Ailemin gitmediği düğüne ben de gitmem. Tabi biraz abartı gelebilir ama aileniz olmadan düğün yaparsanız p gününüz zehir olur bir yanınız hep eksik kalır ve bence pişman olursunuz
Cnm ben seni hatırlıyorum ozamanda söylemiştim kıyın nikahı çıkın karşılarına akılları başlarına gelsin ben yaptım pişman değilim tabii deyicekse nişanlınaMerhaba kizlar. Daha önceden de konu açmıştım. Benim derdim ailemle. Maalesef bi türlü düğün tarihi vermiyolar. Hep erteleme cabasındalar.Biz nişanlımla kasımda olsun istiyoruz.seneye yaza olsun diyo benim ailem bi türlü istemiyolar. Bu arada yaşlar 27. Sebeb olarakta nişanlimin ailesinin maddi durumu iyi degil kirsalda yasiyolar hep bunu bahane ettiler. Nisanlim ögretmen ve 6 yildir birlikteyiz. Daha beklemek istemiyoruz. Öle sık sık görüsemiyoruzda hep telefonla telefonlar vücudumuzun bi uzvu oldu artik. Ailem bundanda sikayetci cok telefonla konusuyomusuz konusmayacakmisiz telefonu elimden almakla bile tehdit ettiler. İnanin nisanlimla gizli gizli gorusuyoruz onada pek izin yok maalesef sıkıldik artik ergenler gibi takilmaktan. Bizde gittik nisanlimla kasimda dügün tarihimizi aldik. Bunu aileme söyledik ama ailem benimle konusmuyor suan . Dügünüme bile gelmeyecekler annem siz kararinizi almisiniz yolunuz acik olsun diyor gelmeyiz dügûnüne diyolar. Napim ben simdi kafayi yiyecem düşünmekten. En mutlu gönümün boyle olmadini hic istemefim ailem yanimda olsun istedim. Belki diyeceksinuz istefikleti tarih olsun ama erteleyip duruyolar bi sebete söylemiyolar. Napim ben kixlar akil vetin lutgen etrafimdaki arkafaslatim hep evlendi sevdikletiyle cocuklati var ben ise ergenler gibi takiliyorum artik nisanlimla :-(
Maalesef isteme donemindede boyleydiler. Zor ikna ettim onuda basima kalka kalka yaptilar. Yok milletin nisani salonda olmus benimki evimizin altinda bos kapali bi alan vardi orda oldu diye annem burnumdan getirdi nisanimi suratini asti oturdu nisan boyu tek ben istiyom diye. Ailesi annemin isteklerini karsilayacak durumda deildi annem hep basa kalkti onlara bisey demedi ama beynimi yedi benim . Babam ailesini denk gormedi kendine cunku babam ogretmen kayinbabam apartman gorevliligi yapti diye falan filan daha bircok sebebAilenizin bu kadar istememesi biraz tuhaf geldi, başka olaylar da mı oldu? Nişanlanma, isteme dönemlerinde de böyle isteksizler miydi, sonradan mı böyle oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?