Ailem dügünümde bulunmak istemiyor akil verin kizlar

kivimuz

Biz bize bize bizden fayda var...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
299
36
118
Merhaba kizlar. Daha önceden de konu açmıştım. Benim derdim ailemle. Maalesef bi türlü düğün tarihi vermiyolar. Hep erteleme cabasındalar.Biz nişanlımla kasımda olsun istiyoruz.seneye yaza olsun diyo benim ailem bi türlü istemiyolar. Bu arada yaşlar 27. Sebeb olarakta nişanlimin ailesinin maddi durumu iyi degil kirsalda yasiyolar hep bunu bahane ettiler. Nisanlim ögretmen ve 6 yildir birlikteyiz. Daha beklemek istemiyoruz. Öle sık sık görüsemiyoruzda hep telefonla telefonlar vücudumuzun bi uzvu oldu artik. Ailem bundanda sikayetci cok telefonla konusuyomusuz konusmayacakmisiz telefonu elimden almakla bile tehdit ettiler. İnanin nisanlimla gizli gizli gorusuyoruz onada pek izin yok maalesef sıkıldik artik ergenler gibi takilmaktan. Bizde gittik nisanlimla kasimda dügün tarihimizi aldik. Bunu aileme söyledik ama ailem benimle konusmuyor suan . Dügünüme bile gelmeyecekler annem siz kararinizi almisiniz yolunuz acik olsun diyor gelmeyiz dügûnüne diyolar. Napim ben simdi kafayi yiyecem düşünmekten. En mutlu gönümün boyle olmadini hic istemefim ailem yanimda olsun istedim. Belki diyeceksinuz istefikleti tarih olsun ama erteleyip duruyolar bi sebete söylemiyolar. Napim ben kixlar akil vetin lutgen etrafimdaki arkafaslatim hep evlendi sevdikletiyle cocuklati var ben ise ergenler gibi takiliyorum artik nisanlimla :-(

Ailenizin bu kadar istememesi biraz tuhaf geldi, başka olaylar da mı oldu? Nişanlanma, isteme dönemlerinde de böyle isteksizler miydi, sonradan mı böyle oldu?

Ailemin gitmediği düğüne ben de gitmem. Tabi biraz abartı gelebilir ama aileniz olmadan düğün yaparsanız p gününüz zehir olur bir yanınız hep eksik kalır ve bence pişman olursunuz

Onların istedikleri tarihe alsan da bir bahane bulacaklardı sanırım. Sıkıntının tarihle alakalı olmadığı çok belli. Sen yine de güzellikle ikna etmeye çalış. Ailenizi Karşınıza almadan çözüm bulun.

Ailen haketmis.
Bence bu kadar baskiya siz azbile yapmissiniz.
Gizlice nikahta kiyabilirdiniz
Koskoca insanlarsiniz
Su dugunleri illa burunlarindan getirecekler:110:
Bazen herseye mualefet bu aileler

Tek sebep ailesinin durumuysa yanlış yapıyorlar. Nişanlın karakter sahibiyse senin evini geçindirebilirse elinde avucunda olanı ailesine yedirmezse sorununuz olmaz. Ama aileler çoğu zaman hissediyorlar aile rızası olmadan yapılan evlilikte çoğu zaman hüsran oluyor. Bazı aile sırf gıcıklık olsun diye istemez burnu havadadır daha iyi daha zengin damat ister işi yokuşa sürer o ayrı

Ailenizin amacini anlamis degilim acikcasi simdi konusmuyolar ama dugun tarihi yaklasinca duzelirler diye umud ediyorm...kacarak evlenenler bile bi zamn sonra aileleriyle barisiyor ki sizin suan yaptignz sey gayet dogal canm nisanlanmisin yani tabiki ewleneceksin :KK50:

Tek sebep bu mu emin misin?
Eğer öyleyse ailen haksız.
Tatlı tatlı ikna et.
Seviyorum, sizsiz mutlu olamam.
Beni en mutlu günümde boynu bükük bırakmayın diye güzel güzel anlat.

Ama bana tek sebebin bu olması saçma geldi.

Ne olursa olsun ailenin gönlünü kimse için kırma diyorum yine de..

Senin göremediğin bir şey görürler, sonradan ah kafam demek var.

Gelmiyorsa millete sebep anlatacak olanlar onlar.Kimse sizi kinamaz.gun alip dugun yapiyosunuz......hayirli olsun

27 yaşında koca insanlarsınız keyifleri bilir bune böyle yok telefonu elinden alırız falan 6 senedirde birlikteymişsiniz çocuk değilsiniz gelmezlerse gelmesinler

Ailemin gitmediği düğüne ben de gitmem. Tabi biraz abartı gelebilir ama aileniz olmadan düğün yaparsanız p gününüz zehir olur bir yanınız hep eksik kalır ve bence pişman olursunuz

dugunu olsun ama gitmesin mi?? :rolleyes:
ailesi pisman olsun bence senelerdir bekliyorms telefnu elinden almk falan liseli degil ya bunlar.

Merhaba kizlar. Daha önceden de konu açmıştım. Benim derdim ailemle. Maalesef bi türlü düğün tarihi vermiyolar. Hep erteleme cabasındalar.Biz nişanlımla kasımda olsun istiyoruz.seneye yaza olsun diyo benim ailem bi türlü istemiyolar. Bu arada yaşlar 27. Sebeb olarakta nişanlimin ailesinin maddi durumu iyi degil kirsalda yasiyolar hep bunu bahane ettiler. Nisanlim ögretmen ve 6 yildir birlikteyiz. Daha beklemek istemiyoruz. Öle sık sık görüsemiyoruzda hep telefonla telefonlar vücudumuzun bi uzvu oldu artik. Ailem bundanda sikayetci cok telefonla konusuyomusuz konusmayacakmisiz telefonu elimden almakla bile tehdit ettiler. İnanin nisanlimla gizli gizli gorusuyoruz onada pek izin yok maalesef sıkıldik artik ergenler gibi takilmaktan. Bizde gittik nisanlimla kasimda dügün tarihimizi aldik. Bunu aileme söyledik ama ailem benimle konusmuyor suan . Dügünüme bile gelmeyecekler annem siz kararinizi almisiniz yolunuz acik olsun diyor gelmeyiz dügûnüne diyolar. Napim ben simdi kafayi yiyecem düşünmekten. En mutlu gönümün boyle olmadini hic istemefim ailem yanimda olsun istedim. Belki diyeceksinuz istefikleti tarih olsun ama erteleyip duruyolar bi sebete söylemiyolar. Napim ben kixlar akil vetin lutgen etrafimdaki arkafaslatim hep evlendi sevdikletiyle cocuklati var ben ise ergenler gibi takiliyorum artik nisanlimla :-(
Cnm ben seni hatırlıyorum ozamanda söylemiştim kıyın nikahı çıkın karşılarına akılları başlarına gelsin ben yaptım pişman değilim tabii deyicekse nişanlına

Ailenizin bu kadar istememesi biraz tuhaf geldi, başka olaylar da mı oldu? Nişanlanma, isteme dönemlerinde de böyle isteksizler miydi, sonradan mı böyle oldu?
Maalesef isteme donemindede boyleydiler. Zor ikna ettim onuda basima kalka kalka yaptilar. Yok milletin nisani salonda olmus benimki evimizin altinda bos kapali bi alan vardi orda oldu diye annem burnumdan getirdi nisanimi suratini asti oturdu nisan boyu tek ben istiyom diye. Ailesi annemin isteklerini karsilayacak durumda deildi annem hep basa kalkti onlara bisey demedi ama beynimi yedi benim . Babam ailesini denk gormedi kendine cunku babam ogretmen kayinbabam apartman gorevliligi yapti diye falan filan daha bircok sebeb

Back
X