Ailem çok terbiyesiz

Bunların farkında olman çok güzel
Ya onlardan gördüğün gibi olsaydı karakterin
Kendini kurtarmışsın zaten üniversite okuyorsun aklın başında çok bulaşma bence
Tesekkur ederim ama o kadar coktum ki 1.tercihim olarak girdigim bolumde derslerim cok kotu cunku istek birakmadilar canim hicbir sey yapmak istemiyor yaranamadim

artık eskı olduk:))))bende 40 lı yaslardayım...ama afedersınız salak kelımesının bile kufur sayıldıgı zamanlardan gelmeyız tam tersı...kufur herdevırde var.aıle yapısı.
Aynen
Esas bizim jenerasyonda kufur , argo cok ayipti
Simdi twittera bile bakinca kufurlwrin havada ucustugunu goruyorum
Ilk defa biri bana eski jenerasyon dedi , cok saskinim :)

Tesekkur ederim ama o kadar coktum ki 1.tercihim olarak girdigim bolumde derslerim cok kotu cunku istek birakmadilar canim hicbir sey yapmak istemiyor yaranamadim
İÜ de okuyorum ama surekli salaksin senin kafan basmaz diye hakaret ediyolar sinava girerken bile nasilsa kazanamiyacaksin 2 sene sonra evlenirsin diyorlardi

Aksine şimdş daha azimli olman lazım
Daha çok çalışıp daha çok geleceğine odaklanman lazım
Düşünsene işler yolunda gitmiyor ve ailenle yaşamak zorunda kalıyorsun
Korkunç

peki evliligine karismiyorlar mi bence beni hic rahat birakmayacaklar zaten onlar yuzunden cok mutsuzum kimse benimle birlikte olmak istemez
Evlenirken de çok kavga oldu, babam küstü konuşmadı, annem destek olmadı, madfi manevi yalnız bırakıldım ama şimdi farklı şehirdeyiz ve aramız iyi, her işlerine koşuyorum, böyle kabul ettim. Küfür olsa çok zor olurdu ama o fark var.

Ben inanırım .
Ana baba da olsa nihayetinde ilah değiller
Zor durum ...

sabret umarım en kısa zamanda hayırlısıyla evden ayrılırsın güzel bir sekilde kendine yeni bir evde daha huzurlu olursun

Ben bu tür konuşmalardan hoslanmiyorum yanimda lütfen küfür etmeyin de.
Sana hakaret ederlerse de uyar.
Cok kötü bir durum seni anliyorum. Insan o an caresiz kalıyor ama sen susma tavrini koy.

Yurtta kal canım. O ev yaşanmaz bir yer olmuş. Hatta şehir dışına yatay geçiş falan yap.

Biran once okulunu bitir et bilmiyorum universitemi okuyosun ama cekilmez oyle aile evlen git en kotu

Değiştiremeyeceğine göre onların düzelmesi için bol bol dua et başka birşey gelmez elinden.sen onlar gibi olmamaya çalış yeter

hıc denedınmı arkads cagırmayı. hem okadrda degıllerdır ılla yabancı ınsanların onunde dıkkat ederler yanı. her geleneın onndemı boyleler yoksa sadece sız sızeykenmı.acıkcası benm aılemde rahat konusmayı sever ama mısafır onnde oyle degıller arkadslarımın onnde oyle degıller. bızdede oyle bazen sakasına da olsa hakaret falan olur ama ne bıleyım hanı birşey yaparsın beceremezsın ay cok becerıksızsın manyakmısın o oylemı olur falan bu gıbı. bnm okudugm bolum saglıktı bayagı ıs ımkanım vardı henuz o bolumu okuyorken aılem hıc begenmezdı nerde sacma salak bolum varsa onu tercıh etmıssın derlerdi. birtek ben güzel bi işim var gerisi özelde full mesaı calısıyolarsımdı bnmle ovunuyolar.tbı nısanlandım bıde boyle kızlarının artık yuva kuracagını vs farkedınce oyle eskısı gıbı sakalar lakayıt davranıslar vs asla yapmıyolar. yanı senn aılende emınım gelenıngıdenın onnde oyle degıldır sız sızesınız dıye rahtlardır. arkadsnn onnde senı kucuk dusurcek yada hakret edecek degıller. baska odada otursunz zaten

Sorun arkadas cagirmak degil ki ornek verdim ama evet hep boyleler mesela misafir varken bile birden en ufak seyden kavga etmeye basliyorlar onlar da kalkip gidiyor. Zaten illa bana karsi davranislari degil komple kendileri bozuk tecavuz haberi goruyor oh iyi olmus kimbilir neler yapmistir diyor arabada gidiyoruz benim yanimda yoldaki kadinlara kufrediyor durakta bekleyen kadin hakkinda kesin orospudur neden bekledigini biliyorum diyor... O kadar cok sey var ki daha. Hani filmlerdeki dizilerdeki kotu adam karakterleri var ya iste o adam benim babam.

Biri kalkip toplumda iyi bi lafla bozsa bekki bidaha yapamazlar boyle seyler dikkat ederler. O zaman aah sabir versin size egitimin isin neyin varsa kendini ona odakla bazen aileden bile uzaklasmak gerekiyo okul ya da is icin sen cabala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…