E sizi silah zoruyla evde tutmadılar ya? Bu bahanelerle kendinizi kandırmayın. Tabi ki zor bir durum arkanızda ailenizin desteği olmaması ama bu asla bu yılda 25 yaşında parasız işsiz güçsüz olmak için sebep değil.
Gerçekten merak ediyorum, 18 yaşında lise bitti desek siz 7 yıldır ne yapıyorsunuz? Dediğinize göre evden de çok çıkamıyorsunuz. Allah için 7 yıldır hiç mi ben bir iş bulayım, kendimi geliştirecek bir şeyler yapayım, ne bileyim sınava çalışıp düzgün bir bölüm kazanayım da okuyayım demediniz? Yani kusura bakmayın bomboş geçmiş 7 yıl var ortada, aklım hayalim almıyor.
Burdan ne gibi bir tavsiye bekliyorsunuz? 25 yıldır böyle aileniz, kim nasıl değiştirebilir? Koskoca kadınsınız ailenizin eline bakıyorsunuz, ne derlerse yapacaksınız o zaman. Peki beklentiniz ne bu hayattan, ömrünüzün sonuna kadar ya aileniz ya kocanız size bakacak siz de sağda solda dolanacak mısınız?
Yorumum sert oldu biraz. 18 yaşında olsanız üzülürdüm ama şahsen 25 yaşında kafası bir karış havada birine üzülemiyorum. İnsanda biraz sağduyu, biraz çaba olmalı