zorla aliyolar vermednmi evden kovalaniosun bunları ancak ceken anlarKusura bakmada baban evet sana bakıp beslemek zorunda değil nitekim yurt dışında yabancı aileler çocukları 18 yaşına basar basmaz kapı dışarı ediyor. yok öyle yeyip içip evde oturmak ya okuycaksın yada çalışacaksın bak kardeşin okuyormuş her istediğini de yapıyormuş diğer babalara bakma sen nasıl ki her evlat anne babasına bakmıyorsa babalar annelerde bakmayabiliyor, çalışmaya gelemiyorsun oturcaksın ailen seni besleyecek yok öyle dünya emin ol, bağırtı dı yesen katlanıcaksın, para kazanıcaksın vermiyeceksin paranı , zorla alacak değil ya, öyle bir şey yaparsa da kanunlara başvurursun baya yaşın var kendi başının çaresine bakabilirsin.
2010 senesinde liseyi bitirdim umiversiteyi kazanamadim ailem ozelliklede babam daha okulu bitireli bir ay bile olmadan işte iş çalışçaksın ben senimi beslicem diyip duruo bu zamana kadar bikaç yerde çalıştım ama elimde bi bilezigim olmadigi icin artik iste bulamiyorum her gittigim yer ezio lafa bagirip cagirmaya gelemiyorum ben hemen agliyorum ne yapicagimi bilmiyorum artık calisirken üzerime titriolar evde oturmya kalkinca sanki evlat degilde düşmanmisim gbi davraniolar okulu bitirdgimden beri ben sana bakmak zorunda degilim diyo babam hep napicami sasirdim artik evden bile kovalandim gidicek yerim olmadgi icin duruyorum okadar cikmazlardayimki calissamda parami kndime kesinlikle harcayamiyorum elimden kuruşu kuruşuna aliyo babam bende istiyorum calisip kndi ayaklarimin üzernde durmayi ama parami diledgim gbi harcayamadgim icin icimden gelmio neden böyle davraniolar bilmiyorum kardesim okuo onun ustune titriolar yiyip icip hos gezebilio ama ben arkadaslarimla bile konuşamuyorum eve gelmelerine bile caz cuz yapiolar cok bunaldim kalkiip hicbiseyde isteyemiyorum Kontör yuklemedm diye hattim bile iptal oldu utancimdan kontör parasi bile isteyemedim ama yinede yaranamiorum(
İyi de kız çalışmam, evde otururum demiyor ki. Elinde doğru düzgün bir mesleği olmadığı için iş bulamamaktan, bulduklarında da ezilmekten dert yakınıyor. Haklı değil mi?Kusura bakmada baban evet sana bakıp beslemek zorunda değil nitekim yurt dışında yabancı aileler çocukları 18 yaşına basar basmaz kapı dışarı ediyor. yok öyle yeyip içip evde oturmak ya okuycaksın yada çalışacaksın bak kardeşin okuyormuş her istediğini de yapıyormuş diğer babalara bakma sen nasıl ki her evlat anne babasına bakmıyorsa babalar annelerde bakmayabiliyor, çalışmaya gelemiyorsun oturcaksın ailen seni besleyecek yok öyle dünya emin ol, bağırtı dı yesen katlanıcaksın, para kazanıcaksın vermiyeceksin paranı , zorla alacak değil ya, öyle bir şey yaparsa da kanunlara başvurursun baya yaşın var kendi başının çaresine bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?