- 14 Eylül 2024
- 571
- 1.827
- 28
- 20
- Konu Sahibi Menekse2000
Şirket yöneticisi olun demedim. Gerçekten derdiniz o evden kurtulmak, kendi paranızı kazanmak, kendi kendinize yetebilmek olsaysı bu yaşa kadar kasiyerlik de yapardınız garsonluk da. O arada da sınavlara çalışırdınız.Haklı bi yorum kaya gibi oldu yüzüme carpti dışarıdan okuyorum onun dışında boş hiçbir birikim biseyim yok doğru ama şunu da anlamıyorsunuz çalışmak için bile aile desteği gerekir bir tanıdık gerekir bisey gerekir her insan öyle değil bazıları kendi halleder ama ailem her konuda iyi şu konuda çok zorlar beni bırakıpta kendim biseyler basarayim yapayım ortam göreyim sosyalls3yim yapmadılar evden çıkmadan nasıl yapicam bu dediklerini Allah için annen baban sana guvense sen her işin üstesinden gelirsin destek olursa gelirsin her şeye burnunu sokan her işe karışan ise girmene dahi laf eden biri var varsa bak sadece sınava gideceğim zamanlar bile peşine takılan biri varsa kendini koyverir gidersin
Yani dediğim gibi okurken çok şaşırdım. Yorumlarda neden sizi bu kadar desteklemişler anlamadım. Ortada 7 yıllık bir kayıp var, hayatınızın direkt 7 yılı yok yani, boşluk
Ailenizin iyi ya da destekleyici olmadığında herkes hemfikir zaten. Ama sürekli işi ailenize atıp kaçmak size zarar. Bir bakarsınız böyle 7 yıl daha geçmiş, ortada ne aileniz kalmış ne bir şey siz sadece bahanelerle kalırsınız.
Benim sizin yazınızdan anladığım zaten hiç böyle dertlerinizin olmadığı, sadece bu aileden eforsuz kurtulayım derdindesiniz. Gider bir adamla evlenirsiniz ama sonunda onun da eline bakarsanız ailenizle yaşadıklarınızdan farklı bir şey yaşamazsınız
Ne yapar edersiniz bilemem ama bir an önce kendinizi toplayın ve bir çözüm bulun bence