Ailem çok terbiyesiz

Jollystreet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
47
14
3
25
simdi basligi goren beni kinayacak ne bicim evlatsin filan diye biliyorum ama gercekten kaldiramiyorum. Ailem cok terbiyesiz hepsi butun gun cam acik bile demeden agza alinmayacak kufurler ediyorlar evde surekli bi kavga var simdiye kadar hic arkadas bile davet etmedim cunku biliyorum onlarin yaninda da yaparlar eger kavga etmezlerse oturup kim ne yapmis dedikodu yalan iftira uyariyorum bu sefer bana gecimsizsin huysuzsun filan diyorlar annem kirk yasinda babam elli biliyorum bu yastan sonra duzelmezler bulasmamaya calisiyorum ama surekli bana da hakaret ediyorlar okudugum bolum kitap okumam arkadaslarim illa bi sey bulup asagiliyolar sizce nasil gormezden gelebilirim boyle yazinca abarti sanabilirsiniz ama gercekten durum bu

Kaç yaşındasın ?
Ünide okuyorsun sanırım kaç yılın kaldı?

Eski jenerasyon böyle sanırım .

Anadan babadan onlar da öyle görmüş sana da onu yaşatıyorlar .

Sizin evde ne bereket olur ne huzur olur .

Kötü düşünceler bile insanı ters düz ediyorken küfürün negatifliğini düşünemiyorum .

Ya tahammül ya sefer diye bir söz vardır . Ya katlan duymamazlıktan gel çünkü bu yaştan sonra değişmeleri mucize .
Ya da sefer et . Yani ayrıl bir şekilde evden .

Normalde eski jenerasyon olgun olur ya patlama noktasindayim az once bi kadin hakkinda bi de dis gorunusu hakkinda cok kotu bi sey dedi ayip degil mi dedim sen terbiyesizsin diye benimle tartismaya basladilar

Annenle baban çok genç neden sürekli küfür ediyorlar ki? Uyarın, psikolojik sorunları varsa da kendi aralarında halletsinler ayıp denen bir şey var.

Normalde eski jenerasyon olgun olur ya patlama noktasindayim az once bi kadin hakkinda bi de dis gorunusu hakkinda cok kotu bi sey dedi ayip degil mi dedim sen terbiyesizsin diye benimle tartismaya basladilar

Ya iyide bu böyle gitmez . Sen yarın öbür gün evleneceksin el arasına karışıcaksın .

Anne babanı kimseden gizleyemezsin ki . Kalkar yarın öbür gün kocana ailesine küfür ederler sen kötü olursun . Bir an önce bir şeyler yapılmalı .

Psikolog diycem de pek anlayacak karakterde insanlar değil anladığım kadarıyla .

Daha simdiden hic tanimadiklari arkadaslarima kufur ediyolar evlensem neler olur ailemi goren kacar zaten. En yakin arkadasima orospu diyolar nedeni lisede ogretmenle sorun yasayip okul degistirmesi universiteye basladigimdan beri sanki oraya gezmeye gidiyomus gibi davraniyolar sadece tek bir kere o da konferans vardi bi seyler ogrenmek icin kaldim eve biraz gec gelmistim universite kazandin diye kendinu bi sey sandin ucuk hareketler yapiyosun filan demeye basladilar her sey kavga bahanesi onlara

Benim psikolojik sorunlarim oldugunu dusunuyolar uyumsuzmusum bilmiyorum ama bu terbiyesizlige nasil uyum saglayabilirim ki
Çok ilginç. Ne bileyim anneler babalar bize terbiye öğretir, saygıyı öğretir. Sizinkiler çok farklıymış. Annemin babamın ağzından bir gün küfür duymadım çünkü insana yakışmaz bi kere. Yazık ya.

Sana bişey diyim mi yurda falan yerleş bence bir şekilde .

Korkunç .

Bizim evde de olurdu kavga, haftasonu kavga sesine uyanırdım, babam gelince biraz gerildiğim günler olurdu. Şimdi jendi evliliğimde çıt yok çünkü biliyorum ki karşındakinden maddi manevi gücü üstünde bir şey istersen, ailesine laf edersen kavga olur. Senin yapabileceğin hiö bir şey yok, aileler değişmez.

1.sinifim 18 yasindayim
Öğrenci evine çık derdim ama sanırım yapamazsın
Zamanın okulda geçiyor zaten
Derslerede kütüphanede çalış
Duyma görme
Şimdilik yapacak başk birşey yok
Bi iki sene sonra part işe girersin bursda alıyorsan anlaşabileceğin biriyle eve çıkarsın

Tesekkur ederim

peki evliligine karismiyorlar mi bence beni hic rahat birakmayacaklar zaten onlar yuzunden cok mutsuzum kimse benimle birlikte olmak istemez

Eski jenerasyon mu
Ayol ben burdaki tonla 20 ligi cebimden cikaririm ne eskisi
Yok artik

Ayrica bunun jenerasyonla bir alakasi yok
Bu saygisizlik
Ben 40 yasindayim
Ne 70 yasindaki babamdan ne de onun babasindan boyle birsey duymadim

Bunların farkında olman çok güzel
Ya onlardan gördüğün gibi olsaydı karakterin
Kendini kurtarmışsın zaten üniversite okuyorsun aklın başında çok bulaşma bence

Ayrica bunun jenerasyonla bir alakasi yok
Bu saygisizlik
Ben 40 yasindayim
Ne 70 yasindaki babamdan ne de onun babasindan boyle birsey duymadim
artık eskı olduk:))))bende 40 lı yaslardayım...ama afedersınız salak kelımesının bile kufur sayıldıgı zamanlardan gelmeyız tam tersı...kufur herdevırde var.aıle yapısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…