- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi AdventureTime
Üç gün beş gün kızarlar mecbur kabullenecekler. Hayat senin ömürboyu sen yapacaksın ilerde mesleğini. Seven ve yeteneği olan için de gayet güzel bölüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Matematiğin temeli eksikse antrenmanlarla matematik'le başlayabilirsin. Başlangıç kitapları var bu tarz. Şuan ki müfredattan emin değilim ama benim için 11. sınıf matematiği daha eğlenceliydi mesela. Bu sana göre değişir. Kafana koyduğun hedef varsa adım adım git henüz 2. sınıftasın zaten. Gerçekten matematiği hallettiğin zaman gerisi kolay. O da mantıkla ilgili. Ve kurallarla. Kuralları mantığını kullanarak geçirmen gerek icraata. Antrenmanlarla matematik yardımcı olur diye düşünüyorum. Seveceğin kitaplar, seveceğin videolar bulabilirsin. Emin ol kafanda istedikten sonra bir yolunu buluyorsun.Aslında ben de sizin durumunuzdayım.Türkçem iyi ama matematiğim kötü.nasıl çalışılır nasıl başarılı olunur bilmiyorum.11in matematiği cidden 10.sınıftan çok farklı mı çok zor mu? Gerçi bana 10 da zor geliyor da artık çalışmaya (ciddi ciddi) başlamam lazım.nasıl çalışılır matematiğe bir bilginiz var mı? Ben cidden bilmiyorum çünkü.Çok isteseydim daha çok diretirdim.Belki de matematik yüzünden içim rahat değil.Tmde de güzel bölümler var aslında.Ezberim de iyidir benim
Şahsen ailen yaptığı doğru olmasada mantıklı Çünkü iş sahası ıcın en avantajlı bölüm sayısal veya tmMeraba ablalarım.Lise 2.sınıftayım alan seçimi yapıcam dil istiyorum ama ailem dilem gitmeme izin vermiyor ne yapsam ikna edemedim günlerdir kavga ediyoruz ama başarılı olamıyorum dilim iyi ama seçmeme izin vermediler eşit ağırlığa ya da sayısala git ingilizceye de çalışırsın dediler ama benim matematiğim rezaletÜniversiteye gidemeyecekmişim gibi hissediyorum içimde ciddi anlamda kötü hisler var iyi şeyler olmayacakmış gibi hissediyorum.Sürekli dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun diye.
Bıktım artık gizlice mi değişsem bölümümü.tmde kalırsam hukuk okumak istiyorum ezberim iyi.ama matematiğim berbat.fenim fena değil en azından fende temel sağlam ama matematikte o da yok.11in matematiği de ağır.ölür giderim herhalde.ingilizceyi de seviyorum zaten.
Gizlice değiştirmekten başka çare kalmadı gibi.Öğrenince daha çok kızarlar o zaman da.Hem zaten onların imzası gerekiyor.offfff![]()
![]()
![]()
Gizlice geçersen yine öğrenirler ama veli toplantısı olacak yada ailen okula gelecek durumunu sormaya kızım x sınıfta tm bölümünde diyecek ama okul hayır o dil sınıfında der,yada yarı yıl dönemi karne aldığında karnende yazacak .Aileni ikna etmekten başka çaren yok bence .Meraba ablalarım.Lise 2.sınıftayım alan seçimi yapıcam dil istiyorum ama ailem dilem gitmeme izin vermiyor ne yapsam ikna edemedim günlerdir kavga ediyoruz ama başarılı olamıyorum dilim iyi ama seçmeme izin vermediler eşit ağırlığa ya da sayısala git ingilizceye de çalışırsın dediler ama benim matematiğim rezaletÜniversiteye gidemeyecekmişim gibi hissediyorum içimde ciddi anlamda kötü hisler var iyi şeyler olmayacakmış gibi hissediyorum.Sürekli dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun diye.
Bıktım artık gizlice mi değişsem bölümümü.tmde kalırsam hukuk okumak istiyorum ezberim iyi.ama matematiğim berbat.fenim fena değil en azından fende temel sağlam ama matematikte o da yok.11in matematiği de ağır.ölür giderim herhalde.ingilizceyi de seviyorum zaten.
Gizlice değiştirmekten başka çare kalmadı gibi.Öğrenince daha çok kızarlar o zaman da.Hem zaten onların imzası gerekiyor.offfff![]()
![]()
![]()
canım daha lise 2 desin zamanın var matematiği her halukarda düzeltirsin. ben lise 4 e kafar hatta dahil biyoloji yi sevmezdim. tekrar hazırlanırken öyle sevmeye basladımki meslegimin temenli biyoloji. matamatik cok güzel biraz calısıp anlamaya baslayınca. tabiki sen dili seviyorsun keske secebilsen ama maamatiğefe önyargılı olmaMeraba ablalarım.Lise 2.sınıftayım alan seçimi yapıcam dil istiyorum ama ailem dilem gitmeme izin vermiyor ne yapsam ikna edemedim günlerdir kavga ediyoruz ama başarılı olamıyorum dilim iyi ama seçmeme izin vermediler eşit ağırlığa ya da sayısala git ingilizceye de çalışırsın dediler ama benim matematiğim rezaletÜniversiteye gidemeyecekmişim gibi hissediyorum içimde ciddi anlamda kötü hisler var iyi şeyler olmayacakmış gibi hissediyorum.Sürekli dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun diye.
![]()
![]()