hatta gittiğiniz ortapedi doktorunuz da size egzersiz verebilir. Yeter ki isteyin.

Göbek eritme egzersizleri bulabilirsiniz internetten. Hatta gittiğiniz ortapedi doktorunuz da size egzersiz verebilir. Yeter ki isteyin.
Doktoruma artık gitmiyorum kontrollerim bitti.Zaten gittiği doktor başka şehirde.İnternetteki egzersizler de işe yarar mı?
Bir de güçlü olmak istiyorum kavga etsem hemen dayak yerim.Kas 0

Spor salonu dediğiniz şey paralı. Belki maddi olarak gönderemiyorlardır. Yaşınız genç ben her gün asfalt kenarında 7 km yürüyorum yürüyüş yoluna ihtiyaç yok yürümek için ve evde de çeşitli egzersizler yapabilirsiniz.

Doktoruma artık gitmiyorum kontrollerim bitti.İnternetteki egzersizler de işe yarar mı?
Bir de güçlü olmak istiyorum kavga etsem hemen dayak yerim.Kas 0

Sanki hepimiz spora mi gittik kas yapmak için. :)
Ayrıca evet doğru egzersizleri doğru nefeslerle yaparsanız etkisini görürsünüz. Bir haftada olmadı deyip bırakmayın tabiki de.

Gobek icin pul biber yogurt limon karisimini yiyin ayrica yuruyus yapabilirsiniz illa spor salonuna gerek yok.Bide egzersiz videolarini yapmaya calisin.Ama sekeri kesmelisiniz seker direkt gobege yarar

b-fit gibi ucuz ve hafif bir salon öner, yine kabul etmezse jillian michaels 30 days shared yap,
en sevdiğim egzersiz programı bu.
sadece yürüyeyim dersen leslie ile 3 mil yürü
videoları youtube da var ikisinin de.
pilates için de burcu diye bir kız var, o baya iyi.

Merhaba evde ekstra bi ekipman kullanmadan kendi vucut agirligin ile yapabilecegin bi cok egzersiz var ayrica yediklerin konusunda karbonhidrat alimini azaltip protein ve saglikli yaglar tuketirsen vucudunda emin ol bi cok gelisme goreceksin... nasil beslendigini bilmiyorum asitli icecekler yuksek kalorili islenmis gidalar vs. tuketiyorsan kesinlikle kes. Umarim hedefine ulasirsin :)

Allah Allah bunda bu kadar dertlenecek ne var ayol! al elının altında ınternet bul vıdeo da var gorselde var kendın evde calıs yurumek kosmak ıstıyorsan daha ıyı cık acık havaya yap kosunu evıne gel egzersızlerını yap hem ınternette spor salonundakı aletlerın yerıne gevebıkecek kısa yollar gerıyorlar cok zor degıl yanı canın mızmızlanmak ıstemıs senın

Bu arada kas yapmak istiyorsun ama kas calismadan once kesinlikle cardio yapmalisin bence. Vucudun gelisme gosterdikce cardio azaltip guc egzersizlerine agirlik verirsin

b-fit gibi ucuz ve hafif bir salon öner, yine kabul etmezse jillian michaels 30 days shared yap,
en sevdiğim egzersiz programı bu.
sadece yürüyeyim dersen leslie ile 3 mil yürü
videoları youtube da var ikisinin de.
pilates için de burcu diye bir kız var, o baya iyi.
Link atabilir misiniz acaba burcuyu ve jillian michaels programının?

canım yanlış anlama ama o karını eritmende %60 beslenme %30 spor %10 genetik etkilidir. Beslenmeni azaltman sağlıklı beslendiğin anlamına gelmiyor. 2 dk koşamıyorum diyorsun kendin çabalamazsan o spor salonu ek olarak sana ne fayda sağlayabilir ki. ben çok gördüm spora gidiyorum diyip 2 kglık dumbellarla kas yapacağını sanan, kardiyo yaptığını sanıp elinden telefonu düşürmeyen tipleri. elinin altında youtube gibi koca bir dünya var. gerçekten sporu seven, isteyen kişi herhangi bir spor salonundan alacağı faydanın mislini oradan alabilir. ki zaten bölgesel zayıflama diye bir şey de yoktur.

Ailenizin ekonomik durumu el vermiyordur ya da be gerek var diye düşünen vizyonsuz insanlardır. Ben spora üniversitede başlamıştım. Ayrıca ilk etapta spor salonu da elzem değil.

Back
X