- 29 Ocak 2024
- 616
- 75
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
25 yaşına giricem 2 haftaya her şeyime karışıyorlar kıyafet almak istesem alamıyorum niye paranı harcadın neden masraf ettin biriktirseydin bilmem ne ki bu yaşıma kadar doğru düzgün kıyafetim ancak bu sene oldu ama yine bir elin parmağını geçmez bi yere gitmek istesem izin yok dünyanın lafını sayıyorlar bana erkek arkadaşım olmadan öncede kolay kolay bir yere cikamazdim olduktan sonra hepten degiştiler ne zaman dışarıya çıksam onunla buluşuyorum sanıyorlar bende onda da2 3 haftada bir kere çıkabiliyorum zor bela o da diğer arkadaşlarımla görüşemiyoruz alışverişe çıkamıyorum onları yapsam sevgilimle bulusamam alışveriş yapsam arkadaşlarla bulusamam eve geliyorum bir ton laf surat bes karış laf sokmalar annem 3 4 gün konuşmuyor ters konuşuyor 3 buçuk saat 4 saat Max duruyorum. Evde durmaktan artık gençliğim gitti çalışsam annem suratını asiyor gezmek istesem suratını asiyor erkek arkadaşım olsa suratını arkadaşlarımla bulussam ileride onlar mı olacak aile her seydir bilmem ne diyor tek okumama takılmış başka bi bildiği yok açıktan okuyorum ne güveniyor ne salıyor çok bunaldım bazen kendime kiymayi düşünüyorum ben gençliğim de gezemeyip ne zaman gezicem ramazanda iftara gidemedim o kadar istedim ya neden böyleler bana hiç güvenmiyor bu kadın bıktım gerçekten çok yoruldum artık erkek arkadaş yaptım diye dünyanın laflarını saydı zamanında erkenden evkeneekmisin diyor halbuki evlilik konusunu dahi açmadım gençliğini yaşamadan git evelen gör diyor sanki evde durunca gençliğimi görüyorum akşama kadar dört duvar arasındayım